וזאת לתואר!!!!!!!!!

OFIRB9

New member
וזאת לתואר!!!!!!!!!

לדעתי צריך להעניק לפורום הזה את תואר השירשורים!!! על כך שהוא יכול לקחת הודעה קטנה, ולהפוך אותה לשיחה של עשרות הודעות!!! (הממוצא כרגע הוא 260 הודעות בשירשור, ספרתי) וזה מוכיח שפורום דיג'ימון הוא הכי פעיל!!! אז בואו נשאיר אותו ככה!!! כל אחד פה מקבל מדליה!!!!! (זה לכבוד יום כיפור ותקופת החגים) כולם ביחד! יחי פורום דיג'ימון!!!!!!!!!!!!!!!!!

יחי פורום דיג'ימון!!!!!!!!

כיפאק! היי! כיפאק! היי! כיפאק! היי היי היי! יחי פורום דיג'ימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apikachu L

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורום דיג'ימון לשילטון הפורומים אופיר לשילטון התארים

OFIRB9

New member
תואר לכולכם!!!

הזוכה בתואר הציורים המדהימים של הפורום היא... אפיקצ'ו!!!!! בזמן שאפיקצ'ו עולה לקבל את הפרס, מיני:אפיקצ'ו קיבלה גם את תואר המחמאות! כפיים לאפיקצ'ו!!!!

OFIRB9

New member
ועכשיו

גוגל זוכה בתואר: שירשורי בישים!!!!!!! כפיים לגוגל על כל פול התמונות שהיא שמה לנו מידי יום ומעלה חיוך על פרצופנו!!! איילי:תורידו אותו ממני! פילפל חריף! >החיוך בורח<

OFIRB9

New member
עוד לא סיימתי!

על תפריע! תואר השיגעון הגיע ל-----MOON!!!!!! (אולי עכשיו היא תראה את הפרצוף שלה) מון גם זכתה בתואר הטיפול בורטואלים!!!!!

OFIRB9

New member
תואר הסלברטי של הפורום

לאורי!!! טאקויה דאאא, איך אפשר בלעדיו!? טריירמון קיבל את תואר השיגעונות מקום שני!!! ווילו מקבלת תואר

Goggle Girl

New member
אל תחשוב שאני לא מועמדת P:

ויש לי 90 סיפורים שפורסמו באתר ההוא P:

OFIRB9

New member
לא סיימתי!

שקט!!!! הנה, תואר פאנגירל סטו, כאילו דאאא מילי מקבל את תואר השונן איי!!!

lori4

New member
לא הבנתי משהו....

איך חופית קשורה ל
? מה לכול הרוחות פיספסתי???????? ואיך בכלל את מחלקת את התארים האלה? ומה כול הקטע?

אני מניח שזה סתם להעלאת המורל

וחופית כל היום משרשרת לאופים
ואופיר, אל תשכחי את ליסטה! תואר המנהלת של המילניום מגיע לה!

lori4

New member
"העלאת המורל"?

מה הקשר בין חלוקת תארים להעלאת המורל?

OFIRB9

New member
לא אמרתי שסיימתי!!!!!

תואר התגובות הולך למיטר ותואר החתימה הכי טובה הולך לאפיקצ'ו!!!! וכמובן תואר המנהל הכי מתקדם, ליסט

lori4

New member
החלוקת תארים הזאת.....

(אני מביעה את דעתי) היא די אידיוטית.

למעלה