וזה כבר מעודד Transgender teacher gets OK from New Jersey school board
N Nirvana0 New member 3/3/06 #1 וזה כבר מעודד Transgender teacher gets OK from New Jersey school board
N Nirvana0 New member 6/3/06 #3 אכן אכן וכן ירבו! אני מאמינה שטיפה ועוד טיפה ועוד טיפה יובילו לבסוף לשלולית וכן הלאה. כן ירבו.
R ro99 New member 6/3/06 #4 באמריקה צריך הרבה יותר מטיפות... מהצד הנגדי באים שטפונות עזים. ניו ג'רזי זה לא אלבמה, ומדובר פה בהחלטה של בי"ס ולא בחקיקה. תסלחי לי שאני נשארת צינית.
באמריקה צריך הרבה יותר מטיפות... מהצד הנגדי באים שטפונות עזים. ניו ג'רזי זה לא אלבמה, ומדובר פה בהחלטה של בי"ס ולא בחקיקה. תסלחי לי שאני נשארת צינית.
O odedee New member 7/3/06 #5 חכי תיכף יקבעו שם בחקיקה שאסור לבי"ס לקבל מורה שהוא לא סטרייט/ית. עם חסר תקווה, האמריקאים.
L londoner1 New member 12/3/06 #6 ואני דווקא אופטימי. ראיתי כבר כמה סקרים שמראים שיש פער דורות עצום בדעות על הומוסקסואליות. רוב גדול של בני פחות מ-19, למשל, תומכים בנישואים חד-מיניים. המצב דומה, אגב, בכל מדינות המערב. צריך פשוט לחכות עוד כמה שנים שהזקנים יתחילו למות...
ואני דווקא אופטימי. ראיתי כבר כמה סקרים שמראים שיש פער דורות עצום בדעות על הומוסקסואליות. רוב גדול של בני פחות מ-19, למשל, תומכים בנישואים חד-מיניים. המצב דומה, אגב, בכל מדינות המערב. צריך פשוט לחכות עוד כמה שנים שהזקנים יתחילו למות...