וזאת פווווץ' המתוקה שלי !

WTR

New member
בובה ../images/Emo99.gif

בת כמה היא? מעוקרת? איך קיבלת אותה? וספרי קצת עלייך.. שם, גיל, אזור מגורים, משהו..?

HELLO

קוראים לה פונץ' , אני מידי פעם מקצרת את זה ל-פוץ', לפעמים אני קוראת לה מוסה,מוצ'ה , פוצ'ה ועוד כל מיני שמות מוזרים שאת אפילו לא רוצה לישמוע חחח. היא בת 5 חודשים עוד לא מעוקרת..( זה בקרוב.. בדרך אל תדאגו אנלא רוצה גורים ואין לי גם זכר וכאלה) קניתי אותה אצל מישו שמגדל.. בעיקרון ראיתי את המודעה שלו תלויה על דלת של חנות חיות, והיה כתוב עד כמה שהחמוסים הם חיות נפלאות , וחכמות , וזאת הפעם הראשונה שבעצם ראיתי את היצור המתוק הזה , אז היה רשום במודעה שהוא מוכר חמוסים , וסתם אם מישהוא רוצה לבוא ליראות מה זה , או איך מגדלים אז הוא מוזמן לבוא. אז רשמתי תמיספר , ורצתי הביתה וחיפשתי באינטרנט וקראתי והכל חרשתי על הפורום בהייד פארק וקראתי תספר של החמוס, וזה מצא חן בעייני, פשוט אמרתי לעצמי 'ואלה אחרי כל החיות מחמד שהיו לי ויש לי , זאת החיה שאני רוצה לגדל" וראיתי גם שהבחור הזה פרסם את עצמו בהייד פארק וראיתי את התמונות של הגורים (הם כאלה מתוקים!!) ואספתי קצת (הרבה) כסף..(ועדין לא מספיק לי לעיקור)והכרזתי (אני מדגישה-הכרזתי-) להורים שאני מביאה חמוס הביתה (כמובן שהם לא ידעו מה זה אבל תיארתי להם את הייצור הכי מתוק בעולם , לא ציינתי שהדבר הזה נושך והורס ומשחיט ונכנס לכל חור אפשרי)אז סבבה...נסעתי לת"א וקניתי אותה!היא היתה בת חודשיים וקצת.(62 יום)ועכשיו, אני חולה עליה!!! אני מרגישה כאילו היא הבת שלי ! ככה גם המישפחה אומרת , שאני מתייחסת אליה כמו אל הבת שלי , יענו הם שומעים איך שאני מחנכת אותה , מדברת איתה, אני אפילו סוגרת את התריסים כשהיא ישנה :D חי חי חי אני אוהבת גם להרדים אותה..עלי, בליטופים.בקיצור , אין , אין חיה יותר מדהימה מזה! טוב, זה יצא ארוך, אז אני אספר קצת על עצמי. אני בת 17 (עוד מעט 18 יוהו!!..סתם..מזדקנת לא טוב) גרה בכפר אדומים , ליד ירושלים ,(יותר לכיוון ים המלח) יוצא 15 דקות מירושלים ו 20 דקות מים המלח בערך.אבל אני לומדת בירושלים :) טוב נו.. כתבתי פה מגילה.. שיהיה חג שמח!!!

skarlet ohara

New member
היי וולקאם

יש לי חמוס בן שנה וחמישה חודשים וקוראים לו מוסי. אני עמית ואני בת 20 וגרה בירושלים, בהר הצופים. ואשמח אם נוכל להיפגש, ולהכיר את החמוסים אחת של השניה...

Macleod

New member
חמודה :)

חג שמח

../images/Emo99.gifאיזה מאמי../images/Emo99.gif

ישה נדלק עליה.... בת כמה היא? איפה קנית אותה? ספרי קצת........
חג שמח
.......

למעלה