למה אני לא אוהבת את ריילי
זו לא רק ההשוואה לאנג´ל (אותו אני מאד אוהבת) ממנה הוא כמובן יוצא מפסיד בענק; ברור שריילי לא משתווה לאנג´ל, אבל אני לא לא-סובלת את ריילי בגלל שהוא תחליף עלוב, אלא בגלל שהדמות עצמה מעצבנת, בזכות עצמה בלבד, בלי קשר להשוואה לאנג´ל... חיבבתי אותו בתחילת עונה רביעית, אבל ככל שהסדרה המשיכה, חיבתי הלכה ופחתה. בהתחלה חשבתי שהוא בחור נחמד וגם נראה לא רע (אם כי הוא בכל מקרה לא הטעם שלי) אבל בהמשך הגעתי למסקנה שהוא מעצבן אותי יותר ויותר מפרק לפרק. אני חושבת שמה שבעיקר לא אהבתי בו זה שהוא משעמם! הוא החבר ה"אידאלי", התומך, המקשיב, זה שתמיד שם... אבל אין לו שום ערך מוסף. אותי הוא פשוט שיעמם. מן "ילד טוב ירושלים" כזה, חיוך של פרסומת לגבינה לבנה... ובסוף עונה 4 ראינו שהוא אולי שייך לארגון שקורא לעצמו "היוזמה" אבל הרבה יוזמה אין שם... ובמיוחד לא אצלו. החשיבה העצמאית שלו דיי אומללה, אפילו בעונה החמישית הוא לא לגמרי יצא מהאופי והמנטליות של חייל שטוב בלקבל פקודות. בגדול, הוא פשוט... "בוֹק" (בחולם) כמו שאומרים... ואני לא אוהבת בוקים. אה, ובקשר לסקס-אפיל שלו? כמו שאמרו כבר לפני (זה לא משנה) - הבחור נטול סקס-אפיל לחלוטין. לא מושך, לא מסקרן, לא מעניין... גבינה לבנה.