וידאו EEG בכללית?

האליפסה

New member
וידאו EEG בכללית?

הנוירולוג המומחה שמטפל בבתי (פרטי) הפנה אותה לבדיקת וידאו EEG. דיברתי היום עם המוקד הטלפוני של הכללית ושם טענו שאין בקופה וידאו EEG. גם בביטוח המושלם לא שמעו על הבדיקה. גם רופאת הילדים לא ידעה איך ואיפה מבצעים את הבדיקה. הנוירולוג בקופ"ח שהילדה שייכת אליו לא יהיה עד שבוע הבא. האם מישהו פה יודע באילו בתי חולים של קופ"ח כללית מבצעים את הבדיקה? מה ההליך לקבל הפניה והתחייבות? אני מסרבת להאמין שהאופציה היחידה היא לבצע את הבדיקה באופן פרטי במיוחד שביררנו ואבחון נוירופסיכולוגי (שגם אליו הופנתה הילדה וגם הוא לא בסל הבריאות ולא קיים במושלם) עולה לבדו 4000 ש"ח.... בקצב הזה נאלץ למכור את האוטו.

אנו ביצענו בדיקת וידאו EEG בבית חולים רמב"מ

דרך קופת חולים כללית ובמימונה .....! רפי

sbh100

New member
וידיו eeg

גם אני עברתי בדיקה זו בבית חולים רמב"ם את בדיקת וידיו eeg ע"ח קופ"ח הכללית עבור הבדיקה הקוגנטיבית שילמתי ברמב"ם 600ש"ח באופן פרטי

סקסי 131

New member
וידאו EEG

אחרי הרבה מריבות ועצבים יש לנו מחר תור לילדה לוידאו EEGברמב"ם במימונה המלא של קופ"ח כללית בקופ"ח חולים כללית מוציאים את הנשמה , אבל לא לוותר, אנחנו משלמים להם מספיק כסף, לא לוותר להם, הבדיקה מגיע לנו, אנו לא מבצעים אותה מתוך כיף תלמדו לעמוד על הזכויות שלכם, אני לא ויתרתי והילדה עוברת( לצערי ) את הבדיקה כבר פעם שלישית בשנה וחצי האחרונות ותמיד על חשבון קופ"ח כללית "

האליפסה

New member
../images/Emo51.gif רבה לכם על המידע

זה מאוד עוזר. היום רופאת הילדים תגיש בקשות למנפ"ר גם לוידאו EEG וגם לאבחון הנוירופסיכולוגי בתקווה שקופת חולים תאשר
. הבעיה שעכשיו כשיש את המנפ"ר הזה אין אפילו על מי לצעוק בטלפון
כי כל התקשורת איתם היא בפקס ומאוד קשה לצעוק בפקס....
בינתיים הם היו ממש בסדר איתנו עם ה-MRI וה-EEG הרגיל - נקווה שימשיך כך. גם אם לא יאשרו את האבחון, 600 ש"ח ברמב"ם נשמע הרבה יותר טוב מ-4000 ש"ח במכון הפרטי והמומלץ שדיברנו איתו

למעלה