וויפי. ^^ מותר להצטרף? DD: אני נועם,בת 14 ממודיעין. תקבלו נא אותי? D: יויויו.
ח חצילע New member 21/8/06 #1 וויפי. ^^ מותר להצטרף? DD: אני נועם,בת 14 ממודיעין. תקבלו נא אותי? D: יויויו.
T TwigTwig New member 21/8/06 #2 אני שונא אותך סתם! פה לא שונאים, פה אוהבים את כולם. חוץ מטורקים כי הם טבחו בארמנים. אוקי שמי הוא אור ואני בן 15 שיהיה לך יום טוב.
אני שונא אותך סתם! פה לא שונאים, פה אוהבים את כולם. חוץ מטורקים כי הם טבחו בארמנים. אוקי שמי הוא אור ואני בן 15 שיהיה לך יום טוב.
ח חצילע New member 24/8/06 #30 באמת?../images/Emo12.gif אף פעם לא ממש קראתי עליהם ביוגרפיה וכאלה. אני לא מהאלה המטורפים, סתם, שומעת להנאתי.
באמת?../images/Emo12.gif אף פעם לא ממש קראתי עליהם ביוגרפיה וכאלה. אני לא מהאלה המטורפים, סתם, שומעת להנאתי.
E Evil Pig New member 21/8/06 #4 שלום נועם!!!!!! אנחנו לא נקבל אותך , אלא אם את ממש שווה ואז בכייף |חרמן| סתם סתם!!!!!!! ברוכה הבאה!!!! השתלבות נעימה! אממ, אם יש משהו שאני אוכל לעזור לך בוא את מוזמנת לפנות ד"א אני דורון ערב טוב
שלום נועם!!!!!! אנחנו לא נקבל אותך , אלא אם את ממש שווה ואז בכייף |חרמן| סתם סתם!!!!!!! ברוכה הבאה!!!! השתלבות נעימה! אממ, אם יש משהו שאני אוכל לעזור לך בוא את מוזמנת לפנות ד"א אני דורון ערב טוב
I Ipecac0 New member 21/8/06 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני מעיין השתלבות נעימה ואני זוכרת אותך כי את אצלי במסנג'ר כי היית פעם בקומונה ואת גם לומדת עם מעייני ברעות...נכון?
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני מעיין השתלבות נעימה ואני זוכרת אותך כי את אצלי במסנג'ר כי היית פעם בקומונה ואת גם לומדת עם מעייני ברעות...נכון?
ח חצילע New member 22/8/06 #10 כןכןכןכן. בכיתתי. ^^ חברתי הטובה. סתם, היא מעפנה. סתם. נו. מעיין. את באה ביום רביעי?
A avril24 New member 22/8/06 #6 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני זמר השתלבות מהירה ד"א חצילים שליטעP:
S Sweet berries New member 22/8/06 #7 ../images/Emo181.gif נוען, הייתי מחבקת אותך ומאחלת לך ברוכה הבאה, אבל אפילו במסנג'ר את כבר לא עונה את החציל הכי מתוק בעולם. לא ידעתי שאת אוהבת סיסטם [אוף, זאת בר אם לא זיהית.]
../images/Emo181.gif נוען, הייתי מחבקת אותך ומאחלת לך ברוכה הבאה, אבל אפילו במסנג'ר את כבר לא עונה את החציל הכי מתוק בעולם. לא ידעתי שאת אוהבת סיסטם [אוף, זאת בר אם לא זיהית.]
ח חצילע New member 22/8/06 #12 את לא שולחת הודעות!!!!1111 אז אל תאשימי אותי. >< את חציל מתוק. אני יודעת שזאת בר. [ ]
S Sweet berries New member 22/8/06 #17 ../images/Emo181.gifאני לא שולחת הודעות? X_X יופי שההסטוריית הודעות היא לא: "נוען?" "נוען?" "היי[?!]" "נוען?" "נוען" @#^%$@#^%$@#^% אני אוהבת אותך.
../images/Emo181.gifאני לא שולחת הודעות? X_X יופי שההסטוריית הודעות היא לא: "נוען?" "נוען?" "היי[?!]" "נוען?" "נוען" @#^%$@#^%$@#^% אני אוהבת אותך.
ח חצילע New member 23/8/06 #20 לא נכון!11../images/Emo7.gif זה לא ככה. אם את שולחת אז אני עונה לך. את יודעת שאני אוהבת אותך.
® ®NuLy® New member 22/8/06 #13 ../images/Emo205.gifברוכית../images/Emo24.gif אני גלי בת 16 מאזור ירושלים השתלבות נעימה