וזה נגמר....

mlk406

New member
וזה נגמר....

אז.זהו...שניסיתי.אני דתי שמחובר לירושלים להתחבר לת"א החילונית ביחד עם בן זוג חילוני. קשה להסביר למה זה לא הלך....בעצם כל מיני סיבות.אולי פשוט שאחרי 25 שנות נישואים אני לא מסוגל לחיות עם גבר ולא חשוב אם הוא דתי או חילוני. אז...חזרתי לירושלים,ועכשיו אני לבד והוא חסר לי,וגם היא חסרה לי וגם הם המשפחה חסרים לי. ואני בוכה ולא יכול להפסיק.האם בכלל אוכל לשמוח ?

טיףטף2

New member
שערי דמעה לא ננעלו

אני חייב לציין שאני מאד שמח על הבחירה המשמעותית שהחלטת. לא ויתרת על האמת שלך,על הרצון שלך,על מי שאתה!באמת. ניסית להתחבר לעולם שהוא זר לך,ראית שהוא לא המקום שלך וחזרת לחיים האמתיים שלך! בחירה נבונה וחכמה מאד! דבר עם ה' הרי למענו עזבת את ת"א,למענו חזרת לירושלים,דבר עם מי שאתה מקריב עבורו את חייך. ירושלים היא עיר הקודש שלנו,סע לכותל,תבכה כמה שאתה רוצה.תפרוק הכל. תקדיש כל דמעה לקידוש ה',למען ה',אין לי ספק שכל דמעה שאתה מוציא עכשיו היא דמעה של מצווה ובע"ה אני מחכה כבר לרגע בו תבשר לו בשורות טובות.זה רק עניין של זמן
באמת שריגשת אותי עם ההודעה הזו,תודה לך

טיף טף יקירי ריגשת אותי עד דמעות

כל ך יפה, כן ואמיתי כתבת לו. אכן שערי דמעה לא ננעלו ואנו לקראת חודש אלול - ודש הרחמים והסליחות נתפלל כולנו. וכמובן התרגשתי לא פחת מכותב ההודעה היקר, בעז"ה אני מקווה שאכן תיישם אש אשר כתב לך טיף טף ונשמע בושור טובות ישועות ונחמות.

לא מסוגל

שלום איש חביב. אחרי נסיון אחד בלבד לחיות עם גבר הגעת למסקנה חפוזה אולי? זוגות שאני מכיר עשוי חצי תריסר ניסויים לפני שהגיעו אל בן הזוג הנכון. אולי בכל זאת יש תיקווה לזוגיות טובה?

avitano

New member
תוכל לשמוח ידידי

תשמח שניסית אל תצטער שניסית... תצטער על דברים שלא עשית.. אם הרגשת שאתה צריך את זה לעצמך זה היה שווה את זה גם אם בסופו של דבר הבנת שזה לא בשבילך או שאתה לא מוכן לזה זה לא אומר שטעית המלצתי האישית היא שתהיה קצת עם עצמך, אני לא יודע כמה זמן אתה כבר לא נשוי אבל נשמע שאתה צריך לתת לעצמך קצת מנוחה, לראש, ללב... מחבק ואוהב אופיר.

ספר יקר

New member
../images/Emo201.gif

אתמול יצא לי להפרד (גם אם לא טוטאלית) ממישהו שקרוב אלי בצורה מסויימת. ושלחתי לו את הSMS הבא: אלוקים לא מתקשר איתנו ישירות, אבל הוא מפגיש אותנו עם אנשים מסויימים, שנבראו בצלמו. הוא בוחר לחשוף אותנו לאנשים בעלי אופי מסויים, השקפה מסויימת, אורח חיים מסויים, ביודעו שהם יטביעו עלינו את חותמם ויעצבו אותנו, מי יותר ומי פחות. בתקופה הקצרה בה זכיתי להכיר אותך, פגשתי צלם אלוקים שכולו כריזמה, חמימות, אהבת החיים והאדם. תודה על תקופה מדהימה! אל תסתכל על התקופה הזו כבזבוז. אני בטוח שאם תסתכל על הדברים אחרי תקופה של התאוששות ובזמן שכבר תהיה בזוגיות אחרת, אתה תמצא בראייה רטרו-אקטיבית שקיבלת משהו מהזגויות הזו, למדת דברים על עצמך, התפקחת. והכי חשוב: ניסית. ג'ורג' ברנדר שו, חתן נובל לספרות, אמר את המשפט היפה: A life spent making mistakes is more useful than a life spent doing nothing. אתה נמצא במקום מאד קשה, שאני לא מאחל לאויבי הגדול ביותר להיות בו. הקשרים עם כל האנשים שהיו הכי קרובים אליך התסיימו בתקופה האחרונה וכעת אתה לבד. אבל לא לגמרי לבד. יש לך אותנו, חברי הפורום, אוזן קשבת ורצון לעזור, עד כמה שנוכל. ואני מאמין שיש לך עוד חברים וידידים וידידות שיוכלים לתמוך ברמה כזו או אחרת. אני לא יודע עד כמה אתה שש לחזור לת"א, אבל אם אתה מתכוון להגיע לשם פעם אחת נוספת: אני ממליץ בכ"כ הרבה חום שתלך לקהילת "יחד" (חפש עליהם באינטרנט ותמצא). קהילה פלורליטסית מדהימה. הגבאי בוגר ישיבת כרם ביבנה אשר גר עם בן זוגו הגרוש, והם מגדלים יחד ילדים. אחד מבכירי המערכת של עיתון "ישראל היום" מתפלל גם הוא בקהילה, נשוי לגויה המצויה בתהליכי גיור. זוגות של לסביות והומואים נוספים הם דבר שבשגרה. אני משוכנע שתמצא שם את עצמך. כולי תקווה שתמצא את האושר שלך במהרה!

למעלה