וזה חדש...

TheHock

New member
וזה חדש...

אחרי כל פיגוע במהלך הדיווח הנרחב מרגישים העיתונאים צורך עז לראיין כל פולטיקאי באזור (או שהפליטקאי מרגיש צורך עז להתראיין) - אבל זה לא החדש. היום אחרי הפיגוע הנורא - התראיין השר עוזי לנדאו - במהלך נאומו החלו האנשים מסביב לצעוק "מוות לערבים" - השר הסתכל לכיוונם ודאג כי הם יושתקו - זו פעם ראשונה שאני רואה שר (ועוד אחד שאמור להיות ימני קיצוני) דואג להשתיק צעקות כאלו. אני רק רוצה להביע את הערכתי למעשה זה של השר - הלוואי ששאר השרים ילמדו ממנו וישכילו למתן כל התפרצות של גזענות - על כל סוגיה.

.המוסד

New member
ידידי

שרים שכונו ע"י התעמולה של השמאל, "ימין קיצוני" (בעיקר כדי להשוות אותם להיידר וליותר עתיקים) יותר טובים בד"כ מכל "יונה" אתה כנראה נפלת קורבן להתעללות שמאלנית ממושכת, למעשה התמיהה שלך מזכירה לי שאלה שנשאל במאי ישראלי בקאן, "האם אתה יכול להקרין את הסרט הזה בישראל" השאלה המטומטמת הראתה עד כמה השואלת מבינה בישראל גם התמיהה שלך מראה איזה מן הגיון והבנה יש לך, אין לך

TheHock

New member
טוב אני מתנצל/

אם הגדרתו כימין קיצוני היתה שגויה. אבל זה לא היה עיקר הודעתי - אודה לך אם תנסה להתייחס לעיקר ההודעה ובטח שלא לקרוא לשאלותי מטומטמות (או להשוותם לשאלות שאתה מגדיר כמטומטמות) - כי אני לא חושב שקיים דבר כזה שאלה מטומטמת. נ.ב - אתה יכול להסביר לי את המשפט האחרון כי אותו ממש לא הבנתי.

.המוסד

New member
ההפתעה ששר ימני קיצוני

פאשיסט ונאצי מטורף עושה דבר טוב מעידה על ההיגיון ההבנה שיש לך, אין לך (הבנה)

TheHock

New member
ההפתעה ההיא...

ההפתעה לא באה מזה ש"ימני קיצוני" עושה דבר טוב - אלא שזו פעם ראשונה שאני רואה שר שמשתיק צעקות גזעניות. וד"א - תראה לי מתי אני השתמשתי במילים נאצי או פאשיסט (חוץ מאשר דיברתי על חברים במפלגה הנציונאל סוציאלסטית או המפלגה הפשיסטית) - אני מבקש ממך לא להכניס לי מילים לפה - בטח לא מיליםפ כאלו - כי אני מתנגד אישית לשימוש במילים אלו במטרה להשמיץ.

.המוסד

New member
קודם כל, זה לא היה החלק העיקרי

בהודעה שלי, סתם, הכוונה הייתה להדגיש את- "ועוד אחד שאמור להיות ימני קיצוני!!" חשבתי שתבין אבל לא נורא, סיכמנו שיש לנו בעייה בהבנה(זה את זה)

the dark

New member
אני לא ראיתי את זה אבל...

לפי מה שקראתי מדברייך יפה מאוד שהוא השתיק את האנשים האלה, כל פעם שאני רואה בחדשות אחרי פיגוע ת´אנשים האלה פשוט הדבר היחיד שאני חושבת עליו באותו רגע זה שאני אבוא לשם ואתפוצץ ביניהם בעצמי ( אני יודעת שזה אימרה לא בסדר - חופש ביטוי והכל) אבל כל פעם שאני נוסעת בכפרים ערבים ( כל יום ) אני פשוט מתביישת ליסוע שם...

למעלה