וו גרירה לרכב.... ???

examiz

New member
וו גרירה לרכב.... ???

משהו יכול להמליץ לי על מקום התקנה של וו באזור המרכז ברכב ליסינג מסוג מזדה לנטיס ? במידה ואפשר להתייחס 1) מחירים 2) סוגים שונים של ווים 3) אפשרות להעברה לרכב אחר 4) כמובן שזה משמש לגרירת אופנועי שטח עמי

אז ככה...

מקומות: שני הגדולים הם גתוס בשונצינו וצ´יקי. מחירים: נדמה לי משהו בסביבות 1200-1300 לוו עם התקנה. העברה: רק לרכב מאותו דגם ובלבד!

examiz

New member
פשר לקבל קצת פירוט לגבי הספקים

הכוונה לכתובות ואזור במרכז

בליסינג כדאי לך קודם

לדבר עם חברת ההשכרה ייתכן והם יעשו את זה עבורך במחיר מוזל מאד

ניסן400

New member
וו גרירה

עדיף שתבקש מחברת הליסינג להתקין לך. זה יחסוך לך הרבה כאב ראש עם המתקין וגם עם משרד התחבורה (לשקול את הרכב, לעבור תקינה בחולון, לשנות רישיון רכב (אחרי שהבאת ייפוי כח מחברת הליסינג....)). לגבי העברה מרכב לרכב, נאמר לי שהדבר אסור. (נאמר ע"י ציקי - מתקין ידוע מרמת גן)

examiz

New member
יכול להיות שאלבר לא מוכנה בכלל....?

דיברתי עם קצין הרכב של החברה שבא אני עובד (קבוצת רד) והוא אמר לי שאלבר לא מוכנה לעשות כל שינוי ברכב....(אפילו לא וו) למשהו יש ניסיון עם זה ? מה יקרה עם אני אתקין באופן עצמאי ללא אישור אלבר ? וו חייב ברישוי? מישהו מכיר את הנהלים במשרד הרישוי בנידון ? עמי

תדבר עם החברה שלך

ולא עם אלבר ותלוי מאד איפה אתה עובד תבקש מהם לטפל בזה חברות ליסינג נוטות לא להתעסק בעובדים עצמם וחוצמיזה בלי אישור שלהם לא תוכל להתקין שומדבר

ניסן400

New member
יש לי ניסיון אישי עם

הרץ. הם התקינו וו גרירה ברכב ליסינג שלהם. קשה לי להאמין שלחברת אלבר יש התנגדות עקרונית לנושא. יותר נראה לי שבמקום העבודה שלך מתעצלים להתעסק עם הנושא ומורחים אותך. לי היה סיפור דומה במקום עבודתי (מוטורולה), אפילו הגעתי עד למנכ"ל אבל ללא הצלחה. היה להם כל מיני תרוצים עלובים בסגנון של ירידת הערך של הרכב. (בסוף התקנתי ברכב של אשתי היקרה
). לגבי התקנה ללא אישור - אל תחשוב על זה. סביר להניח שבמצב זה ביטוח החובה של העגלה לא יתפוס. בנוסף מה יקרה כאשר קצין הרכב יראה את ה-וו ???

examiz

New member
ביטוח חובה ????

רגע יש לי עוד שאלה כמה עולה להחזיק עגלה ל 3 אופנועים רישוי ? ביטוח ? (חובה לעשות?) טיפולים? אולי זה בכלל לא כלכלי.....

כן , ביטוח...

הכל מסתכם בכמה מאות בודדות של שקלים , משהו בסגנון: 200-300 ש"ח רישוי 200-400 ש"ח ביטוח + צד ג´ טיפולים ? אין צורך... וכן , הביטוח חובה . לא כדאי לך לתאר לעצמך מה קורה כאשר רכב גורר עגלה חס וחלילה מעורב בתאונת דרכים ולעגלה אין ביטוח ו/או רישוי. לגבי המחירים שהיועצת ציינה יתכן כי טעתה - ניסן הטוחן
מן הסתם יוכל לתת מחירים עדכניים...

enigo

New member
ניו-קופל 1770 ש"ח.

שווה או שזה קצת יקר? סה"כ מדובר ב 400-500 ש"ח יותר מהמחירים שהוזכרו בראשית השרשור.

למעלה