וולדמורט.

אלוליי

New member
וולדמורט.

וולדמורט ישב לבדו בחדר חשוך. געגועים לא מוסברים לתקופות אחרות תעתעו את חושיו. מין עצבות שכזאת, שנחתה עליו פתאום...אולי בגלל הערפל של הסוהרסנים, כן אני אגיד להם מחר להתרחק מהמשרד של אוכלי המוות... הוא חשב בעייפות, דמויות ילדותיות מרקדות בראשו..זכרונות מבית היתומים הישן, הוא שנא לגור שם...אבל אז הוא עוד לא היה..ע צ מ ו...ומבחשבה שניה אולי זה עדיף על עכשיו..כל כך רחוק הוא הגיע, אבל מה בעצם נשאר לו? גבר כבן שישים שמעולם לא הרגיש מאושר. גבר כבן שישים שמעולם לא היו לו חברים אמיתיים. גבר כבן שישים שמעולם לא נשק אישה. גבר כבן שישים שמעולם לא אהב אף אחד, גבר שלעוד לא התאהב.... גבר כבן שישים שמעולם לא... הוא לא יכל לשאת את המחשבה הזאת, ונזכר כמה בקרים קודם לכן, כשהתעורר אחרי חלום פרוע על נרקיסה מאלפוי. טוב, תמיד יש לי את בלטריקס אם אני רוצה... הוא חשב בעידוד קל.

ToryMaster

New member
הלו

תקנון הפורום, חוקי פרסום פאנפיקים, הצילו

ל דאגה ויקי, יום יבוא וכולם

ידעו את חוקי התקנון בעל-פה ויישמו אותו כלשונו. אבל רק אחרי שיבוא שלום אמיתי על פני האדמה, וכל אחד יאהב איש את רעהו, וכו', וכו'....

lorda

New member
חחחחחחחחחחח

קרעת אותי חחחחחחחח כאילו הסוף. זה ממש חביב =] אבל הוא בן שבעים.. ואני די בספק עם הוא לא נשק לאישה... כי אני חושבת שהוא פשוט עשה ככה מין בלי רגשות מיותרים -.- סורי... פשוט... *גמאני מזדהה קשות עם וולדמורט* חח

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifממ

נחמד רק אממ- וולדמורט בן 70, לא 60 וכמו שלי אמרה לא נראה לי הגיוני שהוא לא נשק לאישה

lorda

New member
לילילילי

זה מוזר שיש שני לי =] חחחח אולי בפורום את תהיי לי ואני אהיה לורדע? כי אחרת -.- זה יהיה כמו בביצפר. >< וזה די.... ><

למעלה