וויש,כנסי רגע נכון שאת חולמת על זה כל לילה?
W wish2 New member 8/2/13 #2 אתה מדבר על האיקי? או על החזיה? או שזה לא איקי ויש לי לכלוך על המסך? אם התכוונת למידה אני קורעת אותך.
אתה מדבר על האיקי? או על החזיה? או שזה לא איקי ויש לי לכלוך על המסך? אם התכוונת למידה אני קורעת אותך.
מ מוטי חוף מציצים New member 8/2/13 #11 המוציא מחברו עליו הראיה. יאללה בקיצור ולעניין ובלי הרבה סיפורים עושה את העבודה בשביל אחרים שימי כאן תמונה ברורה ובלי יאסו יאמס קליספרה פאמה .
המוציא מחברו עליו הראיה. יאללה בקיצור ולעניין ובלי הרבה סיפורים עושה את העבודה בשביל אחרים שימי כאן תמונה ברורה ובלי יאסו יאמס קליספרה פאמה .
ל ליאור243 New member 8/2/13 #5 זה לא איקי,זה השפתון שלה! היא מסוגלת לתת נשיקה לשד שלה...מה שאת יכולה לחלום עליו גם אם תעשי הגדלה. וברור שהתכוונתי למידה(וקצת למנומר) מה שנקרא..מכה כפולה גם גדול וגם מנומר. ולך אין גדול ובטח לא מנומר
זה לא איקי,זה השפתון שלה! היא מסוגלת לתת נשיקה לשד שלה...מה שאת יכולה לחלום עליו גם אם תעשי הגדלה. וברור שהתכוונתי למידה(וקצת למנומר) מה שנקרא..מכה כפולה גם גדול וגם מנומר. ולך אין גדול ובטח לא מנומר
W wish2 New member 8/2/13 #7 אני כן יכולה לנשק את הציצי שלי וממש למעלה אם אני נורא מתאמצת אני גם עושה לי איקי. מתערבים?
ל ליאור243 New member 8/2/13 #16 את הציצי וויש ,את הציצי לא את החזיה! ואמרתי לך שאני לא מתערב איתך יותר,הפסדת פעמיים ועדיין לא שילמת. הילד עדיין מחכה למציצה,אני כבר פניתי להוצל"פ בקשר לחוב שלך אלי.
את הציצי וויש ,את הציצי לא את החזיה! ואמרתי לך שאני לא מתערב איתך יותר,הפסדת פעמיים ועדיין לא שילמת. הילד עדיין מחכה למציצה,אני כבר פניתי להוצל"פ בקשר לחוב שלך אלי.
W wish2 New member 8/2/13 #20 תקשיב פסיכודרמה מתערבים ברצינות. אני יכולה לעשות לעצמי איקי. ואני מעלה את זה. מה אתה מעלה? ואמרתי לך/לכם. אל תדאגו לילד. הוא יודע לעשות את זה טוב בעצמו.
תקשיב פסיכודרמה מתערבים ברצינות. אני יכולה לעשות לעצמי איקי. ואני מעלה את זה. מה אתה מעלה? ואמרתי לך/לכם. אל תדאגו לילד. הוא יודע לעשות את זה טוב בעצמו.
N newcharm New member 8/2/13 #6 בשביל מה אתה מנגח אותה? יש איזה סיכוי שהיא תעלה תמונה אוטוביוגרפית בכדי להזים את החשדות הכבדים (קלים?) האלו? אני שואל ברצינות
בשביל מה אתה מנגח אותה? יש איזה סיכוי שהיא תעלה תמונה אוטוביוגרפית בכדי להזים את החשדות הכבדים (קלים?) האלו? אני שואל ברצינות
מ מוטי חוף מציצים New member 8/2/13 #10 ליאור תסביר לה בדיוק וברור מה אתה רוצה. אחרת היא גם עוד שלושים שנה תחשוב שהינך באמת מעוניין בכאפות וכאלו וזה.
ליאור תסביר לה בדיוק וברור מה אתה רוצה. אחרת היא גם עוד שלושים שנה תחשוב שהינך באמת מעוניין בכאפות וכאלו וזה.
ל ליאור243 New member 8/2/13 #17 מוטי,אין מה להסביר בצד השני אין כלום,נאדה,ריק,וואקום,חלול ...אז חבל על המאמץ.
ל ליאור243 New member 8/2/13 #15 אני לא מתנגח איתה,סתם מאיר את עיני הגברים כאן שלא יפלו בפח. אף אחד לא מעוניין בתמונה שלה,מה כבר יש לראות שם? עניתי ברצינות
אני לא מתנגח איתה,סתם מאיר את עיני הגברים כאן שלא יפלו בפח. אף אחד לא מעוניין בתמונה שלה,מה כבר יש לראות שם? עניתי ברצינות
N newcharm New member 9/2/13 #95 יעזור למה? לגרון? <אם את רצינית פני אלי בפרטי ואני אמליץ לך על בטטה>