וויסקי באר

אילן די

New member
וויסקי באר

אז במסגרת המעבר לסאן דייגו, חיפשתי מקומות לדגום דברים חדשים ומצאתי את המקום הזה - Aero Club עם למעלה מ- 600 בקבוקים. אסור לשם בקרוב. אשמח מאד להמלצות על דברים שכדאי לנסות ! יש באתר תפריט מלא.

רשמתי לי לנסות Compass Box Hedonism שהומלץ לי פה בעבר ע״י מני.

נחמד

בסקוטלנד הרבה מהאזורים מיוצגים בצורה שגרתית גם על סקאלה של ברים טובים בארץ. קמפלטון מיוצגת בצורה לא רעה אבל נראה לי שאין ספק שהייחוד של המקום ביחס למה שאנחנו מכירים בארץ זה בספקטרום האמריקאי של התפריט.

המחירים ממש סבירים, גם ביחס למה שאני מכיר בארה"ב

מרשים מאוד!

וכל הכבוד להם על השורה-שתיים המתארות כל בקבוק ובקבוק!
המלצותי הן:
Angel's Envy
Jefferson's Reserve 18 - זה סטיצל וולר, כמו פאפי...
W.L.Weller 12
Thomas Handy Rye
Amrut Fusion
Redbreast (Irish Pot Still)
Mortlach 15
Kilchoman - כל אחד מהם
Black Bull 12

ויש מבחר מרשים של מבקבקים עצמאיים... אמליץ בגדול על Rattray ו-blackadder מתוכם, אבל לא יודע לומר בקבוק ספציפי. גם Linkwood 15 של GM. הבקבוק ששרד הכי מעט זמן פתוח אצלי.

nimrodrosen

New member
בוטיק אמריקאי

כי מה שמסקרן אותי זה אקפרימנטלי..

balcons מזקקת הבוטיק הכי מבטיחה כרגע בארה"ב. כל וויסקי שהיא מוציאה זוכה במליון פרסים.
highwest עושים בלנדים מאוד לא שיגרתיים כגון ברבן עם סינגל סקוטי מעושן, שיפון בן שנתיים עם בן 16 וכיוצא בזה- הם מקבלים ביקורות מצויינות.
corsier מזקקה עוד יותר אקספרימנטלית מהשתיים הקודמות- כאן הדברים יהיו יותר צעירים ושנויים במחלוקת אבל התזקיקים איכותיים וכדאי לטעום כסמן ימני.

תהנה ותספר לנו מה שתית ואיך היה

אילן די

New member
תודה

ניסיתי את רוב ההמלצות. שני הראשונים שוכנים אצלי על המדף. היחידים שלא ניסיתי הם Thomas Handy Rye ו- Black Bull 12 (ובטח יש איזה כמה קילכומנים שלא ניסיתי). אנסה אותם.

למעלה