וחוזר חלילה...

עכשיו אני מבין אותך

גברים שהם נאים במיוחד ומושכים במיוחד, כמוך, כנראה, תמיד בחלו בסקס לשמו בגלל הקלות שבה יכלו להשיג אותו.

חוצמיזה

אני חולק עליך וסובר שחיבוק ונשיקה וסקס זו דרך להביע אהבה ולא הדרך הנכונה ליצור אותה.

ווואואו - כל כך מוכר, בעיקר כשאתה בתקופה...

של חיפושים וחיזורים. זו עונה שלא נגמרת כמעט. גם אם תחליט עד כאן, תמיד יש דחף פנימי שאומר לך נסה שוב אולי הפעם...ושוב המנגינה חוזרת על עצמה... זה קורה לכל אחד שעדיין לא מצא את שאהבה נפשו מסיות כאלה או אחרות. ואם אתה בררן אז בכלל המצב יותר עגוםםם... חחחח. ובד"כ כשעסוקים ולא משועממים הכניסה לאטרף, לצ'אט או לכל אתר אחר מצטמצמת למינימום...

טיףטף2

New member
באטרף לא מוצאים בן זוג.

באטרף מצאתי רק נימפומנים אה ואהבה אחת.שהרסה לי ת'לב

אם לכל אחד

יש שם אהבה אחת אז ביחד זה די הרבה... אני לא שולל לחלוטין את האתר כי כמו שאני גולש שם ואתה גם , ואנחנו יודעים בעצמנו שאנחנו לא נימפומנים/סוטים/פדופילים וכו` אין מן הנמנע שיש עוד כמה כמונו שגם הם מחפשים קצת שפיות בתוך פח הזבל הזה. אופטימיות אחי , אופטימיות!

טיףטף2

New member
סגרתי אותו ב"ה.

ראיתי שאני לא מצליח לא מצליח להישאר דבק במטרה שאליה הגעתי.

טיףטף2

New member
גמאני שאלתי ברצינות..

אה. המטרה לשמה אני חותר-למצוא את ה-אחד.שהוא ימצא כמובן גם אותי בתור ה-אחד שלו.

טיףטף2

New member
דרך הו"ד (?)

אני בטוח שאם אזיז ת'תחת שלי ואלך למפגשי הו"ד.אמצא שם מישהו בשבילי. גם דתי וגם הומו.כמה נפלאות בבנאדם אחד

avitano

New member
זה לא נכון...

גם אני מצאתי באטרף המון נימפומנים, חלקם במסווה של בן זוג אבל אפשר למצוא שם זוגיות ואפילו זוגיות טובה לא חסרים לי חברים טובים עם זוגיות של שנים (בין 4 שנים ל 7 שנים!) שהתחילו באטרף... גם זוגות לתקופות קצרות יותר הכרתי (שנתיים וחצי לדוגמא) אם אתה נמצא שם ואתה מחפש זוגיות תהיה בטוח שיש עוד אנשים כמוך זה שלא תמיד זה מתאים, קורה... אבל בהחלט אפשר למצוא שם בן זוג :] בסופו של דבר זה לא האתר אלא האנשים

טיףטף2

New member
יצא לך להכיר בן זוג מאטרף?

ואם כן,כמה זמן החזיק הקשר? אני זוכר בבירור בכל שנותיי באטרף בוא נגיד שזה לא פחות 5 שנים במצטבר(הכרתי תאתר הזה בגיל מאד מאד מוקדם לצערי).אדם אחד באמת היה מתאים לקשר אמיתי!!! כל השאר תמיד היו "כן כן גמאני מחפש בן זוג.....רק קודם נפגש ונחליט" או מהחבר'ה החדשים"גמאני מחפש בן זוג,אבל קודם תהיה עירום במצלמה".ונחסוך ממכם פרטים מבישים אחרים. כתבתי בעמוד שלי בפירוש,מחפש קשר בלבד.אין טעם למי שמחפש סטוצים.ולמרות זאת לא מצאתי אף אחד......מוזר..

avitano

New member
כן

הקשרים לא החזיקו מסיבות אחרות אבל היו התחלות של חודש וחצי, חודשיים אלו אנשים שאני עד היום בקשר חברי איתם ושוב, יש לי חברים טובים שהכירו את בני הזוג שלהם שם זה אפשרי :)

אה הלוווו ???

מישהו מבטיח לנו שהחיים האלה קלים ? מישהו מבטיח לנו שאת הבנאדם הראשון שניפגש איתו נתאהב בו והוא יתאהב בנו ונזדקן ביחד ?? - לא !!! החיים האלה לא כאלה ורודים וצריך לעבוד קשה !!! ובשביל זה אנחנו פה .. (לפחות אני ..) יאלללה לילה טוב אנשים טובים

למעלה