וול שלום

Kill Bernard

New member
וול שלום ../images/Emo13.gif

נראה לי הרבה יותר הגיוני לקצר תהליכים ולהגיע לעיקר המאוד עיקרי כמה שיותר מהר. כמו שאולי חלקכם זוכרים, אני ורותם נסענו להופעה בפראג ביום שלישי. אז חזרנו, ויש רק דבר אחד שחייבים להגיד - אלאניס נגעה בנו.
אומייגד, זאת הייתה המילה השולטת בערב הזה, ואפילו עכשיו אני לא מסוגלת לסנן אותה או לספר את זה בצורה הגיונית. הצורה הלא הגיונית, שתמיד קופצת לי לראש, היא שאלאניס פשוט הלכה לקראתנו, וחייכה, ונופפה, והתעלמה מכל שאר האנשים והחזיקה לי את הרגל. פיזית החזיקה לי את הרגל. ואני מניחה שאפשר להסביר את זה יותר טוב, אז הנה בצורה הטיפה יותר נורמלית, מה שרצינו לשתף אתכם. ובכן, ההופעה הייתה מדהימה. אלאניס הייתה מדהימה. אני יודעת לא לצפות לתגובות מסכימות כי התקופה האחרונה היא עם יותר ביקורת כלפי אלאניס מאשר הערצה עיוורת, אבל עזבו את זה שניה - אלאניס. חיה. בנאדם שעומד מולך במרחק פחות ממטר. אני נותנת שניה מקום להערצה העיוורת שלי - זה ללא ספק היה שיא חיי
אחרי מאבקים קשים וארוכים והרבה ספרינטים היסטרים במעלה המדרגות, הצלחנו לעמוד בשורה ראשונה, באמצע, ישר מול הפרצוף שלה. אני חושבת שאנשים מסביבנו תפסו מאיתנו מרחק מרוב שהתפרענו שם. או כשהתחלנו לקפוץ בלי קשר מול הפרצוף שלהם. צרחנו על אלאניס את המילים שלה ברמה שאני בטוחה שבשלבים מסויימים היא התקשתה לשמוע את עצמה, כי באמת שהיינו במרחק מטר ממנה. מסכנה. אז כן, חוויות הופעה שאני מניחה שהן מיוחדות לכל מי שנמצא שם. אבל. זה היה, מאוד בקיצור, שלב ה"הופעה". שיסתמו את הפה כולם, באמת, האישה הזאת מדהימה. ולשלב ה"אומייגד". יצאנו מההופעה בהיסטריה, שוק, עם מקל תופים (שתפסתי מהאוויר, אני כ"כ מדהימה), מפרט וסט ליסט שה.. מנהל ההוא, מי שהוא לא היה, הביא לרותם במיוחד - וחיכינו איזה שעתיים ללהקה שתצא, אולי הם יחתמו לנו או משהו. אמרו לנו מראש שאין לנו סיכוי עם אלאניס, שהיא לא בקטע של דברים כאלה. לא הייתה לי תחושת זמן, אבל אני יודעת שאירוע ראשון היה הלהקה יוצאת, והם חייכו ואמרו לי ולרותם "Nice singing". ווהו. אירוע שני, בא בחור, אומר שהוא לא יכול להתחייב שאלאניס תרצה לחתום או משהו, אבל שכולם יעמדו מאחורי קו כזה במדרכה, ושאף אחד לא יתקרב אליה. אם היא תרצה, היא תבוא אלינו. אוקיי. אז עמדנו. היו שם בערך 10 אנשים, אני ורותם עמדנו יחסית בסוף. ואז, ה"אומייגד". אני לא חושבת שהיה אפשרי למדוד את הקצב לב שלי באותן שניות. אנחנו רואים את הדלתות הזזה האלה נפתחות, ואלאניס, אוקיי, אלאניס, הולכת. אוטומטית אנחנו מנופפות לה עם היד עם חיוך עצום ומטומטם. יש לי בלאקאאוטים, אבל מה שאני זוכרת זה את אלאניס, מסתכלת יש עלינו, לא על אף אחד אחר, מחייכת, ועושה לנו שלום עם היד. היא אמרה משהו, אין לי מושג מה, הייתי בהלם. היא חייכה. היא עמדה מולנו. אולי 20 ס"מ. היא התעלמה מכל האנשים האחרים שעמדו שם, והסתכלה עלינו. חייכה אלינו. הייתה לה עט ביד. או טוש. כן. זה היה סוג של טוש. נראה לי היא לקחה לאיזה מישהו מסכן שרצה חתימה. בזמן שחיכינו ללהקה לפני זה, יצא לנו לדבר עם בחורה אחת על העניין של לקעקע את החתימה, אם מישהו כבר חותם עליך. לא חשבתי לשניה שיש סיכוי בכלל שזה יקרה, אבל אלאניס, אלאניס, חייכה אלינו, ונופפה אלינו, והלכה אלינו, וחתמה לרותם על היד. והיינו כאלה מפגרות ובשוק. אני לא זוכרת איך זה קרה, אבל פשוט סוג של.. הבאתי לה את הרגל שלי, והיא החזיקה אותה וחתמה ונאלצה לברוח כי כל האנשים שהיא התעלמה מהם התחילו להקיף אותה וכאלה.
רותם צעקה לה שאנחנו הולכות לקעקע את אלה, ואלאניס אמרה "Oh, cool". וחייכה. ו אז היא כבר הייתה על האוטובוס שלה, ואנחנו כזה "פאק, אומייגד, פאק, מה הרגע קרה." זה היה אלאניס. אלאניס, שדיברה אלינו וחייכה אלינו והלכה אלינו וחתמה לנו עלינו והתעלמה מכל אחד אחר שם, והיא אף פעם לא עושה דברים כאלה. ולהוסיף על הפדיחות שלנו לאותו ערב, בדיוק באותו רגע גם היה שם איזה צוות צילום צ'כי והם ראיינו אותנו. אני חושבת שהמילה היחידה שאמרתי שם הייתה "אומייגד". קיצר, סוף סיפור, יום אחרי זה הלכנו למכון קעקועים כזה שם בפראג ועשינו מזה קעקוע. זה עדיף מהאפשרות היחידה האחרת שהייתה לי בראש, לא להתרחץ לעולם כדי שזה לא ירד. אז נראה לי ניצחנו
תראו לי עוד מישהו שיש עליו לתמיד משהו שאלאניס ציירה עליו בשבילו.

Kill Bernard

New member
ושלי,

עדיין עם הניילון המטומטם כי לא טרחתי לצלם אותו בלי. אבל הוא יפה
אמנם לא דומה בכלל לחתימה של אלאניס, או לחתימה של אלאניס שעל רותם, אבל בהתחשב במהירות ומבכות האנשים שתקפו אותה שם, אני יכולה להבין. וזה בסדר, דווקא יצא לה אחלה קשקוש

AlanisJunkie

New member
ולשאלה הנדרשת (שבטח עברה לכולם בראש../images/Emo6.gif)

לא קצת מפחיד לקעקע חתימה של אומן על גופך, כשאת יודעת שזה ישאר איתך לנצח? במהלך 24 וקצת שנות חיי חוויתי הערצה לכמה וכמה אומנים, ברגעי שיא של ההערצה גם לי עלתה המחשבה לקעקע משהו שקשור בהם - והיום אני אומר תודה לאל שלא עשיתי את זה. אני לא אומר שזה המקרה שלך, כי כולנו בני אדם אינדיווידואלים, אבל עדיין - זה צעד אמיץ מאוד, שאי אפשר לא לתהות לגביו.

Kill Bernard

New member
המפחיד עבר לי..

אני צוחקת בעצמי על כל עניין ההערצה, כשללכת לעשות קעקוע של אומן שזה הצעד הכי קיצוני של זה שיכול להיות. אנשים יגידו ממש מגזים, ז"א זה בסה"כ זמר שאתה אוהב, אז? אבל עברתי את השלב הזה לפני שנה שעשיתי קעקוע - רציתי אחד באופן כללי, ומה שבסוף בחרתי היה משהו שמשמעותי בשבילי. אז לא, אני לא מפחדת ש"יימאס לי", כי זה פשוט יהיה שם להזכיר תקופה ממש יפה בחיים שלי. והמשפט של אלאניס, אני רוצה להמשיך להאמין תמיד במה שאני מפרשת ממנו. אז יאללה, שיהיה שם תמיד, זה משהו מספיק חשוב. אבל כן, יש הבדל בין זה - קעקוע קבוע של משהו משמעותי בשבילך - לבין קעקוע של חתימה של אומן. אני מסכימה, זה באמת נשמע הרבה יותר.. "מעריץ". וזהו. אז בעיקרון אני מסכימה איתך, כן, למה לקעקע משהו של אומן שאתה מעריץ. זה יעבור לך. וגם אם לא, זה בסה"כ זמר שאתה אוהב. אבל. אלאניס זה החלום הכי בלתי מושג שהיה לי. אני יודעת שזה אולי טיפשי להפריד את עצמך מגלי ה ערצה אחרים שאנשים חווים, אבל איכשהו תמיד האמנתי שזה טיפה יותר משמעותי מ"היי אני מעריצה של אלאניס". בסדר, כנראה זה לא, אבל בכל זאת הערב ההוא שהיה לנו שבוע שעבר היה ללא ספק ה ערב הכי טוב של חיי בינתיים. זה יישמע מצחיק וממש קיצוני וממש מפגר - אבל גם בתור בנאדם מאוד מאושר תמיד תהיתי אם "זה הכל". אם הרגעים הכי שמחים שאני זוכרת יהיו הכי טובים שאני אוכל לקבל. אם אין משהו יותר מזה. ו, זכיתי לקבל תשובה. יש יותר מזה, וזה היה כשאלאניס חייכה אלי ונופפה לי והלכה לקראתי. בחיים שלי לא ציפיתי שמישהו בגדר "חלום" יתייחס אלי. אני בטוחה (מקווה) שבעתיד מתישהו אני אמצא רגעים כאלה שוב. כאלה, או יותר אמיתיים, שלא קשורים ל"סתם הערצה" למישהו. אבל הנקודה היא, שלא משנה מה, לא משנה אם זה טיפשי, שיטחי או מטומטם, זה היה רגע מדהים. כל כך מדהים שהייתי בשוק מוחלט. שעד עכשיו אני צריכה להתאמץ כדי להזכר בדיוק איך זה הלך, שאני צריכה להתאמץ לשכנע את עצמי שזה לא סתם משהו שראיתי באיזה DVD של אלאניס. אז ממש מרגיע אותי שעשיתי את הקעקוע. הוא שם להזכיר לי שזה קרה באמת, ואלאניס באמת ציירה עלי, ואני לא אומרת את זה סתם כדי לברוח מהתדמית של המעריצה הפנאטית - זה פשוט מסמל בשבילי שהגשמתי חלום בצורה ה רבה יותר גדולה ממה שאי פעם חשבתי. אז זהו, סליחה שזה היה מייגע, אבל כמו שאמרת - זה באמת מעורר תהיה. וזה ההסבר הכי טוב שאני יכולה להגיע אליו.
זה, וזה שאני פשוט אוהבת את התדמית הפסיכית כנראה, ואת התגובות של אנשים ש"אומייגד, עשית מזה קעקוע?!".. אה. וכמובן שבלי קשר - הוא ממש יפה אומנותית

AlanisJunkie

New member
הוא יפהפה אומנותית

ואני מקווה שתמשיכי לאהוב אותו עוד שנים רבות:)

נשמע חוויה מדהימה

אין כמו התחושה מלצאת מההופעה ולהיות ב"ההיי" שאחרי. פעם אחורנה שזה קרה לי זה היה בטורי איימוס, היתה אווירת התרגשות ואנרגיות בקהל שאני לא יכול לתאר במילים וטורי הייתה איתנו באותו ראש . זה היה ערב מקסים! אני זוכר שגם אחרי ההופעה של אלאניס בקיסריה היתה אותה תחושה...

hadastorm

New member
איזה כיף לכן !../images/Emo66.gif

אז קודם כל- ברוכות השבות לארץ! ודבר שני- הייתן בהופעה של אלאניס! והיא חתמה לכן! וקעקעתן את זה! אוקי, אני אישית מעריצה אתכן! (אני מתלהבת כמו מפגרת מול המחשב) וואו כל כך הייתי רוצה להיות שם גם! אני בערך ירוקה מקנאה כמו הדבר הזה:
אגב, איזה שירים היא שרה? ותעלו תמונות! (אם צילמתן..)

l TearDrop l

New member
מזכיר לי הופעה

שממנה יצאתי בדיוק בתחושה הזאת. אין דבר יותר כיף מזה נראה לי:) שמחה שנהניתן. זה נשמע מדהים ביותר.

Kill Bernard

New member
תמונה אחרונה,

השאר וידאו שאין לי מושג ממש איך להעלות לאינטרנט..

Rוית

New member
מה?!?!?!

איזה סיפור מטורף! איזו חוויה! איזו מזכרת!!!! וואי. אני אכולת קנאה מידי בשביל לדבר.. מעריצה את שתיכן! (טוב, שלושתכן ביחד עם אלאניס..)

AlanisJunkie

New member
וואו לא יאומן!:)

איזה הזוי לגמרי, אלאניס, רגל, חתימה, חיוכים, דיבורים - וקעקוע???. וואו, עברתם משהו עצום. כל הכבוד. גם אני מצטרף לרוית לחווית קנאה משותפת.

Kill Bernard

New member
מסתבר שהצ'כים המעפנים לא שמו אותנו..

מאוד בקלות, מסתבר, מצאתי את הכתבה ששידרו בטלוויזיה שלהם הצלמים האלה שם. והם לא שידרו אותי ואת רותם חופרות להם
אבל, רואים את אלאניס עושה לי שלום, לא דמיינתי!! דקה 1:27, אתם חייבים לראות..
http://www.youtube.com/watch?v=dK_UC5R2c6E

למעלה