וולטיר אמר פעם

smile2life

New member
וולטיר אמר פעם

"אני לא מסכים עם דעתך אך אלחם על מנת שתוכל להשמיע אותה". אולי זה לא פוליטקלי קורקט אבל אני חושב שהרוך מרזל לא מהווה איום כזה גדול על מרצ וקהל מצביעיה. וגם אם כן האם עלינו לפסול ציבור שלם בחברה הישראלית? - אני מסכים שדעות גזעניות - אין השכל הישר מקבלן- ואת נציגיהן, אבל עדיין לרדוף את ברוך מרזל (גזען ככל שיהיה) וחברו מיכאל קליינר פשוט בגלל שלא נוח לנו לשמוע את דעתם - נראה לי מוגזם. אני חושב שדווקא אנחנו, בתור מרצ - תנועה שאמונה על הדמוקרטיה וחופש הביטוי היינו צריכים להלחם למען אישור התמודדותו של ברוך מרזל דווקא כדי להראות שאין לדעות האלה מקום בחברה הישראלית.
אולי אני עוף מוזר
אבל כזה אני

>>מרזל לא מהווה איום כזה גדול על מר

>>מרזל לא מהווה איום כזה גדול על מרצ << סמילי - אני כל פעם מתפלא עליך מחדש , וקא בגלל שמכתביבתך מצטייר לי אדם שונה וכי מה ענין האיום על מרצ ולפסיךה של זה או אחר?! הרי לפי אותו הגיון צריך לפפסול דוקא את העבודה מי שתומך בטרור כנגד ישראל או ע"י ישראל אין לו מקום להבחר אלא להיות מוקצה

smile2life

New member
כבר אמרתי שאני עוף מוזר

חוץ מזה שלטעמי יש לאפשר לכולם להתמודד ולא חשוב כמה גזענים הם - הייצוג של הדעות באוכלוסיה צריך להיות מוחלט

smile2life

New member
זה לא אומרש...

שאני לא חושב שהבחור גזען מסוכן - אבל הדעות שלנו מוגדרות ביחס לדעות המנוגדות לנו. אשמח לסתור ולטעון כנגד דעויו המסוכנות בהחלט של מרזל והכהניסטים שלו אבל גם חשוב שישמעו מדי פעם, כדי להזכיר לנו מה מסוכן.

sagitv2

New member
לא נכון. גם לדמוקרטיה יש גבולות ../images/Emo70.gif

אני לא מסכימה. יש הגדרה ברורה לעניין זה בחוק יסוד הכנסת סעיף 7 א´. לא כל רשימה או חבר זכאים להיות בכנסת. גם לדמוקרטיה יש גבולות. לא הכל פרוץ.

smile2life

New member
בהחלט

לדמוקרטיה יש חובה להגן על עצמה, לכן תוקן סעיף קטן 7א´ בחוק יסוד: הכנסת (1951) שקובע את סידרי הממשל לכנסת. הנקודה שלי היא כזו - עלינו להכיר את אלו שאינינו מסכימים עימם כדי להכיר את מה שאיננו מסכימים איתו.

Deathatred

New member
אבל מה שווה תיקון החוק

אם כולם מתעלמים ממנו, כולל השופטים?

אישלום

New member
לתת לדעה להישמע מבטיח לכולנו

שגם דעתנו תשמע. פשוט לא? לכן, לפסילה יש מקום כשנשקפת סכנת אמיתית גלויה וברורה לדמוקרטיה. לכן, טוב שמרזל לא נפסל. צריך הציבור לדעת, שמיכאל קליינר ורשימת חרות שהוא עומד בראשה, ומרזל הגזען הידוע - חד הם. גם זה שירות לדמוקרטיה.

Deathatred

New member
אבל עם הדעה שלך היא לקרוא

לאנשים לרצוח - אז אין לך זכות להשמיע אותה. זה כזה פשוט. קוראים לזה "החוק למניעת הסתה".

iceviper

New member
לפסילה יש מקום.

ולו כדי שהאנושות לא תגיע עוד פעם למצב של אנשים עם שפם קטן שנואמים נאומים חוצבי להבות במרתפי בירה...

למעלה