וידויים? באמת?

לילילי

New member
וידויים? באמת?

נכון חדשה פה ואולי אסור לי. אבל יש פה כל כך הרבה רגשות וכל כך הרבה אהבה וכל כך הרבה אנושיות שלפעמים זה כואב ולעתים קרובות זה עושה פשוט טוב בלב. אז למה יש כאלה שבוער להם בקצה האצבעות למלא את הדף? אני מציעה לפתוח פורום מיוחד לאלה שלא יכולים להתאפק. השאירו את פורום וידויים כמו שאוהבת אותו - רגיש. ויחד עם זאת אתם יכולים גם שלא - למה מי אני?

tairon

New member
לילילי ברוכה הבאה זה ראשית כל

לא הבנתי מה זה למלא את הדף? תסבירי את עצמך ואכן זה וידויים ויש פה הכל מהכל כמו איזה טאנאנובלה אבל זה בסדר החשוב מכל שישפה אווירה משפחתית לכל דבר ועל זה אנחנו שומרים מכל משמר ואת כמו כולם פה ולכן צרם לי המשפט שלך ``למה מי אני?`` אז אני מברך אותך להצטרפות

לילילי

New member
מצטערת על אי ההבנה

אוהבת טלנובלות כמו אלה שפה אוהבת את המשפחה הגדולה והחמה הזאת כמו בבית למלא את הדף, שאלת כל מה שמישהו אחר כתב ואפילו מדהים, מקסים אין לזה סוף למה מי אני? - חדשה פה ואולי מתפרצת אבל אני ממש מותק

tairon

New member
לילילי

את לא מתפרצת ואל לך לחשוב שאת כזו זהו פורום פתוח ואנחנו מקבלים את כולם ללא הבדל ובשמחה אני בטוח שיש לך מה לתרום פה אנחנו נשמח לקרוא

אהובה.א

New member
מצטרפת לברכתו של טאי

ברוכה הבאה אלינו תמיד נשמח לקבלך לשורותינו ואל תחשבי לרגע שדברייך לא ייקראו או שמא את לא שייכת כולם שייכים פה ברוכה הבאה , לילי אהובה

למעלה