וזמרת השנה לשנת 2004..

k a b o o k

New member
וזמרת השנה לשנת 2004..

מאיה בוסקילה
מאיה בוסקילה היא ה-זמרת של ישראל לשנת 2004!!, מאיה זכתה בכל התחנות הישראליות בתואר: "זמרת השנה". כמו כן, שיריה של מאיה
, ביניהם הלהיט: "הלב"
זכו למקומות מכובדים מאוד במצעדים. ביניהם: "הלב" מקום שישי במצעד גלגל"צ (נכנס לעשרת הגדולים), "הלב" ברדיו חיפה כשיר השנה. מאיה
- אמנם זמרת שפרצה השנה, אבל פרצה ברוב הדרה
, ואפילו הצליחה להוריד מהרשימת המנצחים את הזמרת שנחשבות בישראל. מאיה בוסקילה
- אנחנו אוהבים אותך מאוד
, שמחים מאוד על הזכייה
, ונהנים לקחת חלק בזה
(אחרי מס´ ההצבעות המדהים שהצבענו..), את ה-כוכבת, ה-אישה, ה-זמרת הכי מדהימה שנולדה אי פעם בישראל
ובפעם האחרונה:
מאיה בוסקילה- זמרת השנה של ישראל
, זוכת כל המצעדים בתואר "זמרת השנה"

roimc

New member
איזה שירים היו בחמישיה הגדולה?

קשה לי לחשוב על שירים שהצליחו יותר ממנו. אבל אני חושב שזה פשוט תוצאה של בומרנג, שעד שהגיע הזמן לדרג את המצעד השנתי, אנשים שפעם עוד אהבו את "הלב", כבר שנאו אותו. אבל בקטנה, מקום 6 זה שלאגר ענק ואין ספק ש"הלב" היה השיר הכי מפורסם השנה בישראל

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo13.gif

השירים שהיו: 6. הלב- מאיה בוסקילה 5. ניצחת איתי הכל- עמיר בניון 4. היום- אהוד בנאי שלושת הגדולים: 3. עכשיו טוב- גלעד שגב 2. שירת הסטיקר- הדג נחש 1. יום ועוד יומיים- שי גבסו בחירה דיי מוזרה..אבל סבבה..

נכון נכון מסכימה עם יניבושש

מאיוש אוהבים אותך הכי בעולםםםםם!!!!!!!!!!! את מושלמת ומדהימההה ופשוט זמרת השנהההההההההההה זאת השנה הכי מדהימה בעולם שיכלה להיות לךךךךךךךךך אני מאחלת לך שהשנה הבאה תהיה מעולה כמו הקודמתתתתתת!!!!!!!!!!!!11 המון בהצלחהההההההההההההה!!!!!!! אני גאה בךך כל כך ואני כל כך מאושרת בשבילך!!!!! אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כל כך!!!!!!!!! את המלכה שלי!!!!!!!!! =) שנה מדהיה וקסומההההההה לכולם ולמאיוששששששש המדהימההההה!!

למעלה