וול וול, שימו לב...

MadonnaFan

New member
וול וול, שימו לב...

יש לי בקשה: כתגובה להודעה הזאת, כל אחד יכתוב את הפרטים הנ"ל: שם: מעין מספר אס"ק:132865553 גיל: עדיף שלא תשאלי (ליבי שתקי!) @מעין@ תודה!

פרטים

שם: ערן גיל: 17 מס אס"ק: 57223228 אם אתם מעריצים של מייקל ג´קסון המלך או של מדונה ריצ´י המלכה.

libi k

New member
אני!!!!! ../images/Emo54.gif

את שמי קצת קשה לפספס כי הוא לא נפרד מהאיקון של החתול השחור גיל:18.5 איסיקיו:122650674 זה בסדר מעיין ,אני לא אסגיר אותך ......לעת עתה!

MadonnaFan

New member
הממ... *מהרהרת* משום מה חשבתי

שקוראים לך שמחה... לא משנה... תודה שאת לא מסגירה אותי... לעת עתה?!

MadonnaFan

New member
די, מה קורה אתכם אנשים...

מייקל ג´קסון הוא *לא* מלך הפופ! והוא לא יהיה! הקאמבק שלו פשוט נוראי. הוא משפיל את עצמו קשות בנסיון העלוב הזה לשחזר את ההצלחה. השיר הוא פשוט ברמה ירודה בצורה מדהימה, הוא מזעזע! שלא לדבר על הקליפ; הוא פשוט עלוב. יריות, בלבולי מוח, קישקושים, ולא שומעים בכלל את השיר. לא שהוא שווה לשמוע אותו. איך הבנאדם מסוגל להשפיל את עצמו ככה כי נגמר לו הכסף?! אהם, ושלא לדבר על זה שהוא נראה כאילו אם הוא יתעטש, יעוף לו האף מהמקום... @מעין@ מייקל ג´קסון *לא* שולט!

libi k

New member
ותודה לקיילי! ../images/Emo54.gif

על שמנעה ממייקל ג´קסון להגיע למקום הראשון! (במצעד הבריטי)

MadonnaFan

New member
מההה?!

קיילי מינו העלובה הזאת הגיעה למקום הראשון במצעד הבריטי?!!! בו-שה!

libi k

New member
וזה השבוע ה4 שלה בראש המצעד ../images/Emo54.gif

כן היא והשיר המטומטם שלה נמצאים כבר 4 שבועות בראש המצעד,,,,זה עולם מוזר! ומייקל צריך להתבייש ,אפילו לא הצליח לגבור על הדינגו האוסטרלית הזאת אחרי שזאתי נמצאת בפסגה זמן כה רב! מדברים על בושות.....

MadonnaFan

New member
אלוהים אדירים...

עוד אחת שמנסה לעשות קאמבק זבל, אבל היא דווקא מצליחה... אם כבר אוסטרלים, אני חושבת שלנטלי אימברוליה יש פוטנציאל גדול מאוד!

libi k

New member
כן ,אני אוהבת אותה ../images/Emo54.gif

דרך אגב ,שמת לב שזה כנראה הפעם הראשונה שאנחנו נמצאות בפורום באותו הזמן?

MadonnaFan

New member
עכשיו כבר לא ../images/Emo8.gif

אני חושבת שלנטלי אימברוליה יש כשרון נהדר, שירים ממש יפים, והיא צריכה פוש קטן אולי ממלכת הפופ שלנו, במקום בריטני ספירס...

הילוש...

New member
בקשר לקיילי.

אז כמה דברים: 1- רק לידע כללי מדונה מאוד מאוד מחבבת את קיילי מינוג. כזכור לכם היא פעם לבשה גופיה שעליה רשום קיילי מינוג. וקיילי עצמה מעריצה של מדונה. 2- אני מאוד לא אוהבת את קיילי ואף פעם לא אהבתי שום שיר שלה בעניי לא יפה חוץ משיר מהמם שיצא לה ב 94 CONFINE ME שיר טוב. אבל הלהיט הנוכחי שלה CANT GET YOU OUT OF MY HAD אין מה לעשות פשוט יפה. סוף סוף שיר טוב לקיילי מינוג. חוץ מזה שמעתי את האלבום החדש של קיילי מינו והאמת היא די התבגרה במוזיקה שלה יש לה שם שירים די טובים ומוצלחים.

ורד18

New member
אם לא שמתם לב...

אם לא שמתם לב אין כמעט זמר/ת שלא מעריצה את מדונה או שהיו רוצים לשתף איתה פעולה ולשיר איתה: בריטני ספירס, קיילי מינוג, מלני סי (היא אמרה פעם שמכל הזמרים שקיימים היא הכי הייתה רוצה לשיר עם מדונה- מעניין למה) ועוד ועוד, גם יש לציין שאין ספור מפורסמים היו בהופעות שלה במסע הופעות ושילמו כסף כמו כולם. רק במופע שאני הייתי בו היו מספר לא מובטל של מפורסמים דוגמת אנג´לינה ג´ולי יחד עם בעלה ועוד, לכן אין פה בכלל ויכוח שפוט העולם לא יכול להתעלם מקיומה של מדונה. ובאותו הקשר- התמונה שנמצאת על עטיפת ה-DVD צולמה ע"י רוזי אודונול שגם היא מפורסמת מן השורה.

MadonnaFan

New member
אתה מעריץ של קיילי?

בכל מקרה, השיר החדש שלה... אר... די בסדר... הוא לא ממש מקורי מבינה מוסיקלית, וגם ממש לא מבחינה ווקאלית, אבל, נסבל... @מעין@ No Britney Spiers!!!!

KM-AIR

New member
Cant Get You Out

האמת היא, שאני מעריץ של קיילי כבר שנים ("שגרירות קיילי מינוג בארץ") ואני חייב להגיד לך שאני לא מאמין עד כמה הלהיט הזה גדול. צריך להיות באנגליה כדי לתפוס את זה! חזרתי (שוב) מאנגליה לפני כמה ימים (ראיתי אותה...שוב...) אפילו השיכורים בפיקדילי סירקוס- שמעתי אותם מזמזמים לעצמם לה-לה-לה...לדעתי זה מה שתפס בשיר... טוב, אבל בשביל זה יש פורומים של קיילי לדבר בהם...פה זה לא כל כך קשור- בחו"ל התאכסנתי אצל מעריץ של מדונה, ויצא לי לראות את ה"גירלי שואו" בדי.וי.די....מדהים!

אגסית

New member
שתדעו ש...

עכשיו אני מורידה את ICQ 2000 כי הישן נדפק לי....... אני אודיעעל המספר בהמשך.... BYE BYE
גלית

MadonnaFan

New member
האא...

לי יש ADSL והוא הוריד לי איציק+לינגווור בשתי דקות!!! [אני?! מתלהבת?! מה פתאום!]

אגסית

New member
יש.....

אני שמחה בשבילך!!!!!! תמיד רציתי לדעת מה ADSL??? בכל אופן המספר שלי הוא:101466815 תרשמו לי בהמוניכם!!!!! ומעעין אני רושמת לך!!!!!

למעלה