ויאגרה

ויאגרה

לא מצליח לתפקד בשנה האחרונה (בן 27)
עד לפני כמה שנים תיפקדתי במיטה ,אבל בשנה האחרונה כבר לא מצליח ,אפילו לא חצי זיקפה.
לבד עם עצמי אין את הבעיה הזאת אבל שפרטנרית מגיעה אני לא מצליח להגיע לזיקפה.
האם יש פתרון מלבד ויאגרה?

אם אתה מגיע לבד לזיקפה אז אתה לא צריך ויאגרה ..
אין לך בעיות זיקפה אתה צריך ללכת לרופא שיבדוק שאין לך בעיות ממקור אחר

אם אין לך בעיה לבד

סביר מאוד שהקושי שלך נובע מחרדה וקושי באינטימיות מינית.
ממליצה לך לפנות לטיפול אצל סקסולוג דרך קופת החולים.

ויאגרה עוזרת ברוב המצבים האלה, השאלה מה יקרה שתפסיק

ההמלצה שלי-הויאגרה כמוצא אחרון, אם בכלל, ויאגרה זה סוג של קביים שברגע שעוזבים אותם נופלים שוב.

לפתור את הבעיה לטווח הארוך יותר טוב לעשות את סידרת התרגילים של מסטרס וג'ונסון עם בתזוג קבועה.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sensate_focusing

זו סידרת תרגילים הדרגתית שפותרת הרבה בעיות סביב לחץ פסיכולוגי, שזה מה שיש לך.

התרגילים הם חלק מיצירת אינטמיות. מבצעים אותם כמעין משחק מקדים שבסופו אין יחסי מין. (כלורמ מותר ורצוי להתנשק, להתחבק וכו'.

זה הולך משהו כמו (משחזרת רעיון כללי, אל תתפוס אותי במילה):

בתרגיל בשבוע הראשון לא נוגעים בכלל באברי המין אחד של השנייה, נשארים בבגדים תחתונים.

בשבוע השני רק נוגעים (אין חדירה) אבל נשארים בבגדים תחתונים.

בשבוע השני נוגעים באברי מין ערומים לגמרי, אין חדירה.

וכו' וכו'...

התרגילים מסירים בהדרגה את הלחץ שקשור בהרבה דברים, בין היתר חרדת ביצוע, חשש לא לעמוד בציפיות, חשש לא להגיע
לזיקפה, חדירה וכו'.

אם תמצא מטפל/ת ובתזוג שמתאימים לסיפור הזה-זה יכול להוציא אותך מהפלונטר.

אם אני בכלל לא בכיוון ואתה בעצם זקוק לקשר אינטימי בזמן שמה שיש לך קשרים מזדמנים/לא רציניים, אולי פיקששתי בגדול ופשוט מאד-מצא בתזוג רצינית וקבועה, והבעיה תפתר מעצמה בטיבעיות.

בהצלחה

אכן

אני דיברתי על קשרים מזדמנים. היה לי חברה לא מזמן רוצה קצת הפסקה מקשר.
מיצי, ראיתי שעלית על הבעיה,האם יש שיטה שאפשר לתרגל על פרטנר לא קבוע כמו ששבלולה הביאה?
&nbsp
&nbsp

אני לא מיצי אבל...

יש שיטה לתרגל שוב ושוב מצב חוזר, להתרגל אליו וליצור בו נינוחות, קבלה, חוסר ציפיות, בזמן שבעצם זה מצב חדש כי הפרטנר חדש, (או חדשה) הציפיות חדשות וכו'?
&nbsp
יש שיטה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

&nbsp
אם תגלה שיטה כזו אל תשכח לחזור ולספר לכולנו. ואם זה גם חוסך את הקלוריות של העוגה, אז בכלל

למעלה