וו...הפעם לא עצומה!!!!

Batel185

New member
וו...הפעם לא עצומה!!!!

היי לכם....
.טוב אז כולנו רוצים שבון ג'ובי יבואו לארץ...וווו.......וכמה שיותר מהר.כי......אני בטח לא צריכה לספר
לכם.....אנחנו גם יודעים עצומות לא עוזרות ולא יוצא מהם כלום.....אז החלטנו......לעשות משהו שונה מעצומה ..והוא:..קליפ כן קליפ כמה שזה נשמע חסר עוצמה...
.זה יכול לרגש אותם ממש אילו רק נעשה אתזה מושלם!!!!.
.אנחנו חייבות לגרום להם להתרגשש ....זה מה שיביא אותםם לכאןן.....טוב אז לפתיחה אביה הציעה כמה רעיונות טובים אפשר למשל להראות את המודעה שהם היו צריכים לבוא לישראל.. איךך כולם שמחו ואז את המודעה שזה בוטל.. ולהראות אנשים בוכיםם.. או משהו דומה.. דגל ישראל להראות מקומות בהם הם יכולו להופיע נופים יפים בשביל כל אלה אנו צריכות את עזרתכם למי שיש רעיון כלשהו או תמונות או סתם משהו שיכול לעזור לקליפ אנו נשמח לקבל
ובקרובב תתכוננו.........תכינו את הקול לצעקה
תכינו את הרגלים לקפיצה תכינו את כל מה שצריך לעוף..
.רק תזהרו לא להתפרק.
....חחחחח......זה הולך להיות אדיר אתם תפתחו את העיתון ותראו את המוודעה בענק שכתוב בון ג'ובי באים לישראל!!!!!!!
כן כן בבכל יום שתסתכלו עליה היא תעשה לכם את היום למאושר יותר!!!!!!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני חשבתי על זה מלא זמן../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אני רוצה לספר על משהו שעשו חברות שלי ללהקת מקפליי.... אז ככה הכנו כולנו שלטים,שיבואו לארץ וכמה אנו אוהבים אותם ומתים עליהם ועל המוסיקה שלהם
והצטלמנו כמובן יחד,ופשוט ילדה אחת אירגנה הכל ואספה את כל התמונות לסירטון אחד ושלחנו להם
אני חושבת על זה כבר הרבה זמן שנעשה לבון ג'ובי,כי עבורי זה יהיה חלום
ובון ג'ובי זו הלהקה שאני הכי רוצה שתבוא לישראל,אני חולמת על זה... אני חושבת שאם רוצים לעשות משהו,צריך פשוט להתחיל להזיז את העניינים וכמו שאמרת בת-אל נכניס תמונות של מקומות מדהימים בארץ ונכין מלא שלטים בשביל שהם יוכלו לראות,נכתוב דברים מרגשים
נערוך הכל לסירטון ופשוט נשלח להם
אנחנו צריכים לפחות לנסות להזיז את העניינים ולעשות משהו! אנחנו באמת רוצים שהם יבואו לארץ אז קדימה

LIRONSH100

New member
אז ככה...

טוב, אני רק רוצה להוסיף כמה פרטים לבת אל, בגלל שיש את המבצע הזה של אי לאב דיס טאון, השיר של הקליפ הוא אי לאב דיס טאון (כדי שהקליפ ישלח לתחרות..). דבר שני כמו שבת אל אמרה, בטח שאלתן את עצמכן ומאיםה נשיג את הכתבה הזו?? טוב.. אז כנראה שאתן לא באתן עלי.. יש לי קלסר גדול, שקיבלתי בירושה מאילנית ובקלסר הזה יש שתי כתבות (אחת מרבות כמובן..וכן כול הכתבות הן תתפלאו מישראל!! אז הכתבות הן: 1. הכתבה שמבסרת על כך שהלהקה מגיעה.. (וזה ממש יפה..) 2. הכתבה שמבסרת שהלהקה לא תגיע, וזה כל כך מתאים לנו!!! אז.. מה שנשאר,זה למצוא תמונות של מקומות.. לדוגמא, אצטדיון טדי כשהוא מלא.. (פשוט תמונות ממשחק של בית"ר של היציעים..) וכל מיני אצטדיוני כדורגל שכאלה. ויד אליהו (היכל נוקייה..) כמובן פארקים ידועים בהופעות.. (מוצקין!!! רעננה ופארק הירקון (שאני בטוחה שהם יפוצצו אותו..) אה וכמובן כיכר ספארה (במסגרת החגיגות של בית"ר..) שהם כבר יבחרו את המקום, אנחנו נהיה שם! אז, אתן מוכנות לעזור? דבר נוסף- רעיון שהיה לי ולנוגה, נכון, אין מצב שנעשה מפגש פורום, אבל.. בנות מי שאין לי תמונה שלה ( או.. שהיא רוצה תמונה יותר טובה..) פשוט תשלחו לי, (דרך המסנ', כאן, או במייל של הפורום או במייל שלי (מי שרוצה במייל שלי ולא יודעת מה הוא, אז שתשלח לי מסרון, ואני ישלח לה את זה..) LOVE YOE לירון בון ג'ובי... ד"א ראיתי סירטון שממש לפני הלידה של המלאך הקטן (רומיאו..) והביאו לג'וני ספר במתנה של שמות, ג'ון פתח אותו ותנחשו מה יצא? לא.. לא רומיאו.. גם לא ג'ון.. גם לא ג'סי, וגם לא סטפ.. גם לא ג'קי.. גם לא אחת משמותיה של המכוערת.. גם לא בון.. אבל.. ג'ובי, בהחלט כן.. (והוא ממש צחק על זה, ג'ובי בון ג'ובי (אממ אז מה דעתכן לקרוא לרומיאו ככה? חוץ ממלאך קטן?).

m o r 1 0 2

New member
בנות כנסו כולן../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

אני מציעה שכל אחת תתחיל להכין שלטים והצטלם איתם
וכמובן לגיס עוד אנשים ולהכין כמה שיותר שלטים של בון ג'ובי ותחתימו אנשים והכל נעלה ונשלח! ושיבואו לארץ,וכמה אנחנו מחכים לרגע שהם ידרכו בארץ
תגייסו חברים,משפחה,אפילו אנשים מהרחוב...פשוט תצטלמו עם השלטים וכל מיני דיסקים,תמונות, פוסטרים וחולצות של בון ג'ובי
ואני מקווה שנצליח להוציא את המיטב כדי שהם יידעו כמה אנחנו רוצים שהם יבואו
אני יתחיל את השלטים בימים הקרובים ויבקש עזרה מחברות שלי

Batel185

New member
../images/Emo106.gifרעיון ממש מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

אני חושבת ששלטים זה רעיון ממש מעולה!!!! אפילו עכשיו שאני חושבת על זה באלי ממש ללכת לתל אביב ששם יש המון אנשים ברחובות ונבקש מהם לבקש שבון ג'ובי שיבאו לארץץ!!!!!!! אם הם יראו שיש ביקושש ענקק שהם יגיעו ,הם יגיעו זה נראה לי אפילו הדבר הכי חשוב בקליפ הזה מקום גדול ,ומספר האנשים!!! זה מה שיצליח לשכנע אותם........צריך להצתלםם המוןןן להראות להם כמה אנחנו אוהבים אותם וכמה עצוב לנו שהם לא באים אלינו ......
כי אנחנו לא יכולים בגלל הבגרויות , צבא......וכל זה...
בקשר לחולצות לי ולאביה יש 2 חולצות שאנחנו עשינו בחנות אחת שכתוב I LOVE BON JOVI ואחת אם תמונות של ג'ון. זה יכול להיות ממש מגניב אם גם לכם יש ותוכלו להצתלם איתה ולשלוח להצלחת הקליפ!!!!
מורר מעולהה כן תתחילי את השלטים או מה שתחננת אם חברותת ואני אומרת לכםם אנחנו הפעם הולכים להצליח בגדול!!!! מבחינתי אני רואה את זה כבר שהם באיםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כבר קוטפת את הפרח שאני הולכת להביא לג'וני שלי בהופעהה!!!!!!!!!!!!!!.......

m o r 1 0 2

New member
אני ממש שמחה שאהבת../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

חשבתי שנוכל לעשות ועידה של הבנות מהפורום
ופשוט להתחיל רעיונות לשלטים,מה לכתוב איך והכל.... אני היום בשיעור שלח
,התחלתי לכתוב רעיונות לשלטים... אבל זה קצת אני צריכה עזרה,אפשר לשלם משפטים מתוך שירים או שמות של שירים בתוך בשלטים, זה היה מגניב בהחלט
אני מאוד מאמינה ברעיון הזה,אז כדאי שנתחיל להזיז עניינים אם זה מה שאנחנו רוצות שיקרה

זה באמת יכול לעבוד

יש לי גם מצמת וידאו ובטח יש כאן עוד מישהו עם מצלמת וידאו ואפשר גם לבקש מאנשים שיגידו דברים למצלמה ונשים את זה בקליפ

We Never Close

New member
הרעיון של ILTT יכול להיות ממש טוב ../images/Emo45.gif

זו הזדמנות מעולה להגכיר להם שעדיין קיימת כזו מדינה ישראל..
אממ צריך לארגן משהו. זה יכול להיות ממש טוב. מישהי יודעת עד מתי אפשר לשלוח להם את זה?

LIRONSH100

New member
עד לא הרבה זמן, אבל...

בואו נתחיל לעבודש על זה כבר עכשיו! יום שישי לי נוח בכל שעה (אז אני אשיים שעון מעורר לא נורא..) בנות תגידו שעות לשיחת ועידה- וכולן משתתפות בה! בגלל זה- לכל מי שאין לנו את המסנ' שלה- נא לדאוג שיהיה!

nogao10

New member
אין לי מצלמת וידיאו... אחרת כבר מזמן הייתי...

אני תמיד רציתי לצלם את המקומות הכי יפים שאני מגיעה אליהם בארץ ואז לעשות קליפ "תבואו, מה נסגר איתכם בכלל?? ואתה עוד קורא לעצמך יהודי, משפוחס?? כן,כן, שמעתי אותך אומר שאתה יהודי בDVD של 100 מיליון (רגע קלאסי....) אבל לא עושה כלום כדי להביא את הלהקה לכאן??? ולא, לגנוב לריצ' חולצות ולהחביא אצל המשפחה שלך בישראל לא נחשב!! אתה יודע יפה מאוד שיש לי ארון מיוחד לדברים האלה!!!!!!!!" אז אני חושבת שאני אנסה להשיג (או משהו) והכי גרוע אני אקח מצלמה דיגיטלית ופשוט תמונות.... אני אצלם את עצמי ואת חולצת בונג' ברחבי ת"א, אני בכל מקרה אהיה שם שבוע הבא.... יום העצמאות ביום חמישי, ידעתן? אני כל כך לא מסודרת......

Batel185

New member
מה דעתכן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

תשמעו תשמעו תשמעו..........
היום הי לי שיעור חופשי ישבתי על הדשה בבצפר וחשבתי על רעיון שנוכל לעשות בקליפ........... וחשבתי על משהו שזה נראה לי ממש נחמד ומשכנע.
. אנחנו יכולות לשים מלא דגלים של מדינות שהם היו בהם לא של כולם ממש כי זה המון אבל בכללי את רובם..... ואז לצמצם אותם בעמוד אחד ואז יהיה מלאא ביחד......ויהיה סימן...
על כל דגל ואז יופיע הדגל של ישראל..ומקטן בין שאר הדגלים הוא יהיה על כל המסך!!!! ויהיה מסומן עליו בגדול......
.............. אני חושבת שזה יגרום להם .......ויזכיר להם משהו.... !!!!! ...............מה אתם חושבות על הרעיון הזה
........

m o r 1 0 2

New member
יוווו מגניבב../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אהבתי ביותר
רעיון גדול,יש לנו מלא רעויונות,פשוט צריך לפתח אותם לשבת ולדבר עליהם ולהכין את הסירטון
אני ממש בעד להיפגש בחופש הגדול או משו... או לעשות ועידה בזמן הקרוב...

LIRONSH100

New member
אוקיי..

טוב אז ככה, דבר ראשון אני מקווה שעבר עליכן יום האבל כמו שלי (פגשתי בת דודה של שלי (למי שלא מכירה, אתן מוזמנות לפורום של הייד פארק..) בקיצור היה סיפור שלם אה- והיה KTF בגלגל"צ!!) בכל אופן, הסיבה שאני כותבת כאן.. היא שחשבתי על זה- מה דעתכן יום שישי בשעה 11 וחצי במסנ'? (שיחת ועידה) ושם נעלה את כל הרעיונות, ואת הכל!! ונבחר בהצבעה דמוקרטית וניגש לעבודה. (וד"א חשבתי על שפרויקט כזה צריך לשתף גם את הפורום של הייד פארק, כי כמה שיותר אנשים יותר טוב.) ובסך הכל כולנו מעריצים של חבורת המהממים האלה.. ודבר נוסף- היום הגעתי ממש ממש מאוחר, אז בסופ"ש אני יפציץ בתמונות כאן או שאתן מוזמנות להפציץ בתמונות של המכוערת עם ג'ון.. (כמובן התמונה שאני מצרפת לא נחשבת כי זו לא כיעורי כמו שכולן חושבות, זה אני וג'ווני.. (אני פשוט על עקבים ממש גבוהים וגם ג'וני מחזיק אותי ממש חזק ואני נשענת עליו.. אז ככה זה ניראה שאני יותר גבוהה..)

LIRONSH100

New member
ועכשיו התמונה ביותר ברור..

כן, טוב היה איזה עקסים ממש ממש גבוהים שהלכתי איתם (אני בערך מגיעה לסנטר של ג'ון מה אתן רוצות?) וכל הבגדים שלי אלוהים יודע למה היו באותו היום בכביסה..

nogao10

New member
צריכים לעשות על שעות דיון נרחב...

אני כבר מודיעה שכדי שאני אשתתף זה צריך להיות בשעות הצהריים... כלומר אחת עד ארבע, בשעות האחרות אני עובדת... זמן בגרויות, יקיריי...... להיפגש בחופש יהיה כנראה מאוד מאוד בעייתי בשבילי, אני מתחילה את השנה שלי באוגוסט שנה הבא,ה כנראה תחילת אוגוסט, מסיימת את השנה הזאת באמצע יולי ובחצי חודש שנשאר לי טסה.... ממש עמוס! מתה על זה

למעלה