וידוי קטן: נדמה לי...

orald

New member
וידוי קטן: נדמה לי...

שאני צריכה להסביר משהו קטן לגבי הנטייה שלי, משהו שהתחלתי להבין לפני כחודשיים בערך.

בעקבות דיון קצר שנערך פה ובו נשאלתי, בצורה די חצופה לדעתי, משהו בסגנון "זה פורום א-מיניים, מה את עושה כאן?", החלטתי לחשוב על זה לעומק ולראות מה אני באמת עושה פה ועד כמה אני שייכת.
עניתי כבר שם, אך הדיון נמחק מסיבות שאינן תלויות בי ועל כן אחזור על מה שעניתי כאן.

דבר ראשון וחשוב מכל: אני לא בטוחה כבר שאני א-מינית בכלל. אולי אפילו לא א-פורה.
אני כן נמשכת לא-נשים, בעיקרון מכל המינים והמגדרים, אני לא פוסלת. אני חשה משיכה, לרוב מה שעוד נחשב לרומנטי(נשיקות, חיבוקים), ומשיכה מינית במובהק כמעט רק כשאני מתאהבת. אני יכולה להתגרות מינית ממראה אם אני באמת מחפשת את זה(קרי, אוננות).
אני לא מרגישה צורך לממש משיכה קלה כזו או אחרת רק כי אני רואה פרצוף יפה.
היו לי תקופות בהן ממש נגעלתי מהמחשבה על קיום יחסים או מגע אינטימי.
האקס שלי טען, ואני חשבת עדיין שהוא צדק, שיש לי בטבעי דחף מיני נמוך מעט מהרגיל, או לפחות מהרגיל לזכר.

התחלתי בקשר עם בחורה מינית לחלוטין ולמרות שאני מאד אוהבת חיבוקים, כרבולים, נשיקות ורומנטיקה(פוצי-מוצי!
) וזה מה שקורה בינינו לרוב, אני גם נמשכת אליה מינית ולא נגעלת, נרתעת או נתקלת בבעיה משום סוג לקיים איתה אקטים מיניים, ומאד נהנית מהם, ובעיקר מתגובות ההנאה שלה, שמאד מרגשות ומשמחות אותי.

אז אני כנראה לא א-מינית א-פורה כמו שחשבתי כשהגעתי. אולי זה היה שלב, תקופה. אני יודעת שחוסם הטסטוסטרון שאני לוקחת מדכא גם חלק מהיצר המיני שלי וגורם לכך שאין לי צורך באוננות, אבל זה לא לגמרי קשור כי גם א-מיניים מובהקים מאוננים.

אז למה אני כאן? למה אני נשארת?
כי אתם יותר מתאימים לי, לדעתי, מרוב המיניים. יותר כיף כאן. והתרגלתי. אני מרגישה שזה הבית שלי בתפוז.
נכנסתי במקרה כדי לברך אתכם בחזרה ב"ראש שנה שמח!" וגיליתי פורום נפלא עם אנשים נפלאים(לרוב
).
אני מבקרת פה הכי הרבה מהפורומים המעטים בהם אני משתתפת קבועה.
אני מרגישה הזדהות עם הרבה דברים שנאמרים. האיפוק המיני שלכם, שלא מבחירה, מתאים לי. מתורבת יותר.
והכי חשוב, אני נהנית כאן.

אז תודה לכולם, גם למי שמרגיז אותי לפעמים.

orald

New member
וזה מה שקוראים לו...

א-מיני פרנדלי, על משקל גיי/טראנס-פרנדלי.

כן, כן, עם חברים כמוני מי צריך אויבים...

את מוזמנת להשאר כמה שאת רוצה.
לא צריך להיות א-מיני כדי להיות פה ואת לא היחידה שלא רואה עצמה כא-מינית ובכל זאת רואה במקום הזה בית או לפחות פורום שמעניין אותה.

תהני!

כל עוד שיש כאן יותר א-מיניים

אני חושב שבניגוד לפורומים אחרים הפורום הזה באמת מקבל גם אנשים שהם לא א-אמיניים בזרועות פתוחות.

בינתיים טפו טפו יש כאן יותר א-מיניים מאשר מיניים, אז הכל בסדר.

הפורום מעולם לא דרש שהחברים

יהיו אך ורק א-מיניים. כולם מתקבלים בברכה כל עוד לא באים בביקורת עם כל מיני הטפות מעוותות וחצופות

VeganForLife

New member
כל הכבוד לך

על הפתיחות איתנו ועם עצמך. את מרשה לעצמך להתנסות ולחוות ויש לך סיכוי טוב למצוא את "המתכון המנצח" שיגרום לך אושר. מאחלת לעצמי גם לא לשלול אופציות בתקווה שאמצא את מה שמתאים לי. הגבתי הרגע להודעה שקצת העליבה אותי, כי זה לא נראה לי מקום להעביר בו ביקורת, אלא מקום להחליף בו חוויות ודעות במגוון רחב של נושאים וביניהם, כל מה שקשור לספקטרום הרחב של הא-מיניות/מיניות.

בכל מקרה, היה הרבה היותר (א)פור בלעדיך פה בפורום

niwo

New member
למען האמת

מה שאת מתארת מאוד מזכיר את התחושות שחבר שלי מתאר.
הוא הגדיר את עצמו כא-מיני א-פור, אלא שהוא בעצמו לא יודע אם להגדיר את זה בתור א-מיניות. התחושות שלו מאוד מורכבות, ומאוד מושפעות ממהלך החיים שלו.
אני לא חושב שכל תחושה או נטייה חייבת להיכנס לתוך תחום מסויים, והיא איננה חייבת להיות מוגדרת. אני חושבת שדווקא מה שאת מתארת הוא מאוד אנושי ומציג את המורכבות בתחושות במערכת יחסים ואת הצורך בקיום יחסי מין.
איך שהוא אני פשוט יכול להבין מה שאת מתארת.
אני יכול לפרק משפט משפט ממה שכתבת ולהוסיף או לומר מה אני מבין מתוך המשפטים הנ"ל, אבל אני לא חושב שיש צורך.
מה שכן, אני חייב להעיר רק הערה אחת.
ותסלחי לי אם זוהי התערבות בחייך הפרטיים.
תקני אותי אם אני טועה, אך אני חושב שאת יותר פתוחה מינית עם חברתך מכיוון שאת נשמעת יותר נינוחה כשאת מספרת עליה. כשאת מספרת על האקס כל פעם קיים איזה שהוא אלמנט, גם אם הוא לא נאמר בפירוש, שמרגיש שם קצת כמו כפייה, או נדנוד.
האם ייתכן ואת מרגישה יותר בטוחה עם חברתך?

niwo

New member
אהה וחשבתי על זה.

אחרי כמה שיחות שלי עם אנשים שפגשתי בכנסים, עלתה בי המחשבה שהפורום בעצם מהווה אלטרנטיבה לעולם שבחוץ שמהדר מין. אני חושב שגם אנשים בעלי נטייה מינית, אך סולדים מכל השטף המיני של החברה יכולים להתחבר לעולם שלא שם לעצמו למטרה להגיע אל השנאגרי-לה, הלא היא סקס.

k500

Active member
מנהל
היו כאן כאלה שעברו בדרך

גם כאלה שהם מיניים וסלדו מהשטף המיני החברתי, באו, ראו כי טוב, מצא חן בעיניהם לרגע והמשיכו הלאה. גם זה קורה לפעמים.

orald

New member
צודק.

אני מרגישה הרבה יותר בטוחה איתה. יסלחו לי הגברים שבפורום, אבל קל לי יותר לבטוח באישה והחברה ספציפית(ואני מניחה שנשים באופן כללי) קרובה יותר לדחף המיני שלי מאשר גבר.
חלק מזה גם נובע מכך שאני נמשכת באופן כללי יותר לנשים, ומתחברת איתן, וקל לי יותר איתן באופן כללי.

כן, האקס היה מנדנד ואני הייתי נענית אחרי מספיק פרצופים עצובים שלו והבהרה שהוא נעלב מזה שאני "לא אוהבת/נמשכת אליו כבר". פעם שיקרתי לו שכואב לי הראש.

אני גם מרגישה שעם החברה זה הרבה יותר הדדי כי זה הרבה פחות בשביל הסקס ויש הרבה רגש. אנחנו בעיקר מתכרבלות בכלל או עוסקות במשחק מקדים, ולמרות שהיא כן רוצה מין, אני לא מהססת לומר לה לפעמים שאני פשוט עייפה מדי או שאין לי כל כך חשק.

...פעם נרדמתי לה לפני שהיא הגיעה למיטה, חחח.

אפשר לשאול כמה שאלות? אם זו לא חוצפה

היית פעם גבר ועכשיו את אשה? (או בדרך לשם?).
ומה זה א-פורה?.

דיברתי פעם עם חבר שלי על אחיו שהוא הומוסקסואל (לא בי ולא שום דבר אחר) והוא דווקא היה מאוהב בנשים וזה נובע אני חושבת כי יש הבדל בין השניים (משיכה מינית ומשיכה רומנטית).

עונה במקומה (לא יודעת אם היא תראה את זה)

היתה גבר בדרך לאישה.

א-פורה, זה מישהי/ו שיש לו משיכה מינית ממש נמוכה. כזו שלא גורמת לו לרצות לממש אותה בסקס ממש או רק לעיתים רחוקות. משהו על התפר שבין מיני (לבן) לא-מיני (שחור).
הצבע קשור לצבעי הדגל של הקהילה. (לבן, אפור, שחור וסגול)
בלעז זה נקרא: Gray-A ואת יכולה לחפש את המושג ב-AVEN.
זה מוסבר שם בצורה מפורטת יותר.

ויש הבדל בין משיכה רומנטית למינית וזה נשמע שזה מה שאת מתארת לגבי החבר של אחיך.

למעלה