וחזרנו לימים ההם....

וחזרנו לימים ההם....

תגידו זה קרה רק לי??? כשדורון וסמדר נכנסו לבית וסמדר רבה קצת עם מאיה ודורון עמד שם כמו איזה שמוק ושתק זה לא הזכיר לכם ת´ימים ההם? ת´ימים שבהם מאיה וסמדר היו רבות והוא כל הזמן היה שותק ומצדיק את סמדר....... אח ]תאום נזכרתי ברגעים היפים שבהם סמדר תמיד הייתה רבה עם מאיה ובין דורון לרונה היה מתח מיני!!!!! אני לא רוצה שהסדרה הזאת תגמר!!!!!! אוףףףףף נו מה הבעיה שלהם לעשות לזה המשך איזה מעצבנים!!!!! מה אני אעשה עכשיו??????? דיייי ככל שזה מתקרב אני נהיית יותר ויותר בדכאון ולצערי הפרקים נהיים יותר ויותר טובים ומותחים אני מתה אני ממש מתה לדעת מה יקרה בפרק של היום!!!!! נראה לי זה היה הפרק הכי מותח מכל ה-120 אבל עוד לא הגענו ל-120 אז ככה שיש עוד סיכוי קטן שהפרק הבא או זה שאחריו יהיה יותר מותח..... אבל זה ממש מרט לי ת´עצבים!!! אוףףףףףףףףףףףףף................. אני בדיכי..........

pompii

New member
לדעתי...

למרות שאנחנו ממש נתגעגע וזה יחסר לנו מאוד בחודש הקרוב אני עדיין חושבת שהפרק האחרון יפתור את כל השאלות שקיימות על כל סוד הכי קטן שיש ולאף אחד מאיתנו כבר לא יהיה צורך לראות המשך כי הסוף יהיה כל כך סגור והכל יפתר אבל תמיד נזכור את הסדרה "לחיי האהבה" בתור משהו שממש אהבנו פתאום עוד 50 שנה לנכדים, נעביר את זה מדור לדור

חח.. נעביר מדור לדור.....

וואי בטח איך הנכדים שלי יצחקו עליי..... אני כבר מתאתר לעצמי....... הנכד: סבתא איזה תוכנית הכי אהבת כשהיית קטנה.. את בטח לא זוכ....... אני: לחיי האהבה!!! (מי אמר שאני אתן לו לסיים ת´משפט או לה..) הנכד: איך הייתה הסדרה? אני: פשוט מהממת הייתי חולה עליה... ואפילו נפגשתי עם כמה מהכוכבים.. אני אתחיל להזכיר שמות.. סופי צדקה, יהודה לוי מתי אטלס... הנכד: מי??? אני: לא משנה.. הם כבר זקנים....... הנכד: את מי הכי אהבת?? יש לך עוד תמונות שלהם?? משהו? אני: (מוציאה ארגז שלם..) כן הנה, אני מתחילה להראות לו את האלבום עם התמונות של יהודה לוי.. ואת סופי צדקה ומראה לו קטעים מהתוכנית.. הנכד: (צוחק) אני: מה מצחיק?? הנכד: את זה אהבת?! אני: כן למה לא? הנכד: אה.. סתם.. אני: כשאתה תהיה גגדול וכשיהיו לך נכדים הם גם יצחקו על התוכנית__________ שלך.. הנכד: נראה לך... מה פתאום.. אני תסמוך עליי.. יווווו נכנסתי לזה!!! אה?! טוב כדאי שאני אפסיק לפני שאני אשתגע......

למעלה