וונדליזם

ronpel

New member
וונדליזם

אתמול בלילה גרמו 8 בני נוער ( 2 מן הישוב ו6 מישובי הסביבה) הלומדים באחד התיכונים במודיעין נזק רב לתחנת ההסעה ולגינה הציבורית. (נופצו שמשות, צוירו גרפיטיס והודלקה מדורה בגינה) תודות לערנות של שני שכנים ,שני נערים תושבי הישוב ותגובתם המהירה של איל ורכב הבטחון נלכדו כל ה8 . הוזמנה משטרה ו3 מן הנערים נלקחו לחקירה במשטרת בנימין. הוועד מתכוון לתבוע את הנערים על הנזק שנגרם ולדרוש את הטיפול החמור ביותר של הרשויות כדי למנוע מקרים אלו בעתיד.

פשוט הלם בישוב

פשוט הלם אף פאם דבר כזה לא קרה בישוב (כפר האורנים) אני עדיין המום שזה קרה עכשיו כל מרכז הישוב מתונף מכל הריח הזכוכיות והמנורות שנשברו פשוט ממקום יפה לפחות יפה

מתן, אני באמת מקוה שזו פעם אחרונה

אנחנו משקיעים כל כך הרבה כסף וזמן בשביל שהישוב יראה יותר ויותר מטופח, ושיהיה נעים לגור בו, ופתאום באים כמה חבר'ה כאלו שמקלקלים את כל החשק. אני מקוה שזו באמת פעם אחרונה. אנחנו בכל אופן מטפלים בעניין במלוא החומרה, הן במסגרת משטרתית והן במסגרת טיפולית. אתם, הנוער, יכולים גם לעזור ביצירת אוירה איכפתית, במעורבות חברתית (כמו שתי ההודעות האחרונות שלך בפורום, לדוגמא), בשמירה על רכוש ציבורי ופרטי ובהוקאת מעשים כאלו ועושיהם. ביחד נצליח לבנות.

ronpel

New member
נבצע פניה

להורים לקבלת התשלום בגין הנזק - לגבי עצם המעשה זה כבר בידיים של המשטרה איך לטפל מול ההורים.

ברמה האישית , חברתית של ישובנו

כדאי לדבר עם ההורים ולבדוק את מידת מעורבותם ואם יש צורך אף לערב גורמים מקצועיים שיעזרו לנו ולהם ברמת החינוך ולא רק ענישה.

למעלה