וחזרנו בעונה שנייה של התוכנית

Yuske

New member
וחזרנו בעונה שנייה של התוכנית

האהובה על כולם וכולן כאחד\ת "המשפטים שלעולם לא יאמרו ב...." והיום בתתוכניתינו "המשפטים שלא יאמרו לעולם בצבי הנינג'ה" (והפעם נא להישאר בתוכנית הזאת עד שאני יחליף תוכנית ואם כבר אז נא לא לשנות את התוכניות לסדרות חדשות כמו יוגי-הו וכו אלא לסדרות נוסטלגיות...תודה^_^) אפריל: היי אירמה (ככה קוראים למשקפופרית נכון?) שמעת על הניתוח של ליאונרדו? אירמה: לא...למה מה הוא עשה? אפריל: הוא שינה את צבעו לירוק... רפאל (במכשיר קשר): שלום כאן רפאל נינג'אתי אני לא זמין כרגע כי אני מנסה להציל את העולם ממוטציות כמוני נא השאירו הודעה לאחר הצפצןף...."קוואבנגה" קריינג: שלום רפי אתה עדיין פנוי ביום חמישי הבא בשבע? אירמה: קדימה צבים! רוצו! תלחמו! תשקיעו את הכל! עבודת צוות! (כאן היא כבר עם מניפות ודגלים קופצת) אל תוותרו! תראו להם מה אתם שווים! קדימה! אתם מסוגלים! תחצו את הכביש בלי התחפושות שלכם! ספלינטר: למה דווקא עכברוש? לא יכולתי ליהיות עכברון, או אפילו עכבר מעבדה לבן וחמוד?....למה לא יכולתי ליהיות טווס, או יונת שלום עם דגל, או אפילו פינגווין קטן וחמוד... שרדר: צבים ארורים! קריינג: עלוב שכמוך שוב פעם לא הצלחת להביס את הצבים? שרדר: לא...הם כבר מתו מזקנה... (יניב זה בישבילך!!) המורה למקהלה של אפריל בכיתה י"ב: אוקי ועכשיו "כסלו" תנסה את הקטע... אפריל: מה? קראת לי עכשיו כסלו? המורה: כן...למה איך קוראים לך? כל התלמידים: אפריל! המורה: אה סליחה...אוקי אז עכשיו כסלו תנסה את הקטע... אפריל *נופלת*: זהו שיניתי את שמי רישמית לכסלו! כעבור כמה שנים: "שלום כאן אפריל אמילייה יוסרה כסלו אוניל והרי החדשות"

The Flash

New member
.....

שרדר:אתם עולים לי על העצבים, צבים! קריינג: קח רגיעון שרדי! הצבים: צבים נלחמים בכבוד! שרדר: אולי גם אני אנסה את זה פעם אולי אני לא אפסיד בצורה מזוויעה כמו תמיד ככה...נהההההההה

ל א ק י

New member
טוגלנת [קיבלת טאגליין] ../images/Emo3.gif

רעיון טוב

oh-da

New member
המממ

רפאל:מה אוכלים? דונאטלו: יש פיצה מיכאלאנג'לו: כוסומו נמאס מפיצה! כל הזמן פיצה! תביאו לי קצת בשררררר!!!

Yuske

New member
תודה^_^

אפריל: שלום כאן אפריל בחדשות ערוץ 6... *מנחי ערוץ הילדים שרים שירי ערוץ הילדים* לאונרדו: in the name of moon we will punish you! דונטלו: the turtle of wisedom! רפאל: the turtle of fire! מיכאלנג'לו: the turtle of fun! ספלינטר: צב הכיף??? מיכאלנג'לו: מה אין sailor כזאת? לאונרדו: לא.... מיכאלנג'לו: מה עם סיילור-וינוס? ונוס: מישהו קרה בשמי?

Silly LoveSong

New member
דונטלו (עם שלט טלוויזיה ביד):

"מישהו יכול להראות לי איך מפעילים את זה?"

למעלה