וופלים ללא גלוטן

וופלים ללא גלוטן

הבן שלי בן שנתיים +, יש לו צליאק שהתגלה לפניי מספר חודשים. הוא מתמודד בסדר גמור אבל לאחרונה כל פעם שיש בסביבתו וופלים הוא מנסה"להגניב" מה שהוא לא עושה עם אף מאכל אחר והוא יודע שאסור לו. מה עושים במצב כזה?? והיכן ניתןלמצוא וופלים ללא גלוטן? פעם אחת מצאתי וופלים,לא זוכרת היכן אבל הם היו ממש יבשים. ככה זה אמור להיות? אני גרה בירושלים מי שיכול לתת לי אנפורמציה אני אודה לו מאוד. תודה וסוף שבוע טוב לכולנו.

ופלים ללא גלוטן

בעיקרון הופלים האלה מיוצרים לפסח, ואם הם נמכרים במהלך השנה אז זה רק כדי להיפטר מהעודפים שנשארו בחנויות (לי אישית זה לא מפריע, אני נהנה לצרוך אותם...) בחנות גן שמואל להם מבצע, לכל הקונה מעל 100 ש"ח במחלקת המוצרים נ"ג, מקבל חבילת ופלים מתנה.. אולי עוד יש להם כמה סטוקים, אבל זה לא כל כך עוזר לך, מאחר וגן שמואל לא נמצא בסביבת ירושלים. ולשאלתך האחרת - הם לא אמורים להיות יבשים, הם בדיוק כמו כל ופלה אחרת. אפילו יותר טעימים

תודה. אז פשוט לחכות לפסח

ולקנות כמות? של איזה חברה אתה קונה? וממש מעודד לשמוע שהם טעימים כי בנושא הזה הייתי ממש מיואשת , אז תודה רבה.

ממש לא רוצה לעשות פרסומת

כי אישית אני לא מעריץ גדול שלהם, אבל הופלים של עלית עושים את העבודה. בנוסף, הופלים שקיבלנו מתנה בגן שמואל היו של חברת "גלילית", ואל דאגה - היה רשום עליהם מפורשות שהם לא מכילים גלוטן (גם אחי ואני לא הראנו סימנים של ספיגת גלוטן.. המבחן הכי טוב הוא על העור
)

r1 המקורי

New member
לאמא של אמירוש שלום

בגן שמואל עושים משלוחים עד הבית ע"י אביב שיגור (34 ש"ח ),אם את מעוניינת. טל:04-6320392 www.duchan.co.il

יש לי שאלה- כל יום שישי מכינים עוגה

בגן של הבן שליוהוא כמובן לא יכול לאכול . הגננת בגן הציעה שאניאביא לה מתכון לעוגה לילדים בלי להשתמש במיקסר, מכיוון שהיא מכינה את העוגה עם הילדים והם שותפים לעשייה.למישהו יש מתכון לעוגת שוקולד למשל והיא צריכה להיות גם פרווה. תודה

רות ש

New member
היכנסי לקישור בראש העמוד....../images/Emo174.gif

מתכונים נטולי גלוטן ותעברי לדף מופלא שיש לנו בזכות רזניק ואלפקה פקה.......ויש שם כמובן גם עוגות שבת ניפלאה

haimmer

New member
לאמא של אמירוש

ראי גם חנות וירטואלית ללא גלוטן בקישור של עמותת הצליאק במדור חנויות.

למעלה