וידוי קטן

וידוי קטן

התמכרתי. לפורום כמובן. כשהקמתי אותו קיוויתי שיצמח פורום חביב. אבל לא תארתי לעצמי שתתגבש כאן כזו חבורה נפלאה. החום, הפתיחות, התמיכה ההדדית. אני מרגישה שהחברים הכי טובים שלי כאן, למרות שאני מכירה אתכם רק וירטואלית. זה הפך להיות מקום מפלט מכל טרדות היום יום. מקום שאני מבקרת בו כדי להרגע ולהתחזק. ואני שמה לב שכנראה שאני לא היחידה שמרגישה ככה. אז
לכולכם שאתם הופכים את הפורום הזה ל
.

maybesure

New member
קוצנזוס

מצטרפת לכל ההסכמות אכן מעשיר ומבורך! ה
לך כמובן!! מה היינו עושים בלעדיך?

../images/Emo39.gif לא מצאתי מילה לכותרת

השתתפתי לאחרונה בכמה פורומים ואת כולם נטשתי לאט לאט פה מצאתי מקום להכל לשמחות, למחשבות, לצחוקים, לחיזוקים, לדברים פחות שמחים. לפעמים קשה לי להגיב לכל הודעה לפעמים אני לא זוכרת מי כתבה מה אבל ברור מעל לכל ספק שאני נכנסת לפורום כמה פעמים ביום זה עושה לי מאוד טוב לפעמים אנחנו חוזרים מארוע בלילה מאוחר ואיך שהוא יוצא עם הכלב לכמה דקות אני מייד מקליקה את דף הבית. שהוא בעצם הבית שמחה על החברויות שנוצרות כאן ושנמשיך להיות ככה באדי

אכן מסכימה עם כל מילה

לצערי אני לא יכולה להכנס הרבה, משום שאני עובדת המון ובזמן הנותר מבלה עם ילדיי. אבל כל פעם שמצליחה להכנס נהנית לקרוא

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

אני די ותיקה בכל עניין הפורומים וכו', אבל באמת מכל הלב חייבת לציין שזה הפורום היחידי שכל כך תומך, אין מריבות, אין כעסים, מכבדים אחד את השני ובאמת שעוזרים פה והרבה. אני "הטירונית" לומדת ממכם המון, מה לעשות ומה לא לעשות ותמיד יודעת שאם צריכה עצה, פה המקום לפנות. תודה לקאסיופאה ולכולם פה- אתם מקסימים ושמחה שהגעתי לפורום המדהים הזה!!!

אניטהא

New member
מצטרפת

לכל מה שנאמר. אני מוצאת את עצמי לפעמים מחכה שהילדים יפנו את המחשב או שיצאו כבר לגן-ביה"ס כדי שאוכל להיכנס לפורום אני מרגישה שרכשתי המון חברות חדשות שבאמת מקשיבות ומשתפות. כיף!

אניטהא

New member
ועכשיו..

הילדה מנג'סת שהיא לא הספיקה לשחק במחשב כי מאז צאת השבת אני השתלטתי עליו אז בינתיים להתראות

Tully Is Here

New member
אין לי מה להוסיף על הנאמר

ובאמת המון תודה לקסיו ששומרת לנו על הפורום ומטפחת אותו בכזאת אהבה ו
גדול לכולכם

alophind

New member
... אבל מה קנית לי בסופ"ש שהיית...

... אכן הפכנו לפורום חברתי ומגובש... לפחות מכת הטרולים לא הגיע לכאן.

habubnik

New member
צריך חתיכת טרול יצירתי...

כאילו מה הוא יעשה? יבוא ויגיד שהכי שווה להיות בודד?

שלא תדעי אבל אנשים רעים יכולים

להרוס הרבה. אבל אם יש גרעין חזק וטוב אפשר להילחם ולמגר תופעות שבאות להרוס פורום.

למעלה