S p R i n T
New member
ווסאפ? ../images/Emo13.gif
שנים אני אומר לכם. שנים לאלאלא יובלים מאות נו מזה מה בא אחרי מאות. אלפים או מליונים? לאדע נו אין קשה לי לחשוב עם כזה כאבראש יורד גשםםםםם |טיפע| ועודדד גשם |עוד טיפע| והרבבההה גשם |טיפה מזניבה ביותר| וכלכך כיףףף
ואני קצת חולה. וחזרתי מידידה ומשעמם לי. אז החלטתי לבקר אתכם. כןכן. אני לא כזה סנוב. אתם עדיין זוכרים שאני חי סאמטיימז?
או שזה אמור להיות להפך? :-O כןכן אני זוכר מה. זנות הווווו. בדיוק היה עכשיו ברק ורעםםם! כה מרגש. אלוהים לוקח רציני את הקטע הזה של חורף
אהבתי. אלפי תפילות וריקודי גשם הביאו לתוצאה גרייט
אממ ראיתי שאתם מתכננים מפגשפורום אז אממ אני אהיה בכלמקרה בעזריאלי ב28 לחודש, ישראבלוג וזה. אני הולך לראות פריקים קשוחים ואפלים שלובשים שחור ושמים לק שחור ושחור בעיניים ומלא ניטים ושומעים רוק עצבני - גרינדיי XD חהחה לי. אז אממ אם מישהו בא או מתכננים מפגש תצרו על קשר אני נורא אשמח לראותותכם המוניישנז
זה כבר הברק הרביעי :-O
איי לאב חורף
אם זה מעניין מישהו, אממ אנחנו כבר חודש עובדים על הצגה שאנחנו הולכים לעלות מול כל הפנימיה, הבמאי כבר הכניס אותנו לפול ראנים אהה אז אניוואי אנחנו מעלים את "הנחשול" אם מישהו שמע על זה. זה יוצא שישי הזה. אני מתרגש
זה משהו על שטיפת מוח שמורה עושה לתלמידים שלו וגורם להם להתנהג כמו הנאצים. והוא היטלר וסטאף. משהו חזק אאאא עשיתי לשכל שלכם ילדים יותרמדי [קחו 5 דק' לעכל את המשפט הזה ^^ עילגימ] אז דברו איתי אם מישו בא ב28
שנים אני אומר לכם. שנים לאלאלא יובלים מאות נו מזה מה בא אחרי מאות. אלפים או מליונים? לאדע נו אין קשה לי לחשוב עם כזה כאבראש יורד גשםםםםם |טיפע| ועודדד גשם |עוד טיפע| והרבבההה גשם |טיפה מזניבה ביותר| וכלכך כיףףף