וזו דעתי האישית

sharonrabi

New member
וזו דעתי האישית

אני חבר מרץ מזה שנים רבות אני "שמאלן" קיצוני בדעותיי אך למרות זאת אני דיי מזדעדע מהתגובות שקאתי בפורום זה.לאמיתו של דבר היום זו הפעם הראשונה שנכנסתי וכמובן שלא קראתי את כל ההודעות אל את חלק מן ההודעות שקראתי פשוט לא האמנתי. אין איש שרוצה שלום יותר ממני אין איש שמוכן לעשות ויתורים ממני אך מנגד אני חושב שאנחנו חייבים להגן על עצמינו ועל ילדינו אני חושב כמו מרביתכם כי הכיבוש הוא הגורם המרכזי אך מנגד אני טוען שחייבים למגר את הטרור ויחד עם זה עדיין לנסות ולמצוא פתרון בעצם הפיתרון ידוע אך אנחנו עוד רחוקים שאחרים יבינו שאין דרך אחרת מאשר היפרדות הקמת מדינה פלשתינאית לצד מדינת ישראל ובריתם תהיה ירושלים אך אסור לנו לוותר על מיגור הטרור כי אם לא נשמיד אותו הוא יפגע בנו גם לאחר ההפרדות ולכן אנו חייבים לחזק את ידי צה"ל העושה את מלאכתו נאמנה

../images/Emo45.gif קרא את הודעותיי...

שני דברים: א. מדוע אתה מגדיר את עצמך כשמאל רדיקלי, אתה נשמע לי כשמאל ציוני (מה שאני מכנה השמאל הקרוב) ולא קיצוני (מה שאני מכנה השמאל הרחוק).??? ב. אף אחד כאן לא מייצג את עמדת מרצ, את עמדת מרצ מייצג מצע מרצ וניירות העמדה שמרצ מוציאה ותו לא. בנוסף לכך, רבים מן אנשי השמאל שכותבים בפורום זה אינם כלל וכלל חברי מרצ. קרא את הודעותיי אם אתה מחפש מישהו קרוב לדעותייך. דרך אגב,
ברוך הבא לפורום
מקווה שתישאר כאן

למעלה