וטרינר ברחובות? החתולים בחוץ קרעו ציפור צעירה והיא עדיין חיה, יש וטרינר שיטפל / יבדוק בחינם ברחובות?
E enbalush New member 4/5/11 #1 וטרינר ברחובות? החתולים בחוץ קרעו ציפור צעירה והיא עדיין חיה, יש וטרינר שיטפל / יבדוק בחינם ברחובות?
E enbalush New member 4/5/11 #3 בסוף הלכתי ל2, אחד אמר שהוא לא מבין בציפורים והשני רצה 170 ש"ח רק להסתכל עליו. הגוזל ממש פצוע בינתיים אני מאכילה אותו עם מזרק, אבל לא יודעת כמה, איך וכו'. בסופש אם הוא ישרוד אני אלך לוטרינר אחר.
בסוף הלכתי ל2, אחד אמר שהוא לא מבין בציפורים והשני רצה 170 ש"ח רק להסתכל עליו. הגוזל ממש פצוע בינתיים אני מאכילה אותו עם מזרק, אבל לא יודעת כמה, איך וכו'. בסופש אם הוא ישרוד אני אלך לוטרינר אחר.
נ נועה 200 New member 4/5/11 #4 יש את מרפאת כל חי אני יודעת שהם מטפלים בחיות פחות שגרתיות מאשר כלבים וחתולים. לפני שנים הצילו לנו תוכי. אחי הולך אליו עם הכלב שלו ומאוד מרוצה אבל אני לא מכירה אותם מספיק ולא יודעת אם יטפלו בחינם
יש את מרפאת כל חי אני יודעת שהם מטפלים בחיות פחות שגרתיות מאשר כלבים וחתולים. לפני שנים הצילו לנו תוכי. אחי הולך אליו עם הכלב שלו ומאוד מרוצה אבל אני לא מכירה אותם מספיק ולא יודעת אם יטפלו בחינם
E enbalush New member 5/5/11 #7 תודה לכולם נהיה לה כבר נמק נראה לי שזה מצב דחוף, אלך אחה"צ לוטרינר שיטפל תודה