וותק האתר

orann1

New member
וותק האתר

ידוע שמנועי החיפוש נותנים דגש לוותק של אתר. חיפשתי מה הוותק של האתר שלי בכלי החיפוש הזה http://www.seo-net.co.il/seo-tools/domain-age.aspx. והוא כתב שהוא לא יכול לפענח את גיל האתר. אם מישהו יודע מה יכולות להיות הסיבות לאי פענוח גיל האתר,אני אשמח לדעת. נ.ב חיפשתי בעוד כמה כלים ואף אחד לא ידע להגיד לי.

yarontor

New member
וותק זה לא פרמטר משמעותי

יכול להיות שותק האתר משפיע אבל ממש בשוליים. הסיבה - גם אתר חדש יכול להיות מעודכן ורלוונטי לנושא מסויים (אולי אפילו יותר רלוונטי - כי הוא חדש ומעודכן). ולגופו של עניין: האם כתבת WWW לפני כתובת האתר בחלון החיפוש ? אולי פשוט לא רשמת נכון את שם הדומיין.... בהצלחה

orann1

New member
אני יודע שההשפעה שולית

אני יודע שההשפעה שולית, אבל עצם זה שהמנועים של הותק לא מכירים את האתר זה קצת מוזר. האתר כבר יותר משנה ומופיע במנועי חיפוש. לגבי WWW ניסיתי גם עם זה.

אופיר @

New member
יש בהחלט חשיבות לוותק הדומיין

וגם לוותק האתר וזה אבן אחד מפרמטרים רבים של מנועי החיפוש. יש כבוד לפז"מ ניקים :) לגבי האתר והבעיה שהצגת. מה כתובת האתר ?

האתר שלי

עלה למקום הראשון ב90 אחוז ממונחי החיפוש שהגדרתי תוך פחות מחודש ודורג pr4 תוך 3 חודשים וזה נמשך כך כשנתיים כך שנראה גם לי שאין חשיבות לוותק

SellGoogle

New member
הכל תלוי

אני בוודאי לא אחדש לך שזה גם פונקציה של אלו ביטויים בחרת לקדם... בכל אופן צודק מי שאומר שהוותק בהחלט רלוונטי אבל בהחלט הטריים צודקים שיש הרבה פרמטרים אחרים שיכולים לחפות על כך.

הביטויים: שיני פילים לאסקימוסים

סתם....סתם אם זה כך והוותק אכן רלוונטי - עוד יותר טוב זה אומר שזה רק יילך וישתפר

SellGoogle

New member
מציע: "שיני פילים לאסקימואים באפריקה"

זה הולך לרוץ...
בהצלחה!

למעלה