וידאו קליפים

adam777

New member
וידאו קליפים

שלום לכולם. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הרשימה המלאה של הוידאו קליפים שאירוסמית הוציאו עד היום? תודה רבה ושבוע טוב.

AeroTom

New member
תחפש בהודעה פה...../images/Emo4.gif

Chiquita No Surprize Lightning Strikes Chip Away The Stone Let The Music Do The Talking Walk This Way Dude (Looks Like A Lady) Angel Rag Doll Love In An Elevator Janie's Got a Gun What It Takes The Other Side Sweet Emotion Livin' On The Edge Eat The Rich Cryin' Amazing Crazy Blind Man Walk On Water Falling In Love (Is Hard On The Knees) Hole In My Soul Pink I Don't Want to Miss a Thing Full Circle Jaded Fly Away From Here Sunshine Girls Of Summer Baby Please Don't Go

AeroTom

New member
בסגנון אליס בארץ הפלאות...

בחורה בלונדינית (חיננית?) ביער שכזה עם שפן ממהר ועוד יצור מוזר וסטיבן עם כובע שכזה... בתוספת הלהקה עם סטיבן יחף וג'ינס קרוע וג'ו בלי חולצה ועוד...

rocket

New member
המממ ....נשמע מוכר

אבל נראה לי שראיתי את הקליפ רק פעם אחד =(

dor307

New member
אף פעם לא היבנתי אם זה המשך של

Jaded. וAmazing יצא לפניCrazy ?

SaintJohn

New member
זה לא ההמשך

הנושא אמנם דומה, אבל הם לא קשורים אחד לשני. ואמייזינג אכן יצא לפני קרייזי, Cryin יצא לפני שניהם והקליפ של Livin' On The Edge (ששודר היום בגלגל"צ) יצא ראשון מתוך האלבום.

rag doll16

New member
אתם יכולים...

בבקשה לעזור לי, לשים עוד תמונות מהקליפ של סאןשיין, אשמח גם לקבל קישור או משהו...:) תודה!

AeroTom

New member
בשבילך דינה-

יש לי עוד המון המון על המחשב אבל זה יותר מדי לפה.אני יביא לך במקום אחר...

Aeroguns

New member
אם כבר וידאו..

מישהו ראה מכונת וידאו של אירו'?? ראיתי כבר מזמן בערך לפני שנה וחצי אבל רק לפני כמה ימים נזכרתי בה כי הייתי בקניון הזהב וראיתי אותה שוב.. במכונה יש 2 רובים ובמשחק יורים יריות ודיסקים.. בסוף השלב הראשון אני חושב רואים את אירו מופיעים..והשלב השני אני לא ממש זוכר..על המכונה יש תמונות וסמלים של אירו'...עוד מישהו ראה את המכונה הזאת?

Aeroguns

New member
אהה וכתוב גם במכונה וגם במשחק הרבה

Remember : Music Is The Weapon

AeroTom

New member
קוראים לזה-Revolution X...

וטוב לדעת אגב שיש את זה עדיין בארץ איפה שהוא.אולי נקפוץ פעם לשחק...

למעלה