וט' מומלצים

Crazy Cats Lady

New member
../images/Emo101.gif הרופאים האהובים עלי...

ד"ר זרצקי את ד"ר עמיאל מומלצים בחום
טלפון בקריות 04-8703773 לימור :)

lital77

New member
ידין ישורון

והוטרינר הנוסף שעובד במרפאה - סער, לא אשכח את הטיפול המסור בתולי ז"ל, איך היה עדין איתה כל כך... גם עיקור לחתולת רחוב שביצעה גלי, וטרינרית נוספת במרפאה, היה מקצועי ביותר. מרפאת מדי-וט ברח' איינשטיין בחיפה.

Noaal

New member
מסתייגת בגלל דעתו ויחסו לנושא עקירת ציפורניים

lital77

New member
דוקא בנושא

אושני שלי (זאת מהמצגת נגד עקירת ציפורניים), צומחות לה ציפורניים שהן גדמים, הן פוצעות אותה כי הן צומחות לה מתוך הבשר. לצערי בהתחלה כשזה קרה הלכתי איתה לוטרינר שטען שהפתרון הוא ניתוח חוזר לציפורן שצומחת... ידין לא המליץ כשהתופעה חזרה על עצמה. היום לאושני יש קצת ציפורניים.

ravit2b

New member
זאת את???

מה עם אושני? אני ממש מקווה שהיא בסדר, הסיפור שלה קרע את הלב של כולם. באמת כל הכבוד לך שאימצת אותה, חיממת לי את הלב!

lital77

New member
אושני חתולה מאושרת

קצת שרוטה אבל מיוחדת מאד, חמודה ואוהבת מאד. ויש לה 1000 נשמות, תמיד קורים לה כל הניסים והנפלאות...
אין לי תמונות עדכניות שלה אבל בקרוב אני אצלם אותה ואשים כאן.

NoniB

New member
מצטרפת בחום ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל מי שנתקלתי בו מהצוות של ידין ישורון (מדי-וט) היה מקסים. החל מהאסיסטנטיות ועד לוטרינרים - ידין וגלי - שנתנו שירות וטיפול מעל ומעבר (כולל טלפון ביום למחרת גם כאשר הגענו בגלל בעיה פעוטה יחסית). אגב - 20% הנחה לסטודנטים.

hanni26

New member
../images/Emo45.gif

ד"ר ידין ישורון, דורון, סער וגלי כל הצוות מדהים ומקצועי כולל האסיסטנטיות

vered47

New member
ד"ר אברהם לבנון

הוטרינר שגדלתי איתו! כתב לנו מכתב תנחומים ארוך כשהחתולה הראשונה שלי נפטרה מסרטן בגיל 13 יש לו המון נסיון, חמלה והבנה, ולוקח כסף רק על תרופות למי שמטפל בהרבה חתולי רחוב נמצא ברחוב חניתה, בנווה שאנן

Weird Eyal

New member
../images/Emo45.gif

שניי הכלבים של אמא שלי אצלו כבר 13 שנים גם אני מוצא אצלו כל מניי יעות שהייתי מעדיף שיהיו שונות זה עדיין לא גורע מהטיפול המסור שלו
וכן הוא תמיד מתחשב כלילית מה שנקרא כשלקחתי את קוצ'ה אליו פעם ראשונה הוא לא רצה כסף על הקופסא AD למרות ששלפתי ארנק אגב תראו אותה היום
וכן החלטתי בכל זאת לשמור אותה היא כבר קשורה אליי ואני מאוהב בה עד הגג
אז.... חדש כאן

NoniB

New member
ד"ר אסף ירום מקרית ביאליק

מקסים, מקצועי וניכר עליו שהוא באמת אוהב חתולים. עובד עם אגודת חובבי החתולים ולכן מבצע עיקורים/סירוסים במחירי עלות לחתולי רחוב. מתחשב מעט במחיר גם כשזה נוגע לחתולי בית. שווה לקפוץ לבקר רק בשביל לראות את החתולה המדהימה שהוא מגדל שם מאז שננטשה אצלו כשהיתה גורה
המרכז הוטרינרי בקריות רח' קרן היסוד 20 קרית ביאליק 8732067, 052-2814114 www.petvet.co.il

למעלה