וטרינר בצפון

enbarshi

New member
וטרינר בצפון

היי..נפלא שאתם קיימים! יש לי חמוס בן חצי שנה שאני מעוניינת לסרס.. אני גרה כרגע בבית הלל(אזור קרית שמונה) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר וטרינר שמטפל בחמוסים..(מישהו שבאמת מבין כי מהקודם שלי שטען שמבין ואף מטפל בחמוסים, מאד התאכזבתי..)

מעבר לזה, פבלו אצלי כבר חודשיים וחצי ועדיין מרגיש לי שהוא מעט מפוחד..איך גורמים לו להרגיש בנח? להבין שאני חברה, ולא אזיק לו.. אני נותנת לו מרחב וזמן ומשתדלת גם להיות איתו תוך כדי אבל הוא עדיין לפעמים נבהל ובורח..
תודה רבה!
עינבר

גרוברית

New member
אני מק"ש! :)

אם תרצי מתיישהו חמוסיטינג את מוזמנת...
ואני הולכת לרענן, במרפאה שבקניון נחמיה.
כולם שם ממש חביבים, המחירים אחלה והוא ממש מבין.
0723221221
ויש לו גם טלפון חירום 0524711211

WTR

New member
מה את מגדירה נבהל ובורח?

כי קפיצות ברוורס ודילוגים זה הדרך שלהם לשמוח ולשחק

כמו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=YPixDtLuz0Y

zivit1123

New member
תיתחדשי על החמוס

אני מציעה הרבה על הידיים, הרבה ליטופים, מידי פעם חטיפים שמתאימים לחמוס ובכלל שיהיה איתך הרבה רצוי במקום קטן ששם הוא לא יכול להתחבא ממך או לחילופין להתעלם ממך, משחקים שמצייצים עוזרים גם למשחק בינכם ויעזרו גם לקשר בינכם כי דרך המשחק החמוס לומד גם לבטוח בך ובתגובות שלך אליו.
בהצלחה

enbarshi

New member
מליון תודות על ההיענות!

אתם נהדרים! איזה כיף שיש עם מי להתיעץ..אני מודעת לעבודה שהם מביעים שמחה בקפיצות וכאלה, אבל לפעמים גם כשאנחנו משחקים והוא שמח, אם אני מתקרבת יותר מדי הוא קופץ אחורה ובורח..לפעמים גם משמיע קולות..איך מבדילים בין נבהל לשמח?? וכשאני מרימה אותו הוא בסדר..לא משתולל כמו בהתחלה, אבל כשאני מניחה אותו בחזרה הוא משמיע קולות ובורח לרוב למקום מסתור..
הוא מופלא.אני אוהבת אותו באמת ומשתדלת לא לשדר לו לחץ וכאלה אבל לפעמים אני תוהה אם אני בכלל מפרשת אותו נכון.
ו-גרוברית! אני אשמח למפגש! זה בטח ישמח אותם מאד..דיברתי עם רענן וביום ראשון אני מגיעה לסירוס אז אולי אחרי שהוא יחלים לגמרי? יש לך מוגש כמה זמן לוקחת התאוששו
מכזה תהליך?
0545622400
זה הטלפון שלי..
(את סטודנטית או מפה במקור?)

WTR

New member
תנסי לצלם בוידיאו ונגיד לך

או למצוא וידיאו עם התנהגות דומה באינטרנט

גרוברית

New member
לוידעת לגבי סירוס

החמוס החדש שלי (דב, כי הוא שמן) עוד קטן,
ספרי לי את אחרי הסירוס איך זה עובד...;)
אני כנראה גם אגיע בראשון לתת לו חיסון
אבל-
הוא ממש לא התרגל עדיין לדבשת ולבית החדש,
מפוחד קצת וגם נושך הרבה וכואב,
אז אולי נחכה עם זה קצת.
בכל מקרה הם ייפגש במרפאה בראשון,
באיזו שעה את מגיעה?
ואני סטודנטית שנה ב' בתל חי לביוטכנולוגיה.
ניפגש!

zivit1123

New member
הקפיצות הן קפיצות של משחק

גם החמוס שלי קוץ וגם פייבל עושים את אותו הדבר ברגע שאני משחררת אותם בבית. זה הכייף שלהם לברוח ולהסתתר ולנסות לתפוס לי את האצבעות של הידיים והרגליים. הם גם אוהבים להיכנס מתחת לשמיכה שלי בחדר השינה ולקפוץ אחד על השני תוך כדי משחק וכן הם מוציאים ציוצים ונשיפות של משחק. הם מתים על דיגדוגים בבטן, והם אוהבים לרדוף אחרי צעצועים מצייצים, אחרי הכלבה אחרי החתולים וכל מי שמוכן לשחק איתם בבית.
בהצלחה עם הסרוס - זה עובר להם יחסית מהר אבל רצוי לשמור על סביבה נקייה ככל האפשר אחרי הסרוס.

למעלה