וידוי ספורטיבי...

וידוי ספורטיבי...

זה התחיל כבר מזמן. זוכר את ההתרגשות שצ'סקה אכלה אותה.. זוכר את גביע אירופה הראשון זוכר את ההתלהבות של הכדורסל. ככה שנה אחרי שנה שנה אחרי שנה.. בתחילה הפסדתי משחק אחד אחר כך יותר... כך הלך ופחת הדור.. עכשיו בא לי להקיא את ועל מכבי תל-אביב שונא אותם ושונא כדורסל. כמה טוב שנשאר הכדורגל... בכל ארבע שנים גביע עולמי בכל ארבע שנים גביע אירופה בין לבין יש את ברצלונה ריאל רונלדיניו ושאר דברים טובים. תמיד יש את ברזיל. ליגה בארץ כבר מקיא ושונא את כולם (יש גביע הפועל רמת-גן אימפריה). ומה קורה כאן... פתאום מפספס משחקים ועובר על כך בשתיקה.. פתאום כבר לא מעודכן בדיוק מי כמה ומה הייתה הדקה. פתאום נרדם לפני ואחרי המחצית... ואפילו בבקר לא קם מזיע וקודח איך ומה נגמר. מה קורה כאן? הזדקנתי? או רק בגלל שצ'כיה עפה? והפועל רמת-גן אימפריה!? רגע גוללללללללללל רונלדוווווו נשבע לכולם שעדיין עומד לי.

אורמור

New member
ימתיכונים הם שחומים בד"כ (מהלבנט)

ובכלל יש להם עור של פיל, מה להלבין מי להלבין מי עוד יכול לחבר כזה טקסט מרגש חוצמי ימתי? אם המפוזרת חושבת שפגשה את הטקסט הזה תחת שם אחר אז זה בטח עוד ניק שלו ממילא, חוצמיזה מה, נראה לך שתבוא תביעה מאקו"ם? כולה בא לו להקיא מספורט שיקיא לבריאות... אני אכוון אותו לבלט קלאסי... לאט לאט,
אור

תודה אורמתי...

איני מעתיק ואו גונב רעיונות וטקסטים! נעלבתי מהמפוסטרת מהכפר (שתנגב את החלב). בלט קלאסי יוו מה זה נראה נפלא בעיקר שאפשר לראות לבלרינות את האור.

בוז לכם אנשים קטנים...

איך אפשר לישון איך אפשר להתרכז בשינה מי בכלל רואה את האשה הילדים שילכו לחברים שלהם מזל שהזכר בילדים הוא גבר. ראיתם איך זיזו זיין אותם... ראיתם את השוורים האדומים מחווירים שוב ראיתם איך הרקדנים דופקים את השחורים (לשחורים יש הכי גדול) למרות הדגל כחול הלבן. ואיך פיגו קרע את נועלי הכפכפים ואוכלי הגבינות. יום שישי סוף סוף ננקום בשותי הבירה אוכלי הנקניקיות ושארי הנאצים יום שישי אנשי המגף יראו לדימניוק (אחר כך נמצא מי שידפוק את מוסוליני) שבת הגדולה נראה להם מה זה תה ובייקון לארוחת הבקר ונרקוד סלסה. ואחר כך ואחר יבואו האלים מלאכי השרת נציגי הבורא רקדני הסלסה ויאכלו להם את הצפרדאים. איך אפשר לחיות במתח כזה..., כל הזמן וכבר עומד לי

התנצלות רשמית

הריני להתנצל בענווה ובמורך לב בפני הדרקון הענק המכונה "ימתיכוני" על שכיניתי אותו פלאגיאט. לעולם לא אקרא לו יותר פלאגיאט, אפילו אם יבקש, כי זה לא הוגן לקרוא לאדם בשמות שאיננו מבין. באהבה מזוכיסטית משהו [משהו משהו] המפוסטרת [ניק ענק, אני שוקלת לאמצו]

אורמור

New member
הוא דפקא לבנטיני אינטליגנט-ומבין

ולראיה רשם לך כי..." איני מעתיק ואו גונב רעיונות וטקסטים! נעלבתי מהמפוסטרת מהכפר (שתנגב את החלב)." לדעתי תאלצי להתנצל שוב...
או לפחות להכין קפה לכולם
אור

אורמור וחברים מבקש סליחה מראש...

אמנם חדש אני בפורום זה ומי שמכיר ומי שיודע.... אז תנו למפוזטמת לזמזם ... בסוף אתם יודעים... נכון יש לי עור של פיל אבל גם ... של פיל

האזיני, אורמור, מקורות יודעות דבר

[לא, זו איננה שגיעת קטיב] סיפרו לי, שאמש, חזו במיודענו מסתובב בספרייה עירונית הקרובה למקום מגוריו , כששפתיו לבנות מרוק שזב מפיו, והוא ממלמל משהו מתחת לשפמו. אותן מקורות [למרות שהן דוברות מולדובית ורוסית בלבד] ידעו להסביר לי, שכשיצא מהספרייה הייתה בליטה גדולה וחדשה על גופו, בליטה שלא הייתה בו קודם, ושלא "ישבה" בדיוק בשעה הנכונה. המקורות, שחשבו שירוויחו בוקסה טובה התאכזבו כהוגן, כשמה שיצא מ"שם" היה ספר עב כרס, בו עיין ימתיכוננו מתחת לסיגריה דולקת בלהט. אחת המקורות, זוכרת בברור שהוא מלמל : PALJIT , PALGIT נו, מה זה. והיא זכרה את המילים העבריות כי זה מה שנהג לומר לה כל אימת שסרבה לקבל חמישים ש"ח בלבד. בקיצור, אני אתנצל שוב ושוב, על שכתבתי בעברית קלוקלת: מילה שלא ידע מהי במקום "מילה שאיננו מבין את משמעותה". וימתי? המפוסטרת שווה הוצאת פטנט, רוץ לרשום ........

אורמור

New member
יש לך שתי שגיאות גסות

אפילו תינוקות של בית רבן ידעו להעיד שלא נראו עקבותיו של ימתי וחבר מרעין (מי מרע לו?) ברדיוס של ספריות מוכרות, פה ושם הוא נצפה בסיפריות וידאו בעיקר לצד מדפי הפורנו, אבל ספריית קריאה? להד"מ. יש עוד פרט מסריח בעדות הנ"ל לא מעשן בפומבי. בקרוב תאלצי לא רק להתנצל בפיסטור אלא יתכן ותצטרכי ממש לחבוץ.... קחי את דברייך חזרה לאלתר (ולא, לא תקבלי זיכוי...)
אור יורדת מהפסים אט אט אבל בטוח

אכן. מול טיעוניים שכאלה

אפילו מפוסטרת מקומית, ממחלבה קרתנית באמצע הגליל, חייבת, פשוט חייבת לקחת את דבריה חזרה לאלתר, ללעוס אותם היטב, ולירוק אותם בחזרה משופצרות: הימתי אכן לא ידוע כיודע קרוא........ ולכן, במקום להתנצל אעשה מעשה אפקטיבי [פעיל ומפעיל] ואמליץ לו ללכת לרצף ת'ים. אולי אם יצליח, יוכל לחזור על כתה א' וללמוד כרוא וקתוב. ובא לאיזור גועל, ונאמר: ימתיכוני? באות עליך מדוזות. ולך אור, דעי, לא את יורדת מהפסים, הפסים הימתיכוניים מורידים את כולם מעליהם, וזו תוצאה של מחקר שרק מי שתמיד מביא מחקרים יוכל למצוא ולהביא, כי לי אין מושג ירוק איך מביאים הנה קישורים.

אני מכריז עלייך בזאת כניק הכי מצחיק

בפורום בכלל ובכל הפורומים בפרט. נפתחו לי התפרים מצחוק אפשר לראות על פי ההבעה

זה בסדר, כל עוד את מבינה שאת

המשוגעת של הפורום בכלל, ושל כל הפורומים בפרט. אנא, שימי ליבך לחיוך המפוייס שלי- ולהבעת החמלה המעודנת שלי- ולשי שאני נותנת לך-

למעלה