הוא די תקוע קטנה לסצנת סיאטל
הוא טוען שלעולם לא היתה סצנה בסיאטל. וזה מקרי שכמה להקות יצאו מהעיר הזאת. lanegan מוסיף שזה לא שכל הלהקות "נתנו כיף" אחת לשניה כמו בדיסק של פרל ג'אם. אני חושב שאולי מה שמנסה lanegan לעשות זה פשוט להגיד את איך הדברים באמת נראו אז. הרבה להקות שבמקרה יצאו מסיאטל ומצאו את דרכן להצלחה. האם זה אומר שיש פה סצנה. הדברים מתקשרים מאוד לכל הסיפור של קריד וכל החברה שכולכם מאוד אוהבים לשנוא. lanegan צודק בכל מה שהוא אמר. סיאטל היתה עוד מקום שבו צמחה מוסיקה. אמנם המוסיקה הזאת השפיעה על המוסיקה שאנחנו שומעים היום. אבל זה נכון כל הזמן. radiohead לא משפיעים על כל הלהקות כגון coldplay, doves, travis, delgados, the music ועוד רבות וטובות. אז אני חושב שכולנו צרכים להבין את מה שהוא אמר ולהתייחס לזה. אני לא אומר שזהו צריך לזרוק את הדיסקים לפח. אבל להבין שמה שהיה הוא חלק מגלגל ארוך של מוסיקה. גם נירוונה וגם פרל ג'אם ודומיהם הושפעו ממוסיקה אחרת. וככה הגלגל. אנח באמת חושב שהוא פשוט רוצה ליצור הפרדה בין מה שהיה אז למה שקורה היום. לדעתי כל הראיון הזה יכול להסתכם בשני מילים. "תעזבו אותי" נמאס לו שמזכירים לו כל הזמן את סיאטל. נמאס לו שמזכירים לו את ימי הגראנג'. כנראה נמאס לו להסתכל על עצמו צעיר. טוב כל אחד והחיים שלו.