וידאו על סקס

sara_00

New member
וידאו על סקס

שלום , אני בתחילת הריון, איננו יכולים לקיים יחסי מין רק לאחר השליש הראשון, ( אבל כמובן שיש דרכים אחרות ) בעלי מעדיף לבחור בסרט כחול דבר שגיליתי לא מזמן מאשר איזה שהוא קשר מיני ביננו ולי זה די חסר , כשאני אומרת שאני גם אקנה קלטת כזו הוא טוען שאני אחכה עוד חודש עד שנוכל. אני לא מבינה את זה , למה אם אני בהריון והיא אפשר לקיים ממש יחסי מין ויש דרכים אחרות בעלי מעדיף לראות קלטות וידאו זה מאוד פוגע, אני מרגישה שיש לי בעל שאני לא יכולה לדבר אתו ונוסף לכל לפני שנה הוא גם חיפש להכיר נשים אחרות באינטרנט וכמובן שהוא יגיד לי נמאס לי שאת מזכירה את זה אבל לי נמאס להיות מאישה שתמיד נראתה טוב ותמיד התחילו איתי אשה דחויה מצד בעלי , האם אני פשוט צריכה להתחיל לחפש מהצד ???. שלא נדבר על זה שאני בהריון והוא בקושי זוכר, שום יחס שום כלום , אני מרגישה נורא , נמאס לי לא חשבתי שככה יהיה לי כשאני יהיה גם בהריון . סתם רציתי לכתוב אין לי עם מי לדבר .

jolly

New member
מעניין ...

כי אצלי הרופא אמר ל"אשתי" שמותר לקיים יחסים תמיד ...מה לכם אסור לעשות את זה ??? אלא, אלא אם כן אתם עושים את זה בצורה מאוד מיוחדת
. את לא מפרטת מה היה לפני כן, האם גם לפני כן הוא היה כזה ??? כתבת שהוא חיפש נשים באינטרנט, ניסית בראש ובראשונה לדבר איתו ???? בלי שתדברו חבל לכם על המאמץ . ברגע שאת תתחילי לחפש מהצד, לדעתי , את יכולה להתחיל להכין את המסמכים לרבנות ... תגידי, אם ראית את כל זה למה לעשות ילד ????

sara_00

New member
תעמידי אותו במקום

בעלך באמת לא בסדר.אבל נדמה לי שלפעמים מטעמים רפואיים אסור לקיים יחסי מין ונדמה לי שזה המקרה.נכון?... נדמה לי גם שבעלך יודע בדיוק שאת בהריוןת באיזה שבוע ובאיזה יום ואילו תופעות לוואי יש לך,אפילו בזה הרגע... בטח שכחת לספר גם שבעלך עובד מאד קשה,עד שמונה בערב כל יום ולאחר מכן רץ להראות דירה שבבעלותכם למכירה, וגם למצוא דירה אחרת להשכרה כדי שיהיה לך יותר נוח. הוא בטח מגיע כל יום לקראת עשר. בטח רבתם היום ובגלל זה את מרגישה צורך לפנות כאן. אבל האם לא שכחת לספר שבעלך גילה איזה חשש רפואי לגבי עצמו וסיפר לך כי קבע תור דחוף לבדוק את זה בתשע בערב היום, אך את, מתוך דאגה עצומה לזוגיות שלכם, כעסת עליו למה הוא קבע כל כך מאוחר כי הוא יכול לקבוע גם בשבוע הבא.נדמה לי שהוא נאלץ לבטל וכך הוא עשה... האם בעלך היה נוהג כך גם לגביך? האם זה לא הבעל שאומר לך כמעט כל יום שהוא מוצא אותך מושכת? קלטות כחולות-תמיד היו.הם לא פוגעות במאום ביחסי הזוגיות. להפך. חוץ מזה גם לך היו כאלה,לא? צודקת ג'ולי בעניין הרבנות. אז אולי בכל תעמידי אותו במקום?

יאפ

New member
החיים הזוגיים באמת שלכם רק עומדים ל

להתחיל. המעבר מזוג לשלישיה אינו פשוט. תגלו שהחיים לפני ילד ואחרי ילד אינם דומים כלל, ויש צורך ב"חזית מאוחדת" שלכם כדי שתוכלו לעשות זאת טוב ועדיף כמובן ביחד מאשר לחוד. אתם מלאים כעסים, זה ברור, וטוב לשחרר גם כאן, אבל אם לא תטפלו בכעסים הללו מניסיון אני יכולה להעיד, שהם לא יעלמו באמת, לא משנה כמה תתעלמו, עדיף לפתור זאת על ספת המטפל מאשר ברבנות. ככל שתקדימו לעשות זאת כן ייטב. כל אחד מחובר לכעסים שלו, במצב כזה אין בדכ' תקשורת פתוחה ותקינה - וגם אם מדברים לא תמיד יכול צד אחד לענות על הציפיות של הצד השני ממנו, וכך נותרים הכעסים. אתם עומדים להפוך להורים וכדאי לנסות ולפתור את הבעיות כל עוד הן קטנות. ככל שמחכים יותר כך הן מעצימות. שיהיה לך היריון קל ולידה קלה. ולבן זוגך בריאות. ובהצלחה לשניכם .

sara_00

New member
בעלי היקר

כדי להעמיד דברים על דיוקם. מאז שנולדה בתנו המקסימה בעלי התחיל לחזור מאוחר כל יום הביתה במהלך שנה זו הוא לא רצה לקיים אתי יחסי מין בטענות שונות שהוא עייף שהוא כבר לא צעיר כמו פעם וכו' וכו' לעומת זאת עם קלטות כחולות תמיד היה לו זמן . לאחר שנה גיליתי כי הוא מנסה לבגוד בי במקרה גיליתי כי בעלי פתח לעצמו כרטיס בקופידון ובו ציין כי הוא גבר נשוי שמחפש להתרגש מחדש ואם את דומה אז קדימה ( ברצוני לציין שלפני שבתנו נולדה בעלי רצה כל הזמן ) . מאחר וכל השבוע הוא מגיע מאוחר אתמול הוא רצה ללכת לרופא בגלל נקודת חן שהדאיגה אותו. הרופא נמצא רחוק מביתנו אבל קרוב מאוד למקום עבודתו. במשך כל השבוע היתה לו אפשרות ללכת לרופא כשזה ליד מקום עבודתו אבל לא הוא העדיף לחזור הביתה בשעה שמונה בערב ולצאת אחרי חצי שעה לרופא שנמצא ליד מקום עבודתו, אני ברוב חוצפתי רציתי שיהיה לנו ערב אחד ביחד לאור זה שכל השבוע כמעט בעלי מגיע מאוחר וגם היום הוא לא מגיע לפני עשר בלילה אבל הוא כעס . לעומת זאת אחרי מה שכתבתי כאן הוא טען שזה יותר חמור ממה שהוא עשה שהוא חיפש במפורש באינטרנט ומילא לעצמו כרטיס להכיר בחורות אבל כמובן שהוא צודק כי הרי לו תמיד הכל מותר ולי אסור. ונכון בעלי היו לי קלטות כחולות לאחר שראיתי שסקס ביננו לא קיים ואתה מוצף בקלטות אבל מה עשית ... לקחת לי אותם וניסית להחביא אותם נכון . זה לא המקום אבל אם כבר כתבת לפחות תדייק בדברים . כדי להעמיד דברים על דיוקם. מאז שנולדה בתנו המקסימה בעלי התחיל לחזור מאוחר כל יום הביתה במהלך שנה זו הוא לא רצה לקיים אתי יחסי מין בטענות שונות שהוא עייף שהוא כבר לא צעיר כמו פעם וכו' וכו' לעומת זאת עם קלטות כחולות תמיד היה לו זמן . לאחר שנה גיליתי כי הוא מנסה לבגוד בי במקרה גיליתי כי בעלי פתח לעצמו כרטיס בקופידון ובו ציין כי הוא גבר נשוי שמחפש להתרגש מחדש ואם את דומה אז קדימה ( ברצוני לציין שלפני שבתנו נולדה בעלי רצה כל הזמן ) . מאחר וכל השבוע הוא מגיע מאוחר אתמול הוא רצה ללכת לרופא בגלל נקודת חן שהדאיגה אותו. הרופא נמצא רחוק מביתנו אבל קרוב מאוד למקום עבודתו. במשך כל השבוע היתה לו אפשרות ללכת לרופא כשזה ליד מקום עבודתו אבל לא הוא העדיף לחזור הביתה בשעה שמונה בערב ולצאת אחרי חצי שעה לרופא שנמצא ליד מקום עבודתו, אני ברוב חוצפתי רציתי שיהיה לנו ערב אחד ביחד לאור זה שכל השבוע כמעט בעלי מגיע מאוחר וגם היום הוא לא מגיע לפני עשר בלילה אבל הוא כעס . לעומת זאת אחרי מה שכתבתי כאן הוא טען שזה יותר חמור ממה שהוא עשה שהוא חיפש במפורש באינטרנט ומילא לעצמו כרטיס להכיר בחורות אבל כמובן שהוא צודק כי הרי לו תמיד הכל מותר ולי אסור. ונכון בעלי היו לי קלטות כחולות לאחר שראיתי שסקס ביננו לא קיים ואתה מוצף בקלטות אבל מה עשית ... לקחת לי אותם וניסית להחביא אותם נכון . זה לא המקום אבל אם כבר כתבת לפחות תדייק בדברים . כדי להעמיד דברים על דיוקם. מאז שנולדה בתנו המקסימה בעלי התחיל לחזור מאוחר כל יום הביתה במהלך שנה זו הוא לא רצה לקיים אתי יחסי מין בטענות שונות שהוא עייף שהוא כבר לא צעיר כמו פעם וכו' וכו' לעומת זאת עם קלטות כחולות תמיד היה לו זמן . לאחר שנה גיליתי כי הוא מנסה לבגוד בי במקרה גיליתי כי בעלי פתח לעצמו כרטיס בקופידון ובו ציין כי הוא גבר נשוי שמחפש להתרגש מחדש ואם את דומה אז קדימה ( ברצוני לציין שלפני שבתנו נולדה בעלי רצה כל הזמן ) . מאחר וכל השבוע הוא מגיע מאוחר אתמול הוא רצה ללכת לרופא בגלל נקודת חן שהדאיגה אותו. הרופא נמצא רחוק מביתנו אבל קרוב מאוד למקום עבודתו. במשך כל השבוע היתה לו אפשרות ללכת לרופא כשזה ליד מקום עבודתו אבל לא הוא העדיף לחזור הביתה בשעה שמונה בערב ולצאת אחרי חצי שעה לרופא שנמצא ליד מקום עבודתו, אני ברוב חוצפתי רציתי שיהיה לנו ערב אחד ביחד לאור זה שכל השבוע כמעט בעלי מגיע מאוחר וגם היום הוא לא מגיע לפני עשר בלילה אבל הוא כעס . לעומת זאת אחרי מה שכתבתי כאן הוא טען שזה יותר חמור ממה שהוא עשה שהוא חיפש במפורש באינטרנט ומילא לעצמו כרטיס להכיר בחורות אבל כמובן שהוא צודק כי הרי לו תמיד הכל מותר ולי אסור. ונכון בעלי היו לי קלטות כחולות לאחר שראיתי שסקס ביננו לא קיים ואתה מוצף בקלטות אבל מה עשית ... לקחת לי אותם וניסית להחביא אותם נכון . זה לא המקום אבל אם כבר כתבת לפחות תדייק בדברים .

יש לי הצעת ייעול

במקום להתנגח כאן, שבו לכם בשקט בבית קפה ותבדקו לעומק מה אתם רוצים, מה חסר לכם זה מזו ומה אתם מוכנים לתת זה לזו. הפורום איננו בית משפט ואיש לא יאמר לאחד שהוא צודק ואילו השני "רשע". ניתן יהיה להתייחס לשאלות המופנות אל הפורום אבל ההתנגחות כאן מהווה רק מאבק כח ביניכם, עוד אחד מיני רבים שאתם עוברים בשנה האחרונה. כדאי שתתחילו להתייחס אל עצמכם ברצינות. בהצלחה.

את מרגישה פגועה

אבל כדאי שתנסי לעצור רגע כדי לבדוק אם זו רק הרגשה שלך או שבעלך עושה פעולות מכוונות כדי לפגוע בך. אני מניח שאם בעלך היה מתעניין בקלטות של תכניות בישול, לא היית נעלבת מכך למרות שאת מבשלת נהדר וגם אם את לפעמים עייפה אפשר לאכול אוכל מוכן קפוא. את נמצאת בנקודת זמן רגישה מבחינתך והצורך להימנע ממין "רגיל" אולי פוגע בדימוי הנשי שלך. את זקוקה לחיזוקים ולעידוד מבעלך אבל נראה שאינך יודעת איך להגיד לו זאת מבלי להרגיז אותו. אולי תנסי להצטרף אליו לצפייה בקלטות, ותוך כדי צפיה תיצרו גירויים הדדיים ותענגו זה את זו, כך שבמקום לריב על עניין הצפייה, תגייסי אותו לטובתכם. נרשמה כאן הודעה שנשמעת כאילו נכתבה על ידי בעלך תחת הכינוי שלך. היא מעידה על איכפתיות והשקעה, אבל במישורים שלא עונים על הצורך שלך בעידוד. מההודעה ההיא עולה שגם בעלך כנראה זקוק לעידוד מצידו וכנראה שעל צורך זה ענו ההתקשרויות באינטרנט. דברי איתו והקשיבי לו. אם צריך עזרה בכך, פנו לייעוץ מיקצועי. יש לכם את הבסיס של איכפתיות אבל צברתם הרבה כעסים בגלל תקשורת לקויה. דעי לך שכאשר יוולד הילד, הקשיים והלחצים רק יגברו. עדיף שתתחילו כבר כעת בתהליך. בהצלחה.

s h o o s h a

New member
../images/Emo4.gif

"דעי לך שכאשר יוולד הילד..." אז זה כנראה עכשיו, כי בשעה 13:08 היום נולדה לזוג בת במזל טוב (או שאינני מבינה דבר)

הזאתי

New member
אני חושבת שאני מבינה את זה...

יש להם כבר בת, ועכשיו עוד תינוק בדרך. (נראה לי) הזאתי

seeyou

New member
את בכלל לא אשה דחויה מצד בעלך!!

כאשר אישה משתדלת "להנעים" את הזוגיות עם יחסי המין מגוונים-גם אם לפעמים זה לא לטובתה: אני אומר כול הכבוד לאישה כזאת! המצב לא התחיל עם ההריון-או שנוי צורתך הגופני-זה התחיל עוד לפני הנשואים שלכם...זה הטבע שלו...זה לא חשוב מי נמצאת על ידו-חשוב מי נמצאת רחוק ממנו-קצת אתגר-ריגוש... זה שאת מצת רק לפני שנה את רצונו להכיר אחרות זה לא אומר שלא עשה את זה עוד קודם לנו-לבני אדם יש טבע רע...עוצמים עין בתקווה לטוב! זה לא הולך כך החיים! בעיה לא מטופלת בזמן-מחמירה!

BurgerQueen

New member
לא נראה נורא שהוא רואה סרטים כאלה

גם בעלי רואה וגם אני (בנפרד בד"כ) וזה ניראה לי נורמלי, זה לא מפריע ליחסים ולא פוגע בהם. אם כי אני מבינה שאת מרגישה דחוייה. זה שהוא מחפש נשים אחרות "אמיתיות" און ליין זה מה שרציני ורע, כי מכאן ועד לבגידה הדרך קצרה מאד. אם את לא רוצה או מרגישה צורך לבגוד אל תבגדי רק כדי להחזיר לו, כי זו דרך ללא חזרה. לא רוצה לפגע בך, אבל אולי הוא לא נמשך אלייך בתקופה זו, מה לעשות? אם זה היה סרטים זה היה בסדר, אבל לחפש אחרות זה נורא. חכי עד שהשליש הראשון יעבור ואז תקיימו יחסים, אם כי אני בספק אם זה יחזיר אותו, כי מהשליש השני ממשמינים יותר לו? זה מה שמפריע לו?

למעלה