וויש,למה את בוכה שלא קיבלת כלום ליום האישה? *שלא תגידי שלא מתחשבים בך לפני הפסח.
ל ליאור243 New member 8/3/13 #1 וויש,למה את בוכה שלא קיבלת כלום ליום האישה? *שלא תגידי שלא מתחשבים בך לפני הפסח.
W wish2 New member 8/3/13 #2 יש לך מזל שאני אוהבת אותך זה לא יפה לשלוח לי מונה כזאת שעה לפני שאני זזה לארוחה משפחתית. כולנו יודעים איך היא תסתיים. נכון?
יש לך מזל שאני אוהבת אותך זה לא יפה לשלוח לי מונה כזאת שעה לפני שאני זזה לארוחה משפחתית. כולנו יודעים איך היא תסתיים. נכון?
ל ליאור243 New member 8/3/13 #3 אם היית אוהבת אותי באמת היית באה לנקות לי את הבית..כמובן אחרי שתשטפי את הכלים אצל ההורים שלך... אחרי הכל...המשפחה תמיד במקום הראשון..
אם היית אוהבת אותי באמת היית באה לנקות לי את הבית..כמובן אחרי שתשטפי את הכלים אצל ההורים שלך... אחרי הכל...המשפחה תמיד במקום הראשון..
W wish2 New member 8/3/13 #4 אתה יוצא מתוך הנחה שאני מנקה טוב מתוקף היותי מזרחית או מתוקף היותי אישה?
ל ליאור243 New member 8/3/13 #5 להגיד ל את האמת לא נראה לי שאת יודעת לנקות כמו שצריך...בואי נגיד שאני לא אבטל את העוזרת בגללך לגבי החלק השני,ברור שמתוקף היותך אישה ורק אח"כ מזרחית...
להגיד ל את האמת לא נראה לי שאת יודעת לנקות כמו שצריך...בואי נגיד שאני לא אבטל את העוזרת בגללך לגבי החלק השני,ברור שמתוקף היותך אישה ורק אח"כ מזרחית...
W wish2 New member 9/3/13 #7 אני נעלבתי בגלל שחשבת שאני לא יודעת לנקות והייתי נעלבת עוד יותר אם כן היית חושב שאני יודעת לנקות. מה אני רוצה???
אני נעלבתי בגלל שחשבת שאני לא יודעת לנקות והייתי נעלבת עוד יותר אם כן היית חושב שאני יודעת לנקות. מה אני רוצה???
ג גניפר14 New member 9/3/13 #14 לא לנקות להביא עוזרת ולומר שאת ניקית. למה ללכלך את הידיים היפות שלך וויש?
W wish2 New member 9/3/13 #12 זה נדמה לך שאת יכולה אגב.. את יודעת שהילד עכשיו רואה שידור חוזר של כוכב נולד בית ספר למוזיקה. שנפריע לו?
זה נדמה לך שאת יכולה אגב.. את יודעת שהילד עכשיו רואה שידור חוזר של כוכב נולד בית ספר למוזיקה. שנפריע לו?