וידוי קטן

Night Light

New member
וידוי קטן

כשרע לי, בתקופות של חרדה או מתח בעיקר, אני זורקת הכל ושמה לי דיסק של סקראבס במחשב, ופשוט מריצה מרתון. נכון שאני יודעת את הסדרה כבר בע"פ כמעט (חוץ מהעונה השלישית שמצאתי להוריד רק באיטלקית וויתרתי על התענוג
) אבל זה עדיין מצחיק אותי בטירוף כל פעם מחדש, ותמיד מצליח לעודד אותי. מתי מתחילה העונה השביעית? יום חמישי הזה?

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך!

אין ספק שזה הכי מעודד בעולם כשאין מצב רוח.. זה מכניס לבועה של הומור וכיף. אין כמו פרק של סקראבס בשביל לשפר את המצב
וכן ביום חמישי מתחילה העונה, אצלינו זה יוצא בשישי אני חושבת.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif גם אני מסכימה.

תמיד בתקופות כאלה אני שמה דיסק של חברים\סקראבס\המשרד, וזה תמיד משפר לי את המצברוח :] אם את רוצה אני אשמח לתת לך לינקים להורדות ישירות לעונה השלישית [במסר כמובן]. וכן, העונה השביעית מתחילה ביום חמישי הזה [ווהו D:], ובשישי אצלנו.

steelwater

New member
למה לא?

ראית את הקטע מ-SNL שמראיינים אותו כאילו באיטלקית? זה אחד הקטעים החזקים! אני אחפש את זה.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

התרופה הכי טובה.. אני לא מוכן למחוק את הפרקים מהמחשב.. כל העונות יושבות שם, וזה באמת עוזר. סחטיין על ההודאה.

steelwater

New member
../images/Emo45.gifרק נחת

אני גם מסכימה איתך! גם לי היו הרבה ימים מבאסים שהייתי שמה DVD של סקראבס בערב ורואה פרק והייתי מרגישה יותר טוב. סדרה מעולה. היא פשוט יכולה ממש לעשות טוב על הנשמה.

hodown

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מסרבת למחוק אותם מהמחשב (למרות ההפצרות האינסופיות של אחותי) זה וחברים. תרופה טובה לזמנים קשים.

Angelus

New member
כמה מקום פנוי יש לך על המחשב?

אני בקושי מצליח להסתדר עם ה-120 ויש לי רק סקראבס מלא. כמובן שיש עוד מלא סרטים ותוכנות..

steelwater

New member
יא גרועים!

תקנו את העונות של סקראבס! יום אחד אני מתכוונת לקנות את כל המארז של חברים, הו...

limors2

Well-known member
רוחלה!!!../images/Emo24.gif

פספסתי שרשור פה, שרשור שם, ופתאום הרגשתי נורא לא קשורה ועברתי לקריאה שותקת

mikmik000

New member
כשתגמר הסדרה..

[סתומרת בעוד שנה :(], אני מתכננת לקנות את המארז של כל העונות. זה יצא הרבה יותר משתלם מאשר לקנות מארזים בודדים ובסוף כשיצא המארז להתבאס על זה. זה לקח קטן שלמדתי מהדיוידי של חברים, ואני מתכווונת ליישם אותו על כל סדרה ששווה לראות [אני מתכננת גם לקנות את המארזים של אבודים ושל המשרד כשהן יסתיימו]. וד"א, יום אחד גם לי יהיה את המארז של חברים. [יום אחד=כשיהיה לי כרטיס אשראי משלי ואני אוכל לקנות את המארז בלי לשמוע הרצאה מאבא על "יש לך את כל המארזים בבודדים או בדיסקים צרובים, למה את צריכה לשלם 900 שקל על קופסא?!"
*סמיילי ממורמר חח*].

hodown

New member
מקום פנוי?

שאלה טובה... אבל יש לי על המחשב הרבה מקום תפוס. את כל העונות של האנטומיה של גריי כל העונות של סקראבס כמה סדרות ברוסית לאבא שלי ועוד כמה סרטים שלא צרבתי. אה ויש לי איזה 2000 שירים על המחשב. וזה רק כונן D. חחח אז לא חסר.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif איך יש לכם מקום בכלל להשאיר דברים..

שכבר ראיתם? ><" המחשב שלי מפוצץץץ.. :\ יש אמנם 150 ג"ב כעקרון, אבל אחרי כל התוכנות, משחקים, וכו' וכו' נותרים לי רק 80 ג"ב פנויים, וכולם תפוסים ע"י סדרות. היום למשל, לא היה לי מקום להוריד את צ'אק ופריזן ברייק [היו רק 120 מ"ב פנויים :X חח], אז הייתי צריכה להעביר עונה של מספרים שעוד לא ראיתי אל האייאודיו בשביל שיהיה מקום

למעלה