וויש מי לאק היום אני קונה אטניס נעליים יעני... נקווה שאני אחזור עם נעליים ווהו
M may90 New member 4/11/05 #1 וויש מי לאק היום אני קונה אטניס נעליים יעני... נקווה שאני אחזור עם נעליים ווהו
M may90 New member 4/11/05 #5 הו הן נסגדות שחור וסגול בהיר וקניתי שרוכים מגניבים ולא מתאימים לנעל-מה שעושה אותה יותר מגניבה
M M i c h e l l e B New member 4/11/05 #7 לאקלאקלאקלאק [אז מה אם כבר קנית...?] איזה כוסיות!!!114321%$#!!!שלוש!!! עחלכלחעחכעחכחלעלחכחל אני קניתי היום סווצ'רט מדיקיז ועוד אחד מוודיז וג'ינס מלי קופר ומכנסי ספורט מ.. אממ... קדס! ושבוע הבא ואנס משבצות אה.. תתחדשי מאיקי'כגדחכימב.
לאקלאקלאקלאק [אז מה אם כבר קנית...?] איזה כוסיות!!!114321%$#!!!שלוש!!! עחלכלחעחכעחכחלעלחכחל אני קניתי היום סווצ'רט מדיקיז ועוד אחד מוודיז וג'ינס מלי קופר ומכנסי ספורט מ.. אממ... קדס! ושבוע הבא ואנס משבצות אה.. תתחדשי מאיקי'כגדחכימב.
M M i c h e l l e B New member 4/11/05 #13 לכעחלכלע נכון! אני ראיתי! הא לכם! [הוא כוסון שחור-תכלת.] איזה צבעים את קונה? O.O [זה ונאס משבצות. זה לא סקא, זה משבצות, משבצות!!!~!~34@$]
לכעחלכלע נכון! אני ראיתי! הא לכם! [הוא כוסון שחור-תכלת.] איזה צבעים את קונה? O.O [זה ונאס משבצות. זה לא סקא, זה משבצות, משבצות!!!~!~34@$]
M M i c h e l l e B New member 4/11/05 #15 מ-ש-ב-צ-ו-ת!!!!11^&% [איך היה הקידוש?] אמן המסנג'ר שלי ימות מדלקת בשחלות.
M M i c h e l l e B New member 4/11/05 #17 ../images/Emo2.gif זה היה מהר.. למה אבא שלך שוביניסט?! XDDDDD משבצות.
M M i c h e l l e B New member 5/11/05 #19 לא הבנתי. הוא נידב את עצמו לפנות את השולחן ואת עשית את זה? LOL אא.. אני תמיד מפנה את השולחן :| ¬_¬