וועדת שילוב-

1טללים

New member
וועדת שילוב-

שלום וברכה, קיבלנו הפניה לוועדת שילוב,מישהו יכול לספר מניסיונו במה זה כרוך? והאם זה שלב לוועדת השמה? מדובר על בני בן ה-7 שנמצא באמצע אבחונים.הוא בכיתה ב, מאחר והתקשה בלימודים ביקשתי עזרה מהבי"ס ושלחו לי הזמנה לוועדת שילוב.. אודה לכם אם תוכלו לספר לי מה זה בדיוק? והאם יש סיכון שמשם יעבור למקום אחר? תודה.

א רויטל

New member
לא לחשוש

ועדת שילוב מטרתה לבדוק זכאות ילד לסיוע במסגרת ביה"ס שבו הוא לומד!!! http://www.education.gov.il/edun_doc/se9bk1_2_35.htm מקווה שהקישור לחוזר מנכ"ל האחרון, המעודכן, בנושא השילוב יעבוד.

b a r b a i m a

New member
1טללים בוקר טוב. גם לנו היתה ביום

שני ועדת שילוב. היו לי חששות רבים לפני כן כי זו היתה הפעם הראשונה ששמעתי על כך. המון אמהות מהפורום עודדו אותי ואמרו לי לא לדאוג. היום המיועד הגיע-הועדה התחילה ואני לא נכחתי, אלא בעלי. בועדה ישבו: מחנכת הכתה, יועצת ביה"ס, מנהלת ביה"ס והפסיכולוגית של ביה"ס. ובעלי כמובן. בועדה שוחחו על מצבו של בני ועודדו אותנו שיש שיפור אצלו ומטרת הועדה היא לתת לבני בשנת לימודים הבאה עזרה בתרפיה במוסיקה. לכל בי"ס יש אפשרויות שונות לתת עזרה לילדים שזקוקים לכך. בועדה ההורה אמור "לשכנע" את הצוות מדוע לדעתו דוקא לילד שלו ולא לילד אחר מגיעה העזרה. למזלנו אנחנו לא היינו צריכים לשכנע, כי הצוות אמר לנו שהוא ייתן לילד את התרפיה - והמפגש הוא למען הפרוטוקול בלבד. לא להבהל-לא יעבירו את בנך למקום אחר, הם מכירים בעובדה שהילד שלך זקוק לעזרה-וזו המטרה של הועדה. (סליחה על האורך)

כמו שכבר אמרו לך, ועדת שילוב

הנה בית ספרית. לקבוע איזו עזרה הילד זקוק לה, מה בית הספר יקציב לו. שעות הוראה מתקנת, תרפיה מסוימת אם יש להם וכדו'. בהצלחה!

למעלה