וולברין

basket case

New member
וולברין

שלום לכם חובבי אקס-מן, יש לי שאלה שאני מתחבטת בה מזה זמן רב, אני מקווה שתענו לי כי כתבתי בעבר מספר הודעות (תחת כינוי אחר), אולם לא זכיתי למענה. על כל פנים, מזה זמן רב אני מנסה להבין: האם וולברין נולד מוטציה, או שודרג לאחת? מה בעצם עשו לו שם במעבדה? החליפו לו את השלד? הכניסו לו את הסכינים? מה??? ואיך הוא הגיע למעבדה הזו? למה לקחו דווקא אותו?

וולברין נולד כמוטציה

הכוחות המקוריים שלו הם ריפוי מהיר וכוחות חיתיים כמו חוש ריח מפותח וכאלה. אני חושב שבגלל יכולת הריפוי שלו הוא גם לא מת מזקנה. איך חשבת שהוא מחלים מהפצעים שנוצרים לו כהוא שולף את הטפרים שלו?

וולברין נולד כמוטנט לכל דבר

יש לו חושים חייתיים משופרים וכוח ריפוי. בקנדה, הוא התנדב לפרוייקט מיוחד בו ציפו את העצמות שלו באדמנטיום (המתכת החזקה ביותר ביקום מארוול) והשתילו לו את ששת הטפרים, שלושה בכל יד. הסיבה שוולברין נבחר הייתה כוח הריפוי שלו. ללא כוח ריפוי, וולברין לא היה שורד את הניסוי ומת. הרי כדי לצפות את העצמות שלו הם היו צריכים לפתוח לו את כל הגוף, ומדבר כזה כל אחד היה מת במקום.

shacta man

New member
לא בדיוק

לא השתילו לו את הטפרים. כבר היו לו רק מעצם. האדמנטיום לא החליף את השלד שלו, רק ציפה אותו (wolverine 75). חבל שאתם לא קוראים את החוברות

אנדרו15

New member
אני לא ממש אוהב אותו

ככה שלא ממש מעניין אותי החוברת שלו הוא פשוט ארס קנדי

נכון, סליחה

הייתה לי פעם חוברת בה הראו שיש לו מעצם, אבל אני הלכתי לפי הסדרה. ואמרתי שציפו את העצמות שלו, אז אתה גם לא צריך לתקן אותי בחלק הזה.

basket case

New member
המממ..

איך האדמנטיום השפיע עליו? ועוד משהו - נכון יש את הקטע הזה (מהסדרה) שהוא נמצא בתוך מיכל, אחרי הניסוי, ואז הוא צורח ובורח..? אז, שני דברים: קודם כל, למה הוא צורח? מה כואב לו, אם הטפרים כבר היו שם מקודם (האדמנטיום הזה כ"כ מכאיב לו או מה..?)? ושנית, למה הוא בורח? הוא הרי הסכים לניסוי הזה, לא? לא הבנתי..

shacta man

New member
קשה לי לענות

על זה מבלי לקלקל לאנשים שמכירים רק את הסרט. אז אני מזהיר כבר עכשיו עלול ליהיות כאן
עצבני אז ככה וולברין התנדב לניסוי אבל התהליך של החדרת האדמנטיום הוא תהליך מאד כואב. זאת אחת הסיבות שהם מחקו לו את הזכרון.

basket case

New member
אהההה

אז בגלל זה הוא בורח? הוא בכלל לא יודע איפה הוא..? אז למה אחרי זה העדיין כועס עליהם?

shacta man

New member
גם אני היתי כועס

אם יום אחד היתי מתעורר עם סכינים שנשלפים מהידיים ובלי זכרון

frodo1

New member
אני חולה על וולברין

הוא אחת הדמויות האהובות עלי. אבל השיער! איזו תסרוקת דבילית יש לו! הרי כולנו יודעים שוולברין הוא לא מסוג האנשים ששמים ג'ל, נכון? אז איך יש לו את הקרניים האלה?! באבולושן יש לו תסרוקת יותר אנושית יותר יפה.

למעלה