וולפסון ??????

• פותח הנושא LOMI
  • פורסם בתאריך

LOMI

New member
וולפסון ??????

אני אחרי 9 טיפולי איקסי בבלינסון.אני כנראה עוברת לד"ר לברן בוולפסון רציתי לדעת אם יש המלצות חיוביות לגבי וולפסון או שעדיף לחפש מקום אחר.

neta2

New member
אני שמעתי מכמה שהוא פשוט רופא

מ ע ו ל ה!!! מחזיקה לך אצבעות, את בידיים טובות

אם מתאים לך מבחינת מקום המגורים אני

ממליצה לך בכל לב על בי"ח אסף הרופא. אני עברתי לשם אחרי 4 טיפולי איקסי בתה"ש והייתי סופר מרוצה וגם הריתי שם בטיפול השני
לברן לכשעצמו נחשב רופא מעולה ומקסים אבל אין לי מושג איך המחלקה בוולפסון... שיהיה בהצלחה
שירלי.

הרמוניה

New member
אני מטופלת בוולפסון ומאוד מרוצה

מחלקה קטנה ואינטימית. יש 3 רופאים בכירים שעובדים שם לברן-מנהל היחידה,פרחי ווויסמן. שלושתםמקצועיים וחביבים (לברן קצת מופנם ומאופק אז יכול להתפס כאדיש אבל אני לא חושבת שזה הענין). אני יודעת שהוא מעורב אישית בפרוטוקולים ובמקרים העקשניים והמסובכים יותר..... האחיות מאוד יעילות ובדיקות הדם והאולטרסאונד של הבוקר הן מאוד מהירות יחס אישי והכרות אישית עם כולם ושמעתי דברים מאוד טובים על חנה מנהלת המעבדה.... בקיצור-אני ממליצה (מקווה שמתי שהוא גם יהיו לי הוכחות להצלחות.....) שיהיה בהצלחה הרמוניה

יפעתי&

New member
אני ממליצה בחום על לב רן

וגם על המחלקה בוולפסון, מחלקה קטנה אינטימית רופאים 10, אחיות מאוד נחמדות ולב רן סופר מקצועי ולי יש גם הוכחות.... שיהיה לך
בכל שתבחרי

LOMI יקרה - >> תקראי

אחרי שנתיים של טיפולים בביח מאיר עברנו לוולפסון. ד"ר לברן הוא מנהל המחלקה אבל טיפול קיבלנו מד"ר פרחי. פרחי הוא קודם כל אדם מקסים מתוק ונפלא. אשתי ואני התאהבנו בו. אחרי שני טיפולים - היום אנחנו בחודש אמצע שלישי. זה לא אומר כלום אבל גם זוהר האחות הראשית וגם רוית האחות השנייה מקסימות. תמסרי לה ד"ש מהבעל המשוגע של לימור. לכי לשם ולכי אופטימית !!!

טלי26

New member
טיפלתי אצל ד"ר לברן

באופן פרטי ובבית חולים אסותא הוא בן אדם מקסים ומאוד עדיןומסביר (יש תוצאות- חודש שישי) המון הצלחה!

למעלה