וחושך על פני תהום.....

סטפני16

New member
כן זוועה בירושלים, אותו רוצח שהשתחרר לפני שלושה שבועות

דתי רוצח לא נתפש.

סטפני16

New member
נכון, הדתיים צריכים להגיד שהוא לא שייך לקהילת

הדתיים יותר. להוקיע את הרוצח מתוכם.

אגל ט ל

New member
דיאלוג בחשכה...

הרב אמר. הרב יודע מה שהוא אומר.
בזה-זה מתחיל ובזה-נגמר.

מדוע יש הרבה חוזרים בתשובה/מתחזקים ???

החיים קשים ואנשים חלשי אופי (שימו לב כמה שחקנים במסלול הזה) לא רוצים לקחת אחריות על חייהם, ומחליטים שלהיות דתי זה הפתרון, כי כל היום אתה לא עושה שום דבר אלא משתעשע בדיבורים ובסוגיות מטופשות כמו "מה עושים בביצה שלא נולדה בערב חג", מקבלים כספים מהמדינה (כמעט כתבתי "כספי חלוקה..."), ולא דואגים לשום דבר, כי כל שאלה שצצה הולכים לרב והוא מחליט מה לעשות.

אני מספר בספרי "התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין", על מפגש באוניברסיטה בירושלים עם פרופסור ישעיהו ליבוביץ, והוא שאל מה אני בהגדרת היהדות, אני לו שאני אפיקורוס אבל לא בגלל שעטנז אלא שלא מאמין ב-"חבר הדמיוני".
תשובתו היתה שיש בכך הבדל גדול ביני לבין תלמיד ישיבה.
ההבדל שהוא לא צריך לדעת שום דבר חוץ מתרי"ג המצוות (תיקנתי אותו: רא מצוות כיוון ששני שליש קשורים לבית המקדש שכידוע לא קיים), כיוון שכל שאלה שתהיה לו הוא ישאל את הרב ויעשה כדבריו, ואילו אני שאינני דתי, צריך להכיר את החומר מצויין.
וכך למנהיגים הדתיים יש אלפים רבים של עושי דבריהם בלי להרהר פעמיים ובלי מצפון אנושי, כי - הרב אמר.

זו הסיבה גם לכמות העצומה של הפנאטים והרוצחים היהודים בקרב החרדים, שאינם שונים מהפנאטים והרוצחים המוסלמים.
הלילה הוצת בית ומשפחה שלמה נפגעה ותינוק מת מההצתה. אתמול חרדי תקף את צועדי מצעד הגאווה, כמו בשיר "אין פה רגע דל, או סקנדל או פסטיבל" - רק שכמות הפסטיבלים הולכת וקטנה.....
אני לא חובב ערבים, אבל מעשים כנגד אנשים שלא עשו לך דבר הינם פשע, כמו שקנדי הגדיר: "רצח הוא רצח הוא רצח".

לכן גם לעולם לא יהיה שלום בין ישראל לערבים -

סטפני16

New member
הם שכחו את עשרת הדיברות לא תרצח

עדיף להיות חילוני מוסרי מאשר דתי רוצח.

לא תרצח הוא לא בין עשרת הדיברות שניתנו לעם...

בעיית הבעיות היא שטיפת המח שעוברים החרדים מגיל 0, ולהם זה ברור שזה מה שנכון, כאשר מנהיגיהם עושים הכל כדי שהם לא ייחשפו לעולם החילוני הפתוח, וישארו עבדים שלהם.

Ron W

New member
כל מעשי הרצח הפוליטי והלאומי במדינה בוצעו ע"י דתיים

רצח בהפגנות, במצעדים, מתינוק עד ראש ממשלה.
רצח מתפללים במערת המכפלה, פיגועים בכוחות צהל
צריך להתאמץ למצוא חילוני אחד שרצח על רקע לאומי או אידאולוגי.
מעבר לכך רוצחים חילוניים רבים הופכים דתיים כשהם מובאים למשפט

patia

New member
זוועה, אין להם אלוהים, ומה שהם עושים בשם הדת זה פשע

מחריד שאין עליו מחילה.

וכך תיראה מדינת-הלכה כשתקום

אולי לא מחר, אבל תוך 20-30 שנה זה סביר לגמרי, כבר היום החרדים שולטים בכל רבדי החיים במדינה, בגלוי או בעקיפין.
ומי שאשם הם רק החילוניים שמרוב תאוות-שלטון מוכרים את המדינה לחרדים בתמורה לכסא, ובסוף הכסא מתנדנד לו.
מזל שאני כבר לא אהיה אז.....

סטפני16

New member
מה לא מובן מאיר

אדם דתי שרוצח זה לא הגיוני. אדם דתי ששומר על המצוות והמצווה הכי חשובה לא תרצח. איך הוא יכול להיות דתי. יש כעס על הדת ועל הפאנטיות של הדת נגד כל מיני דברים שלא מסתדרים להם אבל לרצוח מישהו בגלל דעה שונה או התנהגות שונה זה לא הגיוני.

זה נובע מחינוך לדת במקום חינוך להומניות

הרבנים חושבים שהם מדברים בשם אלוהים.
איבדו כיוון

בדיוק. ומי שצריך לקחת אחריות הם הרבנים

גם במקרה שריפת הכנסיה
גם במקרה שריפת התינוק אתמול
גם שפלישות לאדמות ובתים

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למה לא נשיאת בית המשפט העליון ששחררה את הדוקר ?

הרי הדוקר היה אמור להיות עדיין בכלא אולם מחוקקי העל של המדינה החליטו לשחרר אותו למרות שסרב להביע חרטה ולמרות שלכל בר דעת היה ברור שהוא יחזור על מעשיו.
&nbsp
אם יש מישהו שאפשר להאשים באחריות ישירה לאירוע הדקירה הזה הרי זה מי ששחרר את הדוקר.

כי זו פעולה ללא חשיבה

כל מני נהלים מטופשים שאף אחד לא חושבה/יכול להתווכח איתם.
אבל הרבהים המסיתים עושים זאת מתוך מחשבה לצבור עוד ועוד כוח לעצמם

למעלה