וידוי קטן

קליות

New member
וידוי קטן

בס``ד נמאס לי כבר..,לא יכולה יותר,אני ממש מחזיקה את עצמי(בוכה כזה) אני מתה לדעת כבר איך נראה הפורום הזה ב מ צ י א ו ת !!! ממש סקרנות שהרגה את החתול,לדעת איך כל אחד נראה שהוא אומר את מה שיש לו להגיד,קורה לכם כזה שאתם קוראים מה שכתוב ומדמיינים מה הצליל בקולו של האדם?? (האם גזרה שווה עצבני?(או רצה לגרום לנו אתמול לרוץ בהיתול כל רגע לפורום)האם תמים תמים?(או שהעלילו עליו)אסתי צדיקה קטנה?יש ל``הערה`` תגובה?(או סתם ענן לבן ושנון)...נגמר המחזמר בפורום?(או לנון בת נגמרו החרוזים) אבל חשבתי, אולי זה מה שיפה ?(ספק סימן שאלה ספק קביעה) לפתוח באמצע היום את האינטר בעבודה ולגלות ש... קיש(וט) שוב ברחה משיעור...(או שהמרצה חולה).. נצנוץ מבשלת משהו..או אוכלת.. בלא שולחת חיוכים לכל עבר..(ממש בלי חשבון או הקשר).. מתנקש(תוהה אם זה קשוח?איציק?) או ילד מזדקן מפציע אחת לשעה בהברקה וחוזר חלילה.. חני מהפרובינציה..יחיייי הרבי.. !..או חחח (קרציה כזאת) ת? מתחזה? ועוד מליון שאלות> יריב מתעמת עם חני..(ורק אני שמה לב) סתמוש מוודא שאין מישהו מחול..(ורק אני שמה לב) מיוחדת בתמימותה הנערצת.. קונט מחפשת אקשין(או את מניה) מניה `` `` (`` `` נונית) ואני חולמת לי בהקיציס..או עצבנית..או מתרגשת..או בהתקף(סכיזופרני) והכל במציאות אחת וירטואלית ומשגשגת. (מה יש לך שיין ,עזבי אותם,תצאי להם מהורידים,לכי תתקלחי בכלל עכשיו הגעת מהעבודה ,י`מכורה תראי לאן הגיעה ההתמכרות שלך את רוצה לראות אותם?) ותמיד יש איזה ליהי ששואלת מי רוצה להתכתב??? ותמיד מעניין בפורום ! ועכשיו סוף סוף אפשר לשלוח למנהל תלונות:))

תגובה לבכינית...

ב``ה בכינית שלום לך, אני בכלל (ולא רק אני) מחלקים את המצוט`טים לשלוש 1) וירטואלי 2) מילולי (בטלפון) 3) חי (במציאות) אני אישית מעדיף שאותי יכירו ``רק`` וירטואלי, כי קולי לא ערב כ``כ המראה שלי לא משהו, לכן אני מודה לאלוקים שנתן לנו ת`צאט שבוא אפשר לדבר בלי לאשר רושם כל שהוא שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

אי-מייל

New member
אני מוחא

בע``ה אני מביע את מחאתי בשם כל אלו שלא הוזכרו בהודעה של קליות. מה איתנו? אנחנו לא מעניינים? ניסית? ומצטרף לדבריו של איציק.

אני מוחה כמובן

א` לא הזכרת אותי ולו ברמז ב` לא כל המצו`טטים קולם אינם ערב, (דיברת איתי פעם)? ג` לא כל המצ`וטטים פניהם אינם נאים, (נפגשת איתי פעם)? ד` (וזה יהיה רציני) לא מעניין אותי ולו בכהוא זה לדעת איך נראה מישהו מהצ`אט או מהפורום מהסיבה הפשוטה שלדבר עם אנשים סתמיים לבושים נושמים אוכלים יושנים יש לי את זה במציאות פה אתה פוגש אנשים מושלמים (ראית פעם את Kיציק ישן?) אתה פוגש אנשים מושלמים (איפה את תראי עוד אדם שמכנה את עצמו (המושלם)?)) והמעלה הגדולה והאמיתית היא אנונימיים שזה אין הרבה כאלה במציאות הד``ר

נצנוץ

New member
ואני מוחה )דמעה(

ענן עשית ממני???? הרי כולם יודעים שאני כולי רוח וצלצולים.... באמת....

קליות

New member
כתב הגנה :))

ידעתי שהיה חסר איזה צבע בולט כמו ירוק (עם יד ירוקה כזאת מצביעה) ומייל שמזדרז למחות בלי לשאול אותי? אולי הייתי במב רוח קרב מגע?? ולכל מי ששכחתי כמובן ללא שום כוונה,כי כולם ביחד רק יוצרים את השלמות הוירטואלית !!מה קורה אתכם ?(עזבו אותי עכשיו חזרתי מבילוי:)) ולאלה שלקחו ביתר תשומת לב את זה שאני מסתקרנת אז.....צאו מזה, הבנתי שאתם מכוערים ומעדיפים שיופיכם ישאר על המסך,מה הרצינות שאני ישפוט אתכם לפי מראה?? :) לא שממש התכוונתי שנערוך פגישת מחזור אלא שיתוף בהרהור תשובה שעבר עליי. בייייי גוט אין שיבס:)

נאלץ להגיב!!!

בס``ד א. לא הזכרת אותי בכלל!!! (נעלבתי). ב. מי אמר לך שאני מכוער ואני מעדיף שיכירו אותי רק דרך הצ`ט??? (נעלבתי). ג. אני מצטרף להודעה של הד``ר. ד. אם את מכירה את אחי, אז אנחנו דומים. (ועיין בהודעה של הד``ר, ודיי למבין).

מיוחדת

New member
וגם אני...נעלבתי:(

לא התכוונתי בכלל שאת או משהו אחר שופטים לפי יפה או מכוער. אלא שלא משנה אם המראה החיצוני הוא חיובי או שלילי, לכל דבר יש אצלינו בראש קונוטציות, ובהן משנה לאיזה כוון הן פונות... די!!! למה תמיד אני זו שמתפלספת על כל דבר !? שלכם, אוהבת אתכם באשר אתם, יפים ומכוערים כאחד- מיוחדת.

קליות

New member
נאלצת גם

בס``ד דודי חמודי וכולם,מה שרציתי בס``הכ זה להתוודות זה שאני מדמיינת לפעמים איך האדם שממולי(במסך),אני חושבת שמי שאומר שמחשבה זו לא חלפה לה בראש ולו לשבריר אז הוא ש-ק-ר-ן,וכשנכנסתי לוידוי הזה אז נכנסתי גם לצאט ושלפתי את השמות בצורה אקראית. ומה שהבינו האנשים היקרים זה שאני רוצה לראות אותם ועכשיו. אולי לא לתפוש אותי בשיא הרצינות הראויה ?(כי אני לא ראויה) ודודי אף פעם לא יצא לי לדבר אתך או לראות אותך בצאט,אולי לא שמתי לב מצטערת. ומסור לאחיך(הד``ר) דש חם,ושאנשים מושלמים קיימים לא רק בוירטואלי.(מודה-מושלמת). שבוע טוב והמשך בדברי תורה כאן בפורום(הצדיק בסדום) שיין

מיוחדת

New member
פגישת מחזור?

קליות, מחשבות כאלה עוברים בראשו של כל אחד מאיתנו, אך לפי דעתי אם (תאורטית כמובן) נגיד היינו עושים פגישת מחזור, היה מתפוגג כל הקסם... אנחנו מדברים פה אחד עם השני כשמוחינו וליבנו נקיים מדיעות קדומות, (מקווה..) מהתרשמות נילוות, (מראה, לבוש, הבעות פנים, וכו`...) ושופטים (אם בכלל) כל חבר רק לפי התוכן והאופן שבו הוא כותב, וכידוע העט הוא מראה ללב... (במקרה זה המקלדת...) ממני האוהבת את כולכם - מיוחדת. נ.ב. אם כל ה``תמימים`` היו תמימים כמוני, אלוקים ישמור, היינו מגיעים למצב של כאוס..

התמ-ים

New member
תעשי מה שאני עושה - תדמייני

אפשר לדמיין, לטוב ולרע, את המשתתפים לפי צורת הכתיבה, צורת ההתבטאות וכו` ככה אף אחד לא נפגע - התוצאות, אגב, יכולות להיות מאוד מעניינות. איש חכם אחד אמר פעם: הדברים היפים בעולם - נסתרים מהעין. כדאי שזה יישאר כך. בהצלחה יום טוב, שבוע טוב ובשורות טובות לכל עם ישראל

למעלה