וחוץ מזה

dawn 14

New member
וחוץ מזה

איך היתם מרגישים שכל מי שראה והכיר את אנג´ל היה אומר לכם שבאפי אוהבת סכנה בגברים שלה וכל הזמן מדברים על אנג´ל וכל זה, וריילי המסכן כל הזמן שומע את הדברים האלה, נכון מה שהוא עשה לא היה מוצדק אבל לא צריך לשנוא אותו בגלל זה נכון הוא מניאק וכל זה אבל הוא בן אדם ויש לו רגשות.

ד י י ז י

New member
שאלה:

לא ראיתי יותר מהפרקים של ביפ , וריילי שם נראה נחמד , אז הוא נשאר נחמד וסתם אף אחד לא אוהב אותו או שהוא נהיה מגעיל?

dawn 14

New member
ריילי בסדר

בהמשך הוא לא ניהיה בסדר אבל כל מי שמסביבו מדבר על אנג´ל ספייק אומר לו שבאפי אוהבת גברים שיש בהם סכנה או משהו כזה ואפילו אחותה של באפי אומרת לו כל מיני דברים על אנג´ל וזה לא עוזר.

Lizz

New member
אין לי בעיה עם ריילי,

הוא קצת bland כזה, וונילה, אבל לא רע. פשוט יש פה מספר אנשים שסתם נטפלים אליו כל הזמן.

dawn 14

New member
לא נכון

בהמשך העונה יש לו רגש יותר מידי חזק לבאפי, שהוא כבר משגע את פורסט וגראם החברים שלו לצוות.

הייזל

New member
הבעיה עם ריילי היא

שהסיפור איתו נמשך זמן רב מדי. ריילי הוא כמו מסטיק בזוקה מתוק וטעים בהתחלה אבל בשלב מסויים הטעם נעלם ונשארת רק חתיכת גומי בפה.

Buffybot

New member
בזוקה ../images/Emo6.gif

אבל בלי הבדיחה שבתוך. הוא מדכא. מישהו זוכר אותו אומר פעם אחת משהו מצחיק? עולה משהו?

Der-Albert

New member
ריילי לא מצחיק?

"Besides, "I´m here to violate your firstborn" never goes over with parents. Not sure why." הבחור ענק

~*~gaL

New member
אני דווקא לא אהבתי אותו מההתחלה..

כלומר, מהרגע שהוא נהיה *דמות* בסדרה. אולי לא *שנאתי* אותו מהשניה שראיתי אותו (כי לא ראיתי אותו לפני..) אבל בהתחלה התחלה אי אפשר לאהוב אותו בכלל, כי הוא סתם דמות רקע (כלומר, בפרקים הראשונים שלו.. כי הוא סתם "עוזר למגי" וזהו.). ככה שאצלי הוא יותר מסטיק בלי טעם שהופך למר.

ANGEL N

New member
ריילי הוא אחלה!!!

פשוט לרוב האנשים קשה לקבל אותו, כי כולם ר\חשבו שהוא אמור להיות המחליף של אנג´ל. ואחרי 3 עונות של אנג´ל היה קשה לקבל דמות נוספת שחושבים שהיא תחליף של... ת´כלס הוא אחלה, ואני לא שנאתי אותו מעולם,הוא דמות חביבה ולדעתי הוא לא היה אפילו אמור להיות תחליף של אנג´ל. כבר כתבתי את דעתי בנושא. אנג´ל הוא ערפד טוב ואין סיכוי שמשהוא כמו ריילי-בן אדם רגיל יהיה תחליף לאנג´ל, זה פשוט לא מתקבל. אבל גם אין סיכוי שהקהל יואהב את המחליף של אנג´ל ישר, אז צריך לחכות עונה וחצי עד שמביאים את המחליף האמיתי של אנג´ל ובזמן הזה להכניס אותו לאט לאט עד שהצופים יוכלו לראות בוא כבן זוגה החדש של באפי וזה יהיה ערפד גם אז מי המחליף? ברור ש... למטה!!!! ספויילר למי שלא רואה עונה 5 בסטאר... ספייק

רינת4

New member
אחלה???

אותי הוא ממש מעצבן! מילא,הוא היה מעניין... אבל גם זה לא. השחקן גם לא מי יודע מה משחק טוב. הוא לא הצליח להתחבב על הצופים, ולכן הוא כבר לא שם. מה שמוכיח שצריך יותר מפנים יפות וגוף חטוב. אין לו טיפת "סקס-אפיל"... זאת דעתי האישית.

ANGEL N

New member
אני חושב שהוא אחלה.

וכבר הסברתי למה הצופים לא אהבו אותו. גם אני ישר כשראיתי אותו התעצבנתי ואמרתי לעצמי שהוא לא יכול להיות המחליף של אנג´ל- אבל זה רק בגלל שממש אהבתי את אנג´ל. שום דמות לא יכולה להכנס לנעליים הגדולות של אנג´ל!!!!

dawn 14

New member
אתם יודעים מה

אתם מזה מעצבנים תפסיקו ללכלך על ריילי הוא דמות בסידרה ולאף אחד אין זכות להגיד אליו דברים כאלהאו על מארק זה שכולם אוהבים את אנג´ל זה לא אומר כלום אני למשל אוהבת את אנג´ל מאוד מאוד יותר מריילי ואבל גם את ריילי אני אוהבת, וחוץ מזה ריילי היה חבר של באפי ואתם צריכים לעת להתרגל לזה.

רינת4

New member
טוב,

סליחה
אני מבטיחה יותר לא להגיד שום דבר רע על ריילי.גם ככה הוא כבר עזב,אז זה לא ממש משנה...

~*~gaL

New member
יש לי שאלה..

אסור לדון בדמות בצורה שלילית? אני מבינה למה זה מפריע שפשוט כותבים "הוא כזה דפוק!" או משהו כזה, אבל אי אפשר פשוט לדון על דמות מסויימת גם אם זה לא בדרך חיובית? זה לא השחקן עצמו, זו הדמות. אני פשוט רוצה לדעת

Lizz

New member
לי אישית אין בעיה

לי אישית אין בעיה עם דיון שבו אנשים מצביעים על נקודות שליליות בדמות. אבל להגיד חמש מאות פעם בפורום "אוי כמה שהוא טיפש ומכוער ומגעיל, איכסה פיכסה", זה לא מי יודע מה דיון, ואלו גם דעות שכבר שמענו ולא מחדשות לאף אחד שום דבר. יש מספר דמויות שאני מתעבת בכל לבי בסדרה הזו, אבל אני לא חולקת את זה עם כולם כל כמה שניות, מתוך נימוס והתחשבות באנשים שכן אוהבים את הדמויות האלו.

ברור שמותר, אבל צריך להסביר למה.

לא סתם להגיד "הוא דפוק" אלא להגיד למה את לא אוהבת את הדמות. זה כמו ההבדל בין "ריילי אדיוט" ל- "ריילי לא עושה כלום, רק מפריע לבאפי" וכו´.

למעלה