וידויו של אדם

יויו.

New member
וידויו של אדם

לפני זמן קצר נכנסתי לבקר פה, הצצתי, ונפגעתי! מהר מאוד מצאתי עצמי יושב שעות וחצאי ימים פה. עולם קסום נגלה לעיניי. ערב רב של טיפוסים שאין למוצאו בשום מקום אחר. לפני חודשים מספר ,יויו עמד לאבד עצמו לדעת. בלילה ההוא גמלה החלטה בליבו. יויו רוצה לחיות! והחיים קוראים ליויו! לכל אלה אשר הקדישו ליויו מזמנם והקשיבו בעת שפתח את ליבו. לכל אלה אשר פתחו את ליבם לפניו. לכל אלה שרק חלפו על פניו. אוהב את כולכם , בדיוק כפי שאתם. `` כל מחשבה, שאנו הוגים,יוצרת את עתידנו. `` הציניות אינה מלבוש יאה לאיש. מאחל לכולכם שתימצאו את האושר האישי שלכם. והמון אהבה בחייכם. יהיה אשר יהיה יויו יחיה!

...ים

New member
יויו

דברייך יצאו,כנראה, מהלב ולכן נכנסו אל לב... אני יודעת שחוץ מברכת שלום לא החלפנו מילה... ובכל זאת התרגשתי מאוד לקרוא את מה שכתבת ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. החיים חזקים מהכל ולכן אנחנו חיים אותם.

אוריאנה

New member
יויו היקר

נכנסתי אתמול בלילה לפורום כי דרשת ממני, אבל לא יכולתי לענות. לא היה לי מה להגיב, נותרתי פעורת פה ודומעת. יש לי המון מה לומר לך, אבל רק לך, אז בצ`ט. כן, נשאר רק לחיות, כי האלטנטיבה לא משהו. אתה כבר תמצא אותי בצ`ט, כמו שאתה תמיד מוצא.

למעלה