וידאו

וידאו

למה הכוונה בוידאו מולטיסיסטם או טלויזיה מולטיסיסטם. או שיטת הקלטה NTSC? אשמח להסבר. תודה!

rayven11

New member
במולטיסיסטם הכוונה .....

להפעלה במספר שיטות שידור מקובלות בעולם בארץ שיטת pal בארה"ב ntsc וכו' הכוונה בצורה הפשוטה ביותר שבמערכת יש מערכת פיענוח לראות את השידור בטלוויזיה בכל שיטות השידור מולטי - הרבה סיסטם- מערכות

שאלה נוספת

האם מכשירי הוידאו והטלויזיה בארץ הם מולטיסיסטם? כיצד אני יכולה לבדוק את המכשירים שלי? כדאי לקנות מצלמת וידאו המשדרת/מקליטה בשיטת NTSC? תודה על תשובותיך

rayven11

New member
בכל מפרט של מכשיר רשום אם הוא...

מולטיסיסטם והיום כמעט כולם מולטיסיסטם כדאי לקנות מצלמה מולטיסיסטם אם כבר אני צריך לבחור אני הייתי בוחר pal כמו השיטה בארץ אם כי גם אם תקני מצלמה בשיטת ntsc תוכלי להעביר אותה לוידאו בצורת pal יש עוד דבר שקשור ל dvd ונקרא מולטיסיסטם לידיעה כללית ושם הכוונה שייש דיסקים המקודדים לפי איזור בעולם ו dvd כזה קורא את כל הסוגים וכן כמעט כולם כיום פועלים גם בשיטה זו

מצטערת על הבורות

אבל אם מכשיר הוידאו שלי או הטלוויזה הינם מולטיסיסטם אזי אין לי צורך בהמרה ל PAL נכון? תודה רבה!

rayven11

New member
אם זה כך את מסודרת....

העליתי את האופציה הזאת אם תלכי למישהי אחרת שתרצי לראות שם קלטת לדוגמא בשיטת ntsc ואז אם יש לה רק pal אז לא תראי אבל היום כמעט כוווווווווווווווווווווווללם מולטיסיסטם

יש לציין ששיטת NTSC נחותה באיכותה

והדבר משמעותי בעיקר באיכות הצבע. זאת הסיבה לכך שבארה"ב קיימת נהירה גדולה לכיוון HDTV.

למעלה