וויתרתי על אהבה

birdyblue

New member
וויתרתי על אהבה

עד לא מזמן עוד חייתי בדעה שיום יבוא ואמצא את אותה בחורה שהקשר בינינו יהיה מבוסס על אהבה אמון זוגיות וכו. בזמן אחרון הגעתי למסקנה שכדאי שאוותר. למצוא מישהי שיש לי איתה נושאים משותפים ושאנחנו מסתדרים טוב ביחד לא חייבת להיות שם "אהבה פורחת" פשוט קשר שמבוסס על זוג שמסתדר טוב אחד אם השני.

האם עוד אנשים פה הגיעו לאותה מסקנה או החליטו לוותר על אותו חלום של אהבה גדולה ולהתפשר על קשר טוב וזהו לא חייבת להיות שם אהבה רק קשר זוגי טוב.

אני ניסיתי לוותר על התאהבות

הייתי בקשר עם מישהי שהיה בינינו חיבור מעולה כמעט מכל הבחינות (וזה כלל אמון הדדי וחברות), אבל לא היתה לי תשוקה אליה, לא התאהבתי.
אחרי כמה חודשים היינו שנינו מתוסכלים.
היא, כי היא הרגישה שאין לי את הזיק והלהט שאצלה יש, ושרצתה שארגיש כלפיה.
אני, כי חוויתי את זה בעבר עם אחרות וזה היה לי חסר.
ולכן נפרדנו אחרי כמה חודשים.

אח"כ היתה מישהי שהייתי מאוהב בה, שלא התאהבה בי, וחתכנו את זה כבר אחרי חודש וחצי.

אז לשאלתך: לא. לדעתי אי אפשר לוותר על זה.
אבל אולי זה אינדיבידואלי.

קצת עצוב לשמוע

לדעתי יש להבדיל בין ההתאהבות לאהבה.
ההתאהבות זה השלב שבו אתה חושב שהיא הכי מוצלחת בעולם.
אהבה זה השלב שבו אתה יודע שהיא לא ובכל זאת כל יום מחדש בוחר לחיות איתה ואותה.

כדי להגיע לשלב השני צריך המון סבלנות ועבודה קשה.

ממש כך

אתה סתם מחפש

מנת צומי.

אם תגובה מוצאת חן בעיני בקטע של גנבה לי את המילים אעשה לייק על אף הגנון.

מעולם לא הכחשתי :)

בסוף אני לא אוכל להצמיד אותך להיא שאסור לי להזכיר את שמה.

בחיי שהתשתי את עצמי .

לא ויתרתי

על האהבה הנכונה והמשלימה !
זוגיות זה פשרות ,ובוא נאמר ואתה בעל הון למשל אתה תמצא תמיד מישהי שתעשה לך הכל בבית בתמורה לכרטיס אשראי !
זה דיל שהולך אצלם בפרק ב הוא מקבל שקט בבית בית נקי וסקס ,והיא מקבלת שופינג ותחזוקה מימנו!
וזה גם בהגדרה של קשר אבל לא של אהבה ממש!

אי אפשר להפריד בין השניים!
לי למשל היו אחלה קשרים טובים היו לי עם גרושות פלוס שבאמת מכל הבחינות זה מסתדר!ובגלל שאני מספר 2 הילדים מהוא מקום ראשון ונטל הנפשי עקב כך גרם לי לא לרצות יותר להכנס לקשרים כאלו!

האהבה תמיד דרושה בגילאים שלנו בגלל המשקעים פגיעות וכו קשה לאנשים להשתחרר ולהסחף לאהבה מרעישה !

ולא צריך להתאייש !למצוא מישהי להגדרה של נשואה זה לא בעיה השאלה היא עם מי אתה נכנס לקשר !זה יכול לרומם אותך או לקבור אותך

בהצלחה

אם כל כך לחוץ לך להביא ילדים

תביא ילד דרך הורות משותפת.

אני לא מבינה איך אפשר לשכב עם מישהו אם לא נמשכים אליו ויש כלפיו רגש.

למעלה