וורנר בנוגע לWHITE DIAMOND:

Nadav נדב

New member
וורנר בנוגע לWHITE DIAMOND:

"White Diamond has been used as the model on which the album will be based. The song was showcased on Showgirl The Homecoming Tour on November 11th 2006 at the Sydney Entertainment Centre in Australia to an excitable reception. It is likely to be the comeback single and the title track of the forthcoming album." אהמאהמ.

זה קצת מוזר...

אבל מצד שני אולי הגרסת סטודיו של זה שונה לגמרי מהגרסה של ההופעה אי אפשר לדעת , בכל מקרה שיהיה עם זה בהצלחה ויאללה לאלבום חדש אני אוהב את הסגנון

Nadav נדב

New member
השיר מצוין לדעתי, פשוט סולם בעייתי

בבתים שגורם ל"טוויטיות" של קיילי לבלוט - מקווה מאוד שישנו את הסולם של השיר, לפחות בבתים.

ב OANLT טור כששמעתי לראשונה את CGY

לא כזה נפלתי מהכסא האמת...חשבתי עוד שיר חביב. אבל הגרסת סטודיו של זה העלתה את השיר פי אלפי מונים. אני מקווה שאם זה יצא כסינגל זה יהיה מקרה דומה.

אני לא יודע עד כמה השיר ישמע שונה

בגרסת סטודיו אבל הוא שיר ממש טוב , מאוד סיזר, אבל לגבי סינגל קאמבק אים נוט שור...

tatababa

New member
בלי פאניקה, זה לא נכון

ההקלטות לאלבום עדיין נמשכות, כך שאין מצב שהם יודעים אילו שירים כבר נכנסים לאלבום, מה יהיה השם שלו ובכלל מה יהיה הסינגל הראשון. למען האמת, עדיין לא ידוע אם White Diamond בעצמו יהיה חלק מהאלבום בכלל.. אני מזכיר שוורנר תלויים בהחלטות של פארלופון וקיילי. בסופו של יום מדובר בכולה בחברה שמפיצה את קיילי ולא מוציאה את ההוצאה בעצמה, אז מקבלי ההחלטות בנושא זה בטוח לא וורנר.

למעלה