ווסטהם-טוטנהם 2.75 2.8 2.2

marnat

New member
ווסטהם-טוטנהם 2.75 2.8 2.2

ווסטהם נמצאית במקום האחרון (20) עם 20 נק. מעליה נמצאות ווטפורד (גם 20 נק') וצ'רלטון (24 נק'). שלושתן מתחת לקו האדום. גם אם ווסטהם תעבור את צ'רלטון היא עדיין תרד ליגה. ווסטהם חייבת לעבור לפחות 30 נק' ששייכים כרגע למנצ'סטר סיטי (מקום 17). כלומר ווסטהם חייבת להשיג לפחות 10 נק'. האם זה אפשרי? ווסטהם השיגה ב-28 משחקים 20 נק'. כלומר 10 נק' ב-14 משחקים. עד סיום העונה נשארו עוד 10 משחקים ולכן סטטיסטית יהיה לה מאוד קשה להשיג 10 נק'. בנוסף, מנצ'סטר סיטי לא הולכת "לדרוך במקום" ותשיג נק' משלה, לכן אם ווסטהם לא תנצח כל משחק שני ואפילו יותר מזה היא תרד ליגה. מאזן השערים של ווסטהם הוא 18-46 שזה 2.5 שערי ספיגה על כל שער שמבקיעה. לסיכום: ווסטהם כבר השלימה עם הירידה והדבר צפוי להיות מורגש במוטיבציה של השחקנים. במחזור שעבר צ'רלטון (מקום 18) הביסה 4-0 את ווסטהם. טוטנהם: נמצאים במקום 9 עם 39 נק'. תיאורתית יכולים להגיע עד מקום 5 שם נמצאית בולטון עם 47 נק'. לטוטנהם יש מאזן שערים שלילי 36-40 וזו הזדמנות מצוינת עבורם לעלות מדרגה. במשחק האחרון נגד בולטון (הקבוצה שהם צריכים לעבור כדי להשתתף באופ"א) טוטנהם ניצחה 4-1 ולמרות שקין הורחק באדום הדבר מצביע על נחישות במועדון. 3 תותאות אחרונות: טוטנהם: 4-1 על בולטון (5), 2-1 על אברטון (6), 4-0 על פולהם (14). ווסטהם: הפסד 4-0 לצ'רלטון (18), הפסד 0-1 לווטפורד (19), הפסד 0-1 לאסטון וילה (13). לסיכום: ווסטהם הפסידה ב-3 משחקים אחרונים לקבוצות שנמצאות מתחת לטוטנהם. טוטנהם לעומת זאת ניצחה ב-3 משחקים אחרונים קבוצות שנמצאות מעל ווסטהם. כמו כן, לאחר שראיתי את תקצירי המשחקים, שמתי לב עד כמה ווסטהם נראית רע ועד כמה טוטנהם מלאה במוטיבציה. למרות שרובי קין יחמיץ את המשחק, חבריו לקבוצה יתנו את הנשמה על המגרש עבור המועדון ועבור קין. אני צופה שטוטנהם תדרוס את ווסטהם ושהמשחק יגמר בהפרש של יותר משער אחד.

golfgolf

New member
אני ממש לא איתך בהימור הזה.

לדעתי ווסטהאם לא מפסידה ולאמיצים אני ממליץ לתת ניצחון. בהצלחה.

DrBall20

New member
נראה לך שווסטהאם תכבוש??

קשה לי להאמין... 3-0 טוטנהאם נראה כאן טיפה יותר הגיוני..... אבל אי אפשר לדעת.. אולי ברבאטוב יחליט שהוא כובש לשערו של רובינסון פתאום.. סתם ככה כי לא הולך לו בצד שני... דודה שלהם!!!

DrBall20

New member
חיסורים בטוטנהאם ובווטסהאם..

Tottenham 28.2 Benoit Assou-Ekotto D 16 0-1 4.3 ?- 28.2 Anthony Gardner D 4 0-0 4.3 ? 28.2 Tom Huddlestone M 17 1-2 4.3 ? 25.2 Robbie Keane F 20 4-3 4.3 - 29.1 Ledley King D 16 0-0 25.1 Lee Barnard F 0 0-0 4.3 ?- West Ham 28.2 Matthew Upson D 1 0-0 28.2 James Collins D 7 0-0 4.3 ?+ 23.2 Lucas Neill D 1 0-3 17.2 Nigel Reo-Coker M 26 1-1 4.3 - 2.2 Danny Gabbidon D 18 0-0 15.8 Dean Ashton F 0 0-0 חוץ מרובי קין אני לא רואה כאלה חיסורים משמעותיים אצל טוטנהאם... סתם נק' למחשבה..

Yossi Benayoun

New member
מתי כבר דין אשטון יחזור??

הוא מושבת תקופה מאוד ארוכה והוא אחלה חלוץ!

michaeler

New member
ובהתחשב בחסרים גם לכך שדני מרפי

וסטד מלברנקה יעדרו יש חשיבות.. בנוסף לכך גם ג'ינס, צ'ימבודה וזוקורה עדיין לא 100% יפתחו, שלושתם יבדקו רק לקראת המשחק.. בקיצור, לטוטנהאם יש חסרים משמעותיים למשחק הזה(ויותר מווסטהאם).

michaeler

New member
ולא ברור מאיפה זה ש"ווסטהאם

השלימו עם הירידה", אני בספק אם יימצא רעיון של שחקן\מאמן הקבוצה שרומז לכך(בניגוד לדיבורים על תקווה להישארות). המסקנה שאני חותר עליה היא שקשה להאמין שנראה נצחון חוץ קליל במשחק הזה.

DrBall20

New member
מה????

גארדנר עלה רק ב4 משחקים בהרכב!! קינג חסר כבר יותר מחודש והם עדיין שוטפים את המגרש.. אסו-אקוטו הוא החיסור היחיד המשמעותי.. חיסור כזה שיכול לפגוע ביכולת של הקבוצה...

לגבי היעדר המוטיבציה של ווסטהאם

לא מסכים, כי מדובר בדרבי לונדוני חם. היריבות בין שני המועדונים היא מעבר למיקום בטבלה כך שאני בטוח שלווסטהאם תהיה הרבה מוטיבציה. אם המוטיבציה תספיק זו כבר שאלה אחרת

ווסטהאם- טוטנהאם 1

אניי ממליץ בחום על 1 או x לאמיצים בלבד!1111 יש לי הרגשה כזאת טובה~!!!

bion

New member
כי סתם לכולם יש הרגשה טובה כבר הרבה

זמן עליהם, בגלל שהם לא ניצחו כבר שנים ובגלל שבניון (שלצערי משחק כמו ילד בנן 15 בנערים מבחינת היכולת) משחק שם, אז אתם הולכים עם הלב. אם להיות ראלים, טוטנהאם יותר טובים ובפורמה הרבה הרבה יותר טובה. משחק של 2, X גיבוי.

bion

New member
סליחה טעות - בניון לא משחק, פצוע

כמובן, איך שכחתי, יש משחק של הנבחרת עוד 3 שבועות, אז בניון פצוע... שיפסיק כבר עם המשחקים המגוכחים האלה, שאז "פתאום" יום לפני הוא יעלה "עם זריקה", "יקדיש את עצמו לנבחרחת", וכרגיל לא יעשה כלום במשחק ויתרץ שעלה לשחק פצוע. פשוט לוזר גדול, זה מה שהוא. כמה שאני כבר לא אוהב את אייל ברקוביץ, אני חייב לציין את המסירות שלו לנבחרת (יש פה משמעות כפולה תלוי בניקוד), שהיה מתייצב כל פעם בלי סיפורים, וגם רביבו אותו הדבר (למרות שרביבו לא היה משהו במשחקים בנבחרת, אך עדיין שחקן טוב ומסור). הקיצר, אסיים את החפירה בכך שאם בניון רוצה להיות באמת שחקן מנהיג, שיתחיל לשנות קצת את האופי וההתנהלות המצחיקה הזאת. ולא יעזור אם הוא יביא אישור מהרופא של ווסטהאם שבאמת הוא פצוע (כל אחד יכול לבוא לרופא ולהגיד X Y Z, וירשמו לו שהוא פצוע).

DrBall20

New member
מה אתה סתם??? הקפטן של הנבחרת שלך!!

לא מסור.?? מה זה השטויות האלה?? איך אתה יכול להחליט שהוא לא מסור לנבחרת?!?! להזכיר לך, (ולא שאני שונא את ברקוביץ'- לפי דעתי הוא הישראלי הכי טוב בכל הזמנים!!) שלברקוביץ' היו לידו בנבחרת את רביבו ונמני.. שחקנים שגם אם לא הולך לברקוביץ' הם יכולים לחפות עליו.. זה שאתה אומר על בניון שהוא לוזר זה בגלל שלא הולך לנבחרת כמה משחקים.. כי כל הנבחרת על הגב שלו!!!

אני לא מבין למה אנשים חיים באשליות

שיש סיכוי לעלות. בפעם הקודמת במוקדמות הייתה נבחרת פי 7 טובה ועם בית יותר קל ובכל זאת עלינו. אנחנו לא נעלה וקשטן הבונקריסט יעזוב כמו קודמיו.

למעלה